bit pazarindan mi urun almistin cnm iade etseydinJULLY nıcklı bır hatun vardı.İZMİRDENDI sanırım.
bır bot sattı neymıs hammerjack mı oyle markalı megersem mılattan önceden kalma heryerı yırtık.
fotoda yırtık değildi büzüştürüp yollamış cok eskı olunca dışı he kavlamış.
bıde havalı havalı konuşmalar....
elbıse yolladı ıkı beden kucuk
haram olsun ona...50-60 tl için bunu duymak ne kadar feci ama hatun kabullenmiş yapcak bısey yok...
bıde canan hanm var kayserıden genelde pijama falan satar.onun urunlerı süperdı.teşekkürler.
teşekkür ederim canım hep görüşmek dileğiyleH hulyaselcuk arkadaşım çok eli açık, gayet yardımcı oluyor, ben çok memnun kaldım umarım oda kalir, teşekkürler.
Çok teşekkür ederim iyi günlerde , sağlıkla kullan .bende nurlum ve enabeden aldım.ikiside elektronık olmasına ragmen cok saglam geldı ıkısınede tesekkur edrım hedıyelerı ve ılgılerı ıcın.
Rica ederim canim benim guzel takasti gorusmek uzereyuppe arkadaşım tertemiz ürünlerin teşekkür ederim
bugün çantamı aldım... acayıp beğendim ,çok güzel tam istediğim gibiSakhara canım benim tertemiz ayakkabı teşekkür ederim hediyen içinde hep görüşmek dileğiyle
çok sevindim beğenmene canım yoksa üzülürdüm inan hep görüşmek dileğiylebugün çantamı aldım... acayıp beğendim ,çok güzel tam istediğim gibiteşekkür ederim hulyaselcuk
Ama siz beni mahcup ettiniz yaa,yanlis anlayisima ragmen buraya yazmissiniz,tesekkur ederim,cok naziksiniz...debelenenhamambocegi tatlım kargonu aldım tertemiz çok teşekkür ederim hediyelerin içinde hep alışveriş yapmak dileğiyle
hiç sorun yok canım konuşarak halledebiliyoruz ya önemli olan o alışverişten memnunum herkeste kalır eminimAma siz beni mahcup ettiniz yaa,yanlis anlayisima ragmen buraya yazmissiniz,tesekkur ederim,cok naziksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?