- 1 Kasım 2012
- 780
- 93
- 118
Sagol kardesim.Sende sagol.Iyi gunlerde oynasin melegin.Oyuncaklarımızın aldık biiiiiz çok teşekkür ederim, EVLAEFE arkadaşım öncelikle özene bezene paketlemene, nezaketine, bebekler orijinal ve yepyeni , tertemiz, :)))))
Güvenilir bir arkadaş daha edindiğim için mutluyum burada çoooook iyi insanlarda var :)))
Bil mukabele efenim. Bende sizi takip edeyorum.celinay Scrabble aldım temiz ve güzel....Teşekkürler....Hoş sohbetin, nezaketin için ayrıca teşekkürler.....
Cok sevindim begenmene,mutlu gunlerde,gule gule oynasin kuzucugun.Bir güzel mesaj Daha yazacagim :) Dileksu arkadaşıma sonsuz teşekkürler.. Bu ilk alisverisimiz değildi zaten bugün geldi kargomuz. Tertemiz , piril piril, yepyeni ve hediyeli herşey için çok teşekkür ederim arkadaşım :))))
rica ederim canm ne dwmekevlaefe biz oyuncaklarimiz cok sevdik teşekkür ederiz :)
CanımmmmAlselzias alselzias arkadaşımdan kızım için pembe mezuniyet elbisemiz geli süper ötesi böyle güzel ürün yolladıgı için,o güzel hediyesi için ve şık sunumu için sonsuz teşekkür ediyorum her şeyden ziyade bana güveni için maaşımı henüz almadım ve ödemeyi sali günü yapabilecek olmama ragmen ürünü yolladı bu beni onure etti teşekkür ediyorum canım
Canım ne desem bilemedimAlselsiaz arkadasima bende cok tesekkur ediyorum.Okadar zarif bi hanim ki inanin insanin ruhunu oksuyor .Cok iyi yurekli ve anlayisli gercekden. Parayi yatirmadan urunleri gonderdi sagolsunBana olan guveninden ve inancindan dolayi tekrar tesekkur ediyorum cok mutlu ettin beni.Urunleride kendini yansitiyor hepsi harika sifirdan farki yok odenen para komik kaliyor.Kesinlikle memnun kalacagniz bi arkadas.Canim hakkini helal et sevgilerimle opuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?