Çok teşekkürler. Güzel günlerde kullansın ufaklık☺Hakadeni kendisinden gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsnz
Tesekkur ederm cnmeymenimmm arkadasımdan kıyafetler aldım çok güzel tertemiz güzel de indirim yaptı...çok teşekkür ederim kendisinie güvenebilirsiniz....
biocin arkadaşımızdan alışveriş yaptım. Sözünün eridir. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
BEN TESEKKUR EDERİM ANLAYİS OLUNCA HERSEY YOLUNDA GİDİYOR O SENİNDE GUZELLİGİNDEN SAGLİCAKLA KULLANSİN İNSALLAHelif emre mesut isimli üyeden yaptigim alisveristen cok memnun kaldim cok iyi niyetli insani kirmayan birisi kiyafetler tertemiz paketi acinca mis gibi kokuyordu ustelik hediyeler le dolu hersey icin sagol ablam...
Ben tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin hepimizi o sizin gonlunuzun guzelligiELİF,EMRE ,MESUT ,un
annesiyle tanışmanızı şiddetle tavsiye ederim kendisi çok mükemmel vede çok iyi niyetli biri gönderdiği kıyafetler sıfırını aratmıyacak kadar yepyeni vede tertemizdi herşey için çok çok teşekkür ederim sevgiler...
iyi insanlar iyilerle karşılaşırmış canım karşılıklı teşekkür ederimH hulyaselcuk isimli üyeyle alışveriş yaptım insaniyeti canayakın olması alcakgonullulugu... (Bunlar uzaaar gider) hiç tanımamış olmama rağmen şaşırttı gerçekten ürünler tertemiz ve özenle gönderilmiş sağladığı kolaylık içinde ayrıca teşekkür eder tanismanizi şiddetle tavsiye ederim öpüyorum arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?