Sözlerin, nezaketin ve sözünde duruşun her şey için, ben de sana teşekkür ederim M meral0101 Çocukların heyecanlanıp paketleri açması, bana ayrı mutluluk veriyor...Kendime nasıl gelmesini istiyorsam paketleri de o şekilde yapmaya çalışıyorum. Oğlun ve kızın sağlıklı, mutlu günlerde giysinler inşallah...Tekrar görüşmek dileğiyle..alselzias nickli arkadaşımdan oğlum ve kızıma birşeyler aldım.dün paketim geldi..çok ama çok memnun oldum.hepsi ayrı ayrı sarılmış,paketlenmişti.bir mağazadan alınmış gibi ambalajlarda olması, oğlumu farklı bir şekilde heyecanlandırdı ve mutlu etti.ürünlerin hepsi tertemiz ve anlattığı gibiydi.güvenilir,ilgili ve samimi bir arkadaştır,alışveriş yapmayı düşünenlere tavsiye ederim.hediyeler için de çok teşekkür ederim.güzel ve memnuniyet verici bir alışverişti.paranı güle güle harca arkadaşım.tekrar görüşmek dileğiyle...
esmetime arkadaşımızdan oğluma oyuncak metal arabalar ve bir tane de ayakkabı aldım, hepsini tek tek özenle paketlemiş, arabalara bayıldık ailece, oğlum dünden beri arabaları elinden bırakmıyor, tşk ederim kendisine :)
Güzel yorumunuz ve mesajınız için nen teşekkür ederim :) İyi günlerde kullanmanız dileğiyletontos dan yaptigim alisveristen cok memnun kaldim urunler hediye paketinde cok özenli geldiler herbirinin askisini da yollamis hediye de koymus sagolsun tekrar kendisine tesekkur ederim
Memnun kalmanıza çol sevindim. İyi günlerde giysin bebişiniz :)tontos çok temiz ve güzel bir mont aldı. Kibarlığı ve anlayışı için teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim :)
Esmetime ve bertosun a teşekkür ederim güzel alışverişti :)
Esmetime ve bertosun a teşekkür ederim güzel alışverişti :)
alselzias arkadaştan 3 tane telefon çok temiz ve çok uyuguna aldım.çok sagol canım
alselzias arkadaştan 3 tane telefon çok temiz ve çok uyuguna aldım.çok sagol canım
babyoverlock bebeklerini aldı, çok memnun oldum seninle ve annenle tanıştığıma....İyi günlerde sağlıkla kullansın minik
kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?