Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Arkadaşlar pmayna arkadasımdan alışveriş yaptım çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Gönderdiği şeyler kullanılmamış gibi. Özenle paketlenmiş. Sonsuz güvebebileceğiniz dürüst biri. Hediyeleri içinde çok teşekkür ediyorum....

Missy_Cat arkadasimdan artan bebek sekerlerini almak istedim:) konustuk anlastik az bi mebla soyledi daha cokda soylese kabulumdu...hesap numarasini istedim gerek yok bebisine hediyem olsun dedi, cokk tesekkur ediyorum arkadas arkadasa bile yapmaz bu guzellegi:)))

esw nickli arkadaşla ürün takas ettik. çok nazik iyi niyetli biri. teşekkür ediyorum kendisine

eylul166 ilgisi ve aynı gün kargo hızı için çok teşekkürler .
Ptt dışında bir kargo şirketiyle gönderdiği ürünlerin kargo ücret farkını kendi isteğiyle karşıladığı için de ayrıca teşekkür ederim .

elif emre mesut isimli üyeden yaptigim alisveristen cok memnun kaldim cok iyi niyetli insani kirmayan birisi kiyafetler tertemiz paketi acinca mis gibi kokuyordu ustelik hediyeler le dolu hersey icin sagol ablam...

elif emre mesut isimli üyeden yaptigim alisveristen cok memnun kaldim cok iyi niyetli insani kirmayan birisi kiyafetler tertemiz paketi acinca mis gibi kokuyordu ustelik hediyeler le dolu hersey icin sagol ablam...
BEN TESEKKUR EDERİM ANLAYİS OLUNCA HERSEY YOLUNDA GİDİYOR O SENİNDE GUZELLİGİNDEN SAGLİCAKLA KULLANSİN İNSALLAH

cok teşekkür ederim arkadaşlar alışveriş konusunda endişelerim vardı giderdiniz

lale87
2 kez seninle alışveriş yaptık.. çok tatlı bir insansın, tertemizdi yolladıkların.. teşekkür ederim sana..

ELİF,EMRE ,MESUT ,un
annesiyle tanışmanızı şiddetle tavsiye ederim kendisi çok mükemmel vede çok iyi niyetli biri gönderdiği kıyafetler sıfırını aratmıyacak kadar yepyeni vede tertemizdi herşey için çok çok teşekkür ederim sevgiler...

Selam kızlar, benim 1 yaşında bir oğlum var. 2 gün önce vücudunda bazı kızarıklar ve kabarıklıklar oluştu. Telaşlandık ve doktora götürdük. Doktor alerjik bir reaksiyon olduğunu ve sebebinin giydirdiğimiz kıyafetlerden kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Artık bebeğimize cildine zarar vermeyecek giysiler almaya özen gösteriyoruz. Benim gibi annelerin de bu konusundaki görüşlerini almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
C chetos yürüme yardımcımız geldi sapasağlam dediğiniz şekilde çok teşekkür ederim.

Ben tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin hepimizi o sizin gonlunuzun guzelligi

Ben alici degilim saticiyim(tuhaf oldu ) ama arkadastan memnunlugumu dile getirmek istedim gulsss ile 2 kez alisverisimiz oldu kendisi sıkı pazarlikcida olsa aliyorum dedigi an hesaba odemeyi yatiriyor.gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz.gerci benden baskasindan bisey almasina firsat vermemde...

H hulyaselcuk isimli üyeyle alışveriş yaptım insaniyeti canayakın olması alcakgonullulugu... (Bunlar uzaaar gider ) hiç tanımamış olmama rağmen şaşırttı gerçekten ürünler tertemiz ve özenle gönderilmiş sağladığı kolaylık içinde ayrıca teşekkür eder tanismanizi şiddetle tavsiye ederim öpüyorum arkadaşım

Son düzenleme:
JULLY nıcklı bır hatun vardı.İZMİRDENDI sanırım.
bır bot sattı neymıs hammerjack mı oyle markalı megersem mılattan önceden kalma heryerı yırtık.
fotoda yırtık değildi büzüştürüp yollamış cok eskı olunca dışı he kavlamış.
bıde havalı havalı konuşmalar....
elbıse yolladı ıkı beden kucuk
haram olsun ona...50-60 tl için bunu duymak ne kadar feci ama hatun kabullenmiş yapcak bısey yok...

bıde canan hanm var kayserıden genelde pijama falan satar.onun urunlerı süperdı.teşekkürler.

iyi insanlar iyilerle karşılaşırmış canım karşılıklı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…