:)) tesekkur ederim ben de cok memnun oldum. Her ne kadar kargoyu hemen yollayamasam da bekleme suresi icinde sabirla beklediniz. Ben de tesekkur ederim. Guzel gunlerde saglikla giydirin insallah. SevgilerleH Heart of Gold Çok teşekkür ederiz. Aldığımız kıyafetler ekranda görünenden daha güzeldi. Hepsi tertemiz yıkanmış ve özenle paketlenmiş. Güzel kalbi gibi güzel hediyelerde koymuş kargosunun içine. Bir daha alışveriş yapsam gözüm kapalı güvenirim. Herkese de tavsiye ederim. İlgili bir satıcı.
Kargoyu hemen yollayamamanızın sebeplerinden biriside bendim. Eğer mesajınızı erkenden görseydim ve adres bildirimimi erken yapsaydım sizde önceden yollayabilirdiniz. Malum bebişler var her zaman nete girilemiyor. Öyle olduğu halde siz geri dönüşleri bana en erken zamanda yaptınız. Bu sayfadaki 2. alışverişim ve ikisindende çok memnun kaldım. Teşekkürler sizlere. Keşke herkes sizler gibi anlayışlı ve kibar olsa.:)) tesekkur ederim ben de cok memnun oldum. Her ne kadar kargoyu hemen yollayamasam da bekleme suresi icinde sabirla beklediniz. Ben de tesekkur ederim. Guzel gunlerde saglikla giydirin insallah. Sevgilerle
tesekkur ederim siz de cok kibarsiniz. olabildigince hizli cevap vermeye calisiyorum. ama kargoya her zaman musait olup gidemiyorum. alisverisleriniz daim olsun. bende bebek bolumunden alis veris yapmayi seviyorum. cok kaliteli kisiler var hem sohbet hem alisveris daha da guzel :))Kargoyu hemen yollayamamanızın sebeplerinden biriside bendim. Eğer mesajınızı erkenden görseydim ve adres bildirimimi erken yapsaydım sizde önceden yollayabilirdiniz. Malum bebişler var her zaman nete girilemiyor. Öyle olduğu halde siz geri dönüşleri bana en erken zamanda yaptınız. Bu sayfadaki 2. alışverişim ve ikisindende çok memnun kaldım. Teşekkürler sizlere. Keşke herkes sizler gibi anlayışlı ve kibar olsa.
rica ederim güle güle kullanın arkadaşım....@alselsiaz arkadaşımdan bir grup oyuncak aldım, hepsini çok özenle hediye paketler gibi hazırlamış, o şekilde gönderdi. oyuncakları da oglum çok beğendi severek oynuyoruz. Herkese tavsiye ederim.
A altinyunus arkadaşımdan bu ikinci alışverişim bir önceki gibi beni hiç şaşırtmadı gönderdiği cicilerin hepsini çok beğendik. Bir defa da burdan teşekkür etmek isterim kendisine, yeniden görüşmek dileği ile :)
gudene arkadaşımızdan ikinci alışverişim çok memnun kaldım.ürünler temiz yeni gibi yıkamadan giydiriyorum bebeğime. Ayrıca hediyeler içinde çok teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle canım
@brc8 arkadaşımızdan çok memnun kaldım çok temiz ürünler gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?