• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Alselsiaz arkadasıma cok teşekkur ediyorum parayı yatırmadan kargomu yolladı ürünümü teslim aldiktan 3 gün sonra ancak yatırabıldım ama ptt görevlisinin yanlış bilgilendirmesi sonucu eksik gecti hesaba ama anlayısıyla beni bir kez daha onure etti Allah ondan razı olsun

Senden de Allah razı olsun arkadaşım.. Memnun kaldıysan kızın da mutlu olduysa, ne mutlu bana da...Üç beş kuruşu aramak yerine dost kazanmak daha önemli benim için.....♥♥♥

Sonsy arkadaşıma buradan da aciksozlulugu durustlugu iyiniyeti icin tesekkur etmek istiyorum urunlerin durumunu acikca soyleyip beni oyalamadan hayal kirikligina ugratmadan dogru bilgi verdi guvenle alisveris yapilacak biri

Geliza adlı arkadaşa çok teşekkür ederim samimiyeti anlayışı ve gönderdiği tertemiz kıyafetler için

Sevgili esmetime

Sizinle alışveriş yaptığıma çok ama çok memnun kaldım.

Nezaketinizden, ilginizden, hoşgörünüzden, iyi niyetinizden, sorularıma hemen cevap vermenizden, kargoyu anında göndermenizden tutunda paketlemedeki hassasiyetinize kadar herşey için ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Sizinle tekrar alışveriş yapmak dileğiyle;

Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu nice yıllara.....

Sevgili esmetime

Sizinle alışveriş yaptığıma çok ama çok memnun kaldım.

Nezaketinizden, ilginizden, hoşgörünüzden, iyi niyetinizden, sorularıma hemen cevap vermenizden, kargoyu anında göndermenizden tutunda paketlemedeki hassasiyetinize kadar herşey için ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Sizinle tekrar alışveriş yapmak dileğiyle;

Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu nice yıllara.....

Çok teşekkür ederim iyi sözlerinize. Güzel insanlarla alışveriş yapmak ayrı bir zevk hakikaten :KK54:

Size de mutlu güzel yıllar dilerim.

Sahtesari linkli arkadaşdan aldığım ürünlerin temizliği kalitesi gerçekten çok güzeldi hepsi yeni gibiydi. Hediyeler içinde ayrıca teşekkür ediyor alışveriş hususunda kesinlikle tavsiye ediyorum.

Efeeylul nickli arkadaşdan donence aldım sıfırdan farksız hiç sorun yaşamadım:) herkese nice mutlu senelere:)

esmetime..ürünlerimiz geldi.çocuklar hemen oynamaya başladılar.tek tek paketlemişsiniz.teşekkürler.

Lay07 den aldigim ürünlerden cok memnun kaldım. Guvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadastan.

Aliberat arkadasimizdan urun aldım, sorun yasamadik, teşekkürler.

NURTII
nurtii
Supersin sen

Super bir satici.
Urunleri cok temiz ve ozenli.
Hediyeleri de bol.

#nurlum diyorum baska bir sey demiyorum. kesinlikle bir hanimefendi. kargomuzu hava sartlarindan dolayi bugun aldik. botumuz ayakta :))) 2 saattir cikarmadi hediyelr cabasi canta kola takildi hemen. cok tesekkurler helali hos olsun aldiginiz para.

sevgiyle :)

E esmetime urunleri cok guzel piril piril kesinlikle tavsiye ederim etiketleri bile gicir gicirrr
teşekkür ederim canim

Sonsy arkadaşıma buradan da aciksozlulugu durustlugu iyiniyeti icin tesekkur etmek istiyorum urunlerin durumunu acikca soyleyip beni oyalamadan hayal kirikligina ugratmadan dogru bilgi verdi guvenle alisveris yapilacak biri
Aynen canim. Buradan bazi arkadaşlardan urun almamis olmama rağmen dürüstlüğünü,ilgisini gordugum arkadaşlardan biri. Urun satin alip üründen memnun kalip saticisindan memnun olmadigimnda oldu ne yazikki..

Back