Canım öncelikle tanıştığıma memnun oldum seninlealselsiaz arkadasımızdan kuzular ıcın bır seyler aldık , ve hepsı cok guzel temız ve kargosuda cok ıtınayla gelmıs. ıcınde buyuk bır sey vardı kargo cok tutar dıye endıse etmıstım hatta kendısınede soylemıstım sagolsun o kadar guzel ambalajlamıskı 7,5 tl tuttu kargo.
ayrıca cokta ındırım yaptı sagolsun..
alısverıs edebılcegınız bırısı kesınlıkle tavsıye ederım .
teşekkur ederım kendılerıne :)
Teşekkür ederim canım@dilem elif arkadasımızdanda alısvrıs yaptım ama cok oncedendı unutmusum , dahası cokta gıremıyorum fırsat olmuyor, onuda tavsıye ederım , çok teşekkurler .
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için seni ve kuzunu öpüyorum...@dilem elif kargomuz geldiii hepside sıfır gibi tertemiz çok çok memnun kaldık hem uygun fiyat hem kalite mutlaka tekrar alışveriiş için çalacağız kapını çok teşekkür ediyoruz ,kesinlikle gözü kapalı alışveriş yapılabilir cici bir insan.Pembiş ayakkabı hediyemiz içinde ayrıyeten kucaklıyoruz sizi
Çok teşekkür ederim canım... Çok mutlu oldum senin ve diğer arkadaşların iyi yüreklerinden dökülen bu iyi sözler için...@dilem elif super biri...
Guvenilir samimi ve temiz bir uye.
Kaliteli ve uygun esyalari var.
Tavsiyemdir....
enabe den yine alışveriş yaptım her zamanki gibi sorunsuz mutlu bir alışveriş oldu bu forumda iyiki tanımışım kendisini
ENABE den bende alışveriş yaptım.çokiyi fiyata çok güzel sıfır ürünler aldım.hediyesi için ayrıca teşekkürler.güzel alışveriş oldu.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENDE İYİ Kİ TANIMIŞIM SENİ BEĞENMENE ÇOK SEVİNDİM..@dilem elif arkadaşımıza çok çok teşekkür ederim. Almış olduğum kıyafetleri o kadar güzel hazırlayıp göndermişki:))) küçük bi paket yapmış ben heralde eksik bunlar dedim ama o kadar güzel paketlenmişki:)))) iyiki tanımışım kendisini:))) bol kazançlar dilerim kendisine :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?