• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

yuppe yuppe arkadasima alçak gonullulugu , samiyeti ve hediyeleri için çok tesekkur ediyorum:KK19: kargom sag salim ulasti:KK55:gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz arkadasimdan:KK15:

yuppe yuppe arkadasima alçak gonullulugu , samiyeti ve hediyeleri için çok tesekkur ediyorum:KK19: kargom sag salim ulasti:KK55:gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz arkadasimdan:KK15:
Cnm bnm memnun kalmana cok cok sevindim iyi gunlerde kullanin pasa rahat etsin :)
bende teşekkür ederim cnm görüşürüz

#nurlum diyorum baska bir sey demiyorum. kesinlikle bir hanimefendi. kargomuzu hava sartlarindan dolayi bugun aldik. botumuz ayakta :))) 2 saattir cikarmadi hediyelr cabasi canta kola takildi hemen. cok tesekkurler helali hos olsun aldiginiz para.

sevgiyle :)

Mesajı şimdi gördüm, çok teşekkür ederim siz de cok iyiniyetli ve anlayisli bir hanımefendisiniz .
Kızınızın beğenmesine de ayrıca cok sevindim , çok mutlu oldum okuyunca . İyi günlerde , sağlikla , kullansın prenses .

Sevgiler :KK68:

Mamaroo muzu bugün teslim aldık sevgili sgek ten... buradan da kendisine teşekkür etmek istedim...

Buradan aliata arkadaşımdan kızım için ürünler aldım hepsi de cok temiz ve güzeldi internete uzun zamandır giremediğim için geç yazabıldım teşekkur ediyorum arkadaşım ...

H Heart of Gold adlı kullanıcıdan aldığım ürünlerden çok memnun kaldım hem çok uygun hem tertemiz.ayrıca gönderdiği hadiyeler ve nezaketi için ayrıca teşekkürederim.

H Heart of Gold adlı kullanıcıdan aldığım ürünlerden çok memnun kaldım hem çok uygun hem tertemiz.ayrıca gönderdiği hadiyeler ve nezaketi için ayrıca teşekkürederim.

rica ederim sizin de hoş sohbetiniz ve inceliğiniz için ben teşekkür ederim.

Minikuss Minikuss arkadasima asiri derecede yüksek dozda tesekkur ediyorum:) sayesinde bebeğim mutlu anlar yasiycak:) satin aldigim urun kusursuz üstüne birde koyduğu hediyelerle beni utanadirdio_Ozaten benden once bilen biliyordur hic dusunmeden alisveris yapip , urunlerini gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz..sagol arkadasim:KK19:

Minikuss Minikuss arkadasima asiri derecede yüksek dozda tesekkur ediyorum:) sayesinde bebeğim mutlu anlar yasiycak:) satin aldigim urun kusursuz üstüne birde koyduğu hediyelerle beni utanadirdio_Ozaten benden once bilen biliyordur hic dusunmeden alisveris yapip , urunlerini gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz..sagol arkadasim:KK19:

Ah kuzum bebeğinin mutlu olması herseyden daha önemli..
Cibinligi göndermeyi unuttum hic dert etmedin ben de sana mahcup oldum ama bugün onu da gönderdim umarım onu da begenirsin ikimizi de çok öpüyorum

@nisaninannesi16 sorunsuz keyifli bir alışveriş oldu cicilerimizi çok beğendik hediyeleriniz içinde çok teşekkür ederiz.Güvenle tercih edilebilinir bir satıcıdır:KK25:

@dilem elif ilgi ve samimiyetinden dolayi cok tesekkur ediyorum.

Urunu temiz sorunsuz bir sekilde bana ulastirdi. Sattigi urunlerin fiyatlari kaliteleriyle karsilastirildiginda cok ama cok uygun.

Suphe etmeden alisveris yapabileceginiz bir kisi. Kendisine cokk ama cokk tesekkur ediyoruz. Yuzumuzu guldurdun

Castefella Castefella dan alışveriş yaptım ve Stay_Strong Stay_Strong tan
İkisinin de ürünleri on numara beş yıldız
Devamını bekliyorum
Özellikle liteway i kullanmayı bırakın artık :)
Minikuss Minikuss hakkında söylenecek hiçbirşey memnuniyetimi karşılamaZ
Çok özenli biri

dlk82 dlk82 çok teşekkürler parasini yollamadan ürünü hemen yolladığı icin.urundende ilgisinden de çok memnun kaldım ...

Castefella Castefella dan alışveriş yaptım ve Stay_Strong Stay_Strong tan
İkisinin de ürünleri on numara beş yıldız
Devamını bekliyorum
Özellikle liteway i kullanmayı bırakın artık :)
Minikuss Minikuss hakkında söylenecek hiçbirşey memnuniyetimi karşılamaZ
Çok özenli biri

Tesekkur ederim canım, nerelerdesin? Oğlun dış çıkarıyor mu hala?

@dilem elif ilgi ve samimiyetinden dolayi cok tesekkur ediyorum.

Urunu temiz sorunsuz bir sekilde bana ulastirdi. Sattigi urunlerin fiyatlari kaliteleriyle karsilastirildiginda cok ama cok uygun.

Suphe etmeden alisveris yapabileceginiz bir kisi. Kendisine cokk ama cokk tesekkur ediyoruz. Yuzumuzu guldurdun
Çok teşekkür ederim canım yumuyum yumuyum . Yüzünüzün her daim gülmesi dileğiyle

alselsiaz alselsiaz arkadaşımdan bir grup oyuncak aldım, hepsini çok özenle hediye paketler gibi hazırlamış, o şekilde gönderdi. oyuncakları da oglum çok beğendi severek oynuyoruz. Herkese tavsiye ederim.

A altinyunus arkadaşımdan bu ikinci alışverişim bir önceki gibi beni hiç şaşırtmadı gönderdiği cicilerin hepsini çok beğendik. Bir defa da burdan teşekkür etmek isterim kendisine, yeniden görüşmek dileği ile :)

alselsiaz alselsiaz arkadaşımdan bir grup oyuncak aldım, hepsini çok özenle hediye paketler gibi hazırlamış, o şekilde gönderdi. oyuncakları da oglum çok beğendi severek oynuyoruz. Herkese tavsiye ederim.

A altinyunus arkadaşımdan bu ikinci alışverişim bir önceki gibi beni hiç şaşırtmadı gönderdiği cicilerin hepsini çok beğendik. Bir defa da burdan teşekkür etmek isterim kendisine, yeniden görüşmek dileği ile :)
Ledun Ledun arkadaşım teşekkür ederim....:KK46:Kendime nasıl gelmesini istiyorsam o şekilde paketlemeye özen gösteriyorum....Kibarlığın ve tavsiyen için de ayrıca teşekkürler....Oğlunun beğenmesine de çok sevindim...:KK66:Böyle geri dönüşler, hem bizim için hem de alıcılar için çok faydalı olduğu düşüncesindeyim.......

Son düzenleme:
Back