Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Oyuncaklarımızın aldık biiiiiz çok teşekkür ederim, EVLAEFE arkadaşım öncelikle özene bezene paketlemene, nezaketine, bebekler orijinal ve yepyeni , tertemiz, :)))))
Güvenilir bir arkadaş daha edindiğim için mutluyum burada çoooook iyi insanlarda var :)))

Sagol kardesim.Sende sagol.Iyi gunlerde oynasin melegin.

aaayyyy hic alakam yok, ama böyle güzel sevgi dolu mesajlar okumak bile insani mutlu ediyor. Yardimlasma ve güzel insan iliskileri kadar güzel birsey yok. Ne güzel, cok sevdim bu topigi

Bir güzel mesaj Daha yazacagim :) Dileksu arkadaşıma sonsuz teşekkürler.. Bu ilk alisverisimiz değildi zaten bugün geldi kargomuz. Tertemiz , piril piril, yepyeni ve hediyeli herşey için çok teşekkür ederim arkadaşım :))))

Kizlar ben bu topik ilk acildigindada yazmistim.Ben satis yaptigim arkadaslari arkadas listeme ekliyorum.Birden fazla satis yaptigim arkadaslarimda oldu cok sukur hic sorunlu bi olayimiz olmadi veya telafi edemedigimiz bisey.Hepsine tekrar tesekkur ederim.Liste cok uzun tek tek yazamiyorum.

Arkadaslar Herkese Sesleniyorum Bilmeyen ler İcin
ATM den Eft veya Havale
Yaptigiz Zaman Kesinti oluyor biliyorsunuz
Ama Telden Mobil Bankaciligi İndirip Yukleyin Hangi Bankaya Ait Hesabiniz Var İse
Odemeyi Eft veya Havaleyi Mobil Banktan Yapin
Hic Kesinti Olmuyor
Ben Oyle Yapiyorum
Bilmeyen ArkadaslarA Duyurulur ;-)

evlaefeden oyuncaklar aldık ve gerçekten çok beğendik.akşam kızım poxie bebeği ve maymunuyla oynadı durdu.hediyeler içinde çok teşekkürler.güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Alselzias alselzias arkadaşımdan kızım için pembe mezuniyet elbisemiz geli süper ötesi böyle güzel ürün yolladıgı için,o güzel hediyesi için ve şık sunumu için sonsuz teşekkür ediyorum her şeyden ziyade bana güveni için maaşımı henüz almadım ve ödemeyi sali günü yapabilecek olmama ragmen ürünü yolladı bu beni onure etti teşekkür ediyorum canım

Canımmmmo kadar mutlu ettin ki beni.. Bugün zor bir gündü benim için....Güven veren varrr vermeyen varrr... Sorumluluk sahibi insana hiç birşeyi hatırlatmak gerekmez o gerekeni yapar zaten...Duygular karşılıklı....Toprağa ne ekersen onu biçersin...Selamlar saygılar.....

Alselsiaz arkadasima bende cok tesekkur ediyorum.Okadar zarif bi hanim ki inanin insanin ruhunu oksuyor .Cok iyi yurekli ve anlayisli gercekden. Parayi yatirmadan urunleri gonderdi sagolsunBana olan guveninden ve inancindan dolayi tekrar tesekkur ediyorum cok mutlu ettin beni.Urunleride kendini yansitiyor hepsi harika sifirdan farki yok odenen para komik kaliyor.Kesinlikle memnun kalacagniz bi arkadas.Canim hakkini helal et sevgilerimle opuyorum:)

Canım ne desem bilemedimDuygularımız karşılıklı , ayrıca güven verilmez alınır...Ben teşekkür ediyorum sana hem sözlerin hem dostluğun için.....

Alselsiaz arkadasıma cok teşekkur ediyorum parayı yatırmadan kargomu yolladı ürünümü teslim aldiktan 3 gün sonra ancak yatırabıldım ama ptt görevlisinin yanlış bilgilendirmesi sonucu eksik gecti hesaba ama anlayısıyla beni bir kez daha onure etti Allah ondan razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…