- 4 Şubat 2015
- 74
- 19
- 18
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sabah sabah ne iyi geldi bu sözler Çooook teşekkür ederim...Her zaman söylüyorum kendime nasıl gelmesini düşünüyorsam öyle paketlemeye çalışıyorum naçizane... Hele de çocuklar için daha bir özen göstermek lazım , herşey onlar için...Alselsiaz arkadasimdan alisveris yaptim. Kesinlikle tavsiye ederim. Sattiklari tertemiz ozenle paketlenmis, ayrica hediyeleri icinde tekrar tesekkur ederim. Ozellikle eklemek istedigim yanlislikla fazla yatirdigimiz paramiz bize geri dondu
evlaefe ye gecikmiş bir teşekkürüm var :) aldığımız ürünleri çok sevdik özellikle cekete bayıldık. Bir de hediye de göndermişti bize. Çok çok teşekkür ederim cnm. Memnun oldum tanıştığımıza.
Not: yanlışlıkla diğer konuya yazdıgımı şimdi farkettim
YENİ GÖRDÜM MESAJINIZIENABE arkadasimizdan aldigim urunlerden cok memnun kaldim.. Hediyesi icin tekrar tesekkur ederimm
Her zaman alisveris yapabilecegm nadir insalardan..
YENİ GÖRDÜM MESAJINIZI
NASI DA KİBAR YAZMISSINIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)[/QU
Çok teşekkür ederim canım. Ben de çok memnun kaldım. Güzel günlerde kullansınlar ufaklıklar. :)arkadaşlar burdan chetos arkadaşımdan oyuncak aldım memnun kaldım kendisine buradan çok teşekkür ederim güzel bir alışveriş oldu...
Cnm ben teşekkür ederim samimiyetinden dolayı iyi günlerde kullanın cnmhasretimsi arkadaştan ayakkabı aldım. çok ama çok memnun kaldım. çok teşekkür ederim kendisine. hediyesi için de ayrıca teşekkürler