Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Sözlerin, nezaketin ve sözünde duruşun her şey için, ben de sana teşekkür ederim M meral0101 Çocukların heyecanlanıp paketleri açması, bana ayrı mutluluk veriyor...Kendime nasıl gelmesini istiyorsam paketleri de o şekilde yapmaya çalışıyorum. Oğlun ve kızın sağlıklı, mutlu günlerde giysinler inşallah...Tekrar görüşmek dileğiyle..

esmetime arkadaşımızdan oğluma oyuncak metal arabalar ve bir tane de ayakkabı aldım, hepsini tek tek özenle paketlemiş, arabalara bayıldık ailece, oğlum dünden beri arabaları elinden bırakmıyor, tşk ederim kendisine :)

Oğlunuzun beğendiğine çok sevindim :) Ben teşekkür ederim.

hepsi çok güzeller, ben özellikle lokomotife bayıldım, eşim de siyah vosvosa el koydu, işyerine götürecekmiş :)
tekrar tşk ederim

tontos dan yaptigim alisveristen cok memnun kaldim urunler hediye paketinde cok özenli geldiler herbirinin askisini da yollamis hediye de koymus sagolsun tekrar kendisine tesekkur ederim

tontos dan yaptigim alisveristen cok memnun kaldim urunler hediye paketinde cok özenli geldiler herbirinin askisini da yollamis hediye de koymus sagolsun tekrar kendisine tesekkur ederim
Güzel yorumunuz ve mesajınız için nen teşekkür ederim :) İyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Z zeynep82 den toplu olarak kıyafet aldım. çok ama çok beğendim. hepsi markalı çok uyguna verdi. tertemiz yıpranmamış. hediyesi de ayrıca çok güzeldi. kızım hepsini çok beğendi çok mutlu oldu. ödeme için 2 gün bekledi çok teşekkür ederim kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…