bende çok karşılaştımda ondan şaşırdım .Kendisine sormak gerekir ben taşımadan kaynaklı sorun olduğunu yazdım
benle ilgili bir durum yok anlayış gösterdi nelerle karşılaşıyoruz buralarda bilseniz
Bukrem .!.:Kendisine sormak gerekir ben taşımadan kaynaklı sorun olduğunu yazdım
benle ilgili bir durum yok anlayış gösterdi nelerle karşılaşıyoruz buralarda bilseniz
Yazabilirsiniz memnun olmadıktan sonra tabi ki bişey diyememBen memnuniyetsizlik topigine yazdim sonuç itibariyle hasarli urun aldim belirtmek için ekledim notumu..
Araba kırık parcasi kargo posetinden cikti kamyon da kirik parcasi içinden
cikmadi diye size de aciklama yaptim
Kargodan kaynaklı sorun diye belirtmişsiniz üzerine birşey soyleyemiyorum hakkinizi helal edin demissiniz sizinde küçük çocuğunuz var sozunuze inanarak helal olsun diyorum
Kırmızı olana bişey diyemem canım olabilirSiz istediniz diye ekledim;
İlk foto kasanin takildigi yerin sağ tarafi kirik
İkinci foto kasanin kamyona takildigi yerin sol tarafi
Biri sağdan diğeri soldan kirik olunca maalesef tutmuyor
ATV model aracin da on paneli de kirik geldi ama onun parcasi kargo posetinden cikti, kamyonun parcasi cikmadi.
Telafi etmek istediğinizi de yazmissiniz bana tesekkur ederim hic gerek yok sadece karsilastigim kusuru dile getirmek istedim
Asla kabul etmem ben sizi borçlu cikarmaya calismiyorum sadece hassas bir konuya dikkat edilmesi icin yazdim helallestik zaten kapatalim gitsin konuyu iyi gunler dilerimKırmızı olana bişey diyemem canım olabilir
ama sarı olan kısımda öyle bişey yoktu nasıl oldu bilmiyorum
olsaydı da dediğin gibi çıkardı
çok üzüldüm gerçekten bilseydim böyle büyük sorunu olduğunu söylerdim
senin ürünlerinden alayım en azından içim rahat değil çünkü bu şekilde
sagol canmmm cok tesekkur ederimm.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/evlaefe.459140/ adlı üyeden telsiz aldım anlaştıktan bir gün sonra kargolamis canım benim ben daha ödeme yapmadan bir karış bi kutu düşünün telsiz ve mis gibi 7-8 parça kıyafet :) insanların burada sattığı şeyler hediye diye gelmiş oğluma inanın hava boşluğu yok ben böyle birşeye rastlamadım umarım hep kendin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın tekrar teşekkür ederim :)
beğenmene çok sevindim canım.sende çok süper ve çok olumlu elektrik yayan birisin.seni tanıdığıma sevindim.sırt çantası buldun mu?bim e sırt çantası geliyordu bu hafta.fiyat olarakta uygundu .bir bak istersen.illederengarenk adlı kullanıcıyla takas yaptık.. Boyle bi insan yok diyorum baska bırsey demıyorum artık..
Cook tesekkur e derımm. Süper bi insansın gercekten..
Canım ben teşekkür ederim senin gibi tatlı birinden bunları duymak çok güzel
nurlum gercekten harika biridir..srvgili KATRE de öyle güvenle alışveriş.yapnız
canim benim.ben tesekkur ederim samimi.ve sicak alisverisimiz icinENABE adlı üyeden ürün aldım. Adını cok sık duyuyoruz zaten, görüyoruzda.. Enabecim cook tesekkür ederimm. Gönderdigin tertemiz ürünlerin ve hediyen icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?