- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bnm memnun kalmana cok cok sevindim iyi gunlerde kullanin pasa rahat etsin :)yuppe arkadasima alçak gonullulugu , samiyeti ve hediyeleri için çok tesekkur ediyorum kargom sag salim ulastigonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz arkadasimdan
#nurlum diyorum baska bir sey demiyorum. kesinlikle bir hanimefendi. kargomuzu hava sartlarindan dolayi bugun aldik. botumuz ayakta :))) 2 saattir cikarmadi hediyelr cabasi canta kola takildi hemen. cok tesekkurler helali hos olsun aldiginiz para.
sevgiyle :)
cok tesekkur ederim canim benim kuzucugun keyfini cikaracak insallah :)Mamaroo muzu bugün teslim aldık sevgili sgek ten... buradan da kendisine teşekkür etmek istedim...
H Heart of Gold adlı kullanıcıdan aldığım ürünlerden çok memnun kaldım hem çok uygun hem tertemiz.ayrıca gönderdiği hadiyeler ve nezaketi için ayrıca teşekkürederim.
Minikuss arkadasima asiri derecede yüksek dozda tesekkur ediyorum:) sayesinde bebeğim mutlu anlar yasiycak:) satin aldigim urun kusursuz üstüne birde koyduğu hediyelerle beni utanadirdizaten benden once bilen biliyordur hic dusunmeden alisveris yapip , urunlerini gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz..sagol arkadasim
Castefella dan alışveriş yaptım ve Stay_Strong tan
İkisinin de ürünleri on numara beş yıldız
Devamını bekliyorum
Özellikle liteway i kullanmayı bırakın artık :)
Minikuss hakkında söylenecek hiçbirşey memnuniyetimi karşılamaZ
Çok özenli biri
Çok teşekkür ederim canım yumuyum . Yüzünüzün her daim gülmesi dileğiyle@dilem elif ilgi ve samimiyetinden dolayi cok tesekkur ediyorum.
Urunu temiz sorunsuz bir sekilde bana ulastirdi. Sattigi urunlerin fiyatlari kaliteleriyle karsilastirildiginda cok ama cok uygun.
Suphe etmeden alisveris yapabileceginiz bir kisi. Kendisine cokk ama cokk tesekkur ediyoruz. Yuzumuzu guldurdun
Ledun arkadaşım teşekkür ederim....Kendime nasıl gelmesini istiyorsam o şekilde paketlemeye özen gösteriyorum....Kibarlığın ve tavsiyen için de ayrıca teşekkürler....Oğlunun beğenmesine de çok sevindim...Böyle geri dönüşler, hem bizim için hem de alıcılar için çok faydalı olduğu düşüncesindeyim.......alselsiaz arkadaşımdan bir grup oyuncak aldım, hepsini çok özenle hediye paketler gibi hazırlamış, o şekilde gönderdi. oyuncakları da oglum çok beğendi severek oynuyoruz. Herkese tavsiye ederim.
A altinyunus arkadaşımdan bu ikinci alışverişim bir önceki gibi beni hiç şaşırtmadı gönderdiği cicilerin hepsini çok beğendik. Bir defa da burdan teşekkür etmek isterim kendisine, yeniden görüşmek dileği ile :)