Alselsiaz arkadasıma cok teşekkur ediyorum parayı yatırmadan kargomu yolladı ürünümü teslim aldiktan 3 gün sonra ancak yatırabıldım ama ptt görevlisinin yanlış bilgilendirmesi sonucu eksik gecti hesaba ama anlayısıyla beni bir kez daha onure etti Allah ondan razı olsun
Sevgili esmetime
Sizinle alışveriş yaptığıma çok ama çok memnun kaldım.
Nezaketinizden, ilginizden, hoşgörünüzden, iyi niyetinizden, sorularıma hemen cevap vermenizden, kargoyu anında göndermenizden tutunda paketlemedeki hassasiyetinize kadar herşey için ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Sizinle tekrar alışveriş yapmak dileğiyle;
Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu nice yıllara.....
Teşekkür ederim canım. Mutlu yillarEfeeylul nickli arkadaşdan donence aldım sıfırdan farksız hiç sorun yaşamadım:) herkese nice mutlu senelere:)
esmetime..ürünlerimiz geldi.çocuklar hemen oynamaya başladılar.tek tek paketlemişsiniz.teşekkürler.
Aynen canim. Buradan bazi arkadaşlardan urun almamis olmama rağmen dürüstlüğünü,ilgisini gordugum arkadaşlardan biri. Urun satin alip üründen memnun kalip saticisindan memnun olmadigimnda oldu ne yazikki..Sonsy arkadaşıma buradan da aciksozlulugu durustlugu iyiniyeti icin tesekkur etmek istiyorum urunlerin durumunu acikca soyleyip beni oyalamadan hayal kirikligina ugratmadan dogru bilgi verdi guvenle alisveris yapilacak biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?