• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Kendisine sormak gerekir ben taşımadan kaynaklı sorun olduğunu yazdım
benle ilgili bir durum yok anlayış gösterdi nelerle karşılaşıyoruz buralarda bilseniz
bende çok karşılaştımda ondan şaşırdım .

Bukrem .!.:
Kendisine sormak gerekir ben taşımadan kaynaklı sorun olduğunu yazdım
benle ilgili bir durum yok anlayış gösterdi nelerle karşılaşıyoruz buralarda bilseniz

Ben memnuniyetsizlik topigine yazdim sonuç itibariyle hasarli urun aldim belirtmek için ekledim notumu..
Araba kırık parcasi kargo posetinden cikti kamyon da kirik parcasi içinden
cikmadi diye size de aciklama yaptim
Kargodan kaynaklı sorun diye belirtmişsiniz üzerine birşey soyleyemiyorum hakkinizi helal edin demissiniz sizinde küçük çocuğunuz var sozunuze inanarak helal olsun diyorum

Ben memnuniyetsizlik topigine yazdim sonuç itibariyle hasarli urun aldim belirtmek için ekledim notumu..
Araba kırık parcasi kargo posetinden cikti kamyon da kirik parcasi içinden
cikmadi diye size de aciklama yaptim
Kargodan kaynaklı sorun diye belirtmişsiniz üzerine birşey soyleyemiyorum hakkinizi helal edin demissiniz sizinde küçük çocuğunuz var sozunuze inanarak helal olsun diyorum
Yazabilirsiniz memnun olmadıktan sonra tabi ki bişey diyemem
çocuğumdan öte kimsenin hakkına girmek istemem
hadi bir tarafı kırıktı diyelim ama paketlerken kasası çıkardı diye düşünüyorum
tek tarafı önceden kırılmış tek kısmı tutuyor olabilir ama diğer tarafın parçası neden çıkmadı anlamadı
sizden resmini çekmenizi istiyorum gerçekten merak ettim
çünkü zor takılıyordu sert bir şekilde çocukların alıp çıkarması mümkün değil
misafir çocuk geldi oynadı kırdı ben mi görmedim
keşke inceleseydim hiç aklıma gelmedi
bundan sonra ürün göndermeden buna dikkat edicem

Siz istediniz diye ekledim;
İlk foto kasanin takildigi yerin sağ tarafi kirik
İkinci foto kasanin kamyona takildigi yerin sol tarafi
Biri sağdan diğeri soldan kirik olunca maalesef tutmuyor
ATV model aracin da on paneli de kirik geldi ama onun parcasi kargo posetinden cikti, kamyonun parcasi cikmadi.
Telafi etmek istediğinizi de yazmissiniz bana tesekkur ederim hic gerek yok sadece karsilastigim kusuru dile getirmek istedim

Eklentiler

• IMG_20141202_225401.jpg
    IMG_20141202_225401.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20141202_225457.jpg
    IMG_20141202_225457.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 104
Siz istediniz diye ekledim;
İlk foto kasanin takildigi yerin sağ tarafi kirik
İkinci foto kasanin kamyona takildigi yerin sol tarafi
Biri sağdan diğeri soldan kirik olunca maalesef tutmuyor
ATV model aracin da on paneli de kirik geldi ama onun parcasi kargo posetinden cikti, kamyonun parcasi cikmadi.
Telafi etmek istediğinizi de yazmissiniz bana tesekkur ederim hic gerek yok sadece karsilastigim kusuru dile getirmek istedim
Kırmızı olana bişey diyemem canım olabilir
ama sarı olan kısımda öyle bişey yoktu nasıl oldu bilmiyorum
olsaydı da dediğin gibi çıkardı
çok üzüldüm gerçekten bilseydim böyle büyük sorunu olduğunu söylerdim
senin ürünlerinden alayım en azından içim rahat değil çünkü bu şekilde

Kırmızı olana bişey diyemem canım olabilir
ama sarı olan kısımda öyle bişey yoktu nasıl oldu bilmiyorum
olsaydı da dediğin gibi çıkardı
çok üzüldüm gerçekten bilseydim böyle büyük sorunu olduğunu söylerdim
senin ürünlerinden alayım en azından içim rahat değil çünkü bu şekilde
Asla kabul etmem ben sizi borçlu cikarmaya calismiyorum sadece hassas bir konuya dikkat edilmesi icin yazdim helallestik zaten kapatalim gitsin konuyu iyi gunler dilerim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/evlaefe.459140/ adlı üyeden telsiz aldım anlaştıktan bir gün sonra kargolamis canım benim ben daha ödeme yapmadan bir karış bi kutu düşünün telsiz ve mis gibi 7-8 parça kıyafet :) insanların burada sattığı şeyler hediye diye gelmiş oğluma inanın hava boşluğu yok ben böyle birşeye rastlamadım umarım hep kendin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın tekrar teşekkür ederim :)

:KK15::oops:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/evlaefe.459140/ adlı üyeden telsiz aldım anlaştıktan bir gün sonra kargolamis canım benim ben daha ödeme yapmadan bir karış bi kutu düşünün telsiz ve mis gibi 7-8 parça kıyafet :) insanların burada sattığı şeyler hediye diye gelmiş oğluma inanın hava boşluğu yok ben böyle birşeye rastlamadım umarım hep kendin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın tekrar teşekkür ederim :)
sagol canmmm cok tesekkur ederimm.
Allaha emanet...

@NOOPTİON DAN İKİNCİ KEZ ALIŞVERİŞ YAPTIM, ÜRÜNÜN BİRİ RENK OLARAK KULLANDIĞIM BİR ÜRÜN OLMAMASI NEDENİYLE SAĞOLSUN GERİ ALDI, ÜRÜNÜ PAZARTESİ GERİ GÖNDERİCEM KENDİSİNE, BUGÜN PARASIN YATIRDI, ÇOK TŞK EDERİM, İLK ALIŞVERİŞİMDE DE ÇOK MEMNUN KALMIŞTIM KENDİSİNDEN :)

ENABE ENABE adlı üyeden ürün aldım. Adını cok sık duyuyoruz zaten, görüyoruzda.. Enabecim cook tesekkür ederimm. Gönderdigin tertemiz ürünlerin ve hediyen icin.. :KK36:

illederengarenk illederengarenk adlı kullanıcıyla takas yaptık.. Boyle bi insan yok diyorum baska bırsey demıyorum artık..

Cook tesekkur e derımm. Süper bi insansın gercekten..:KK68:

B Bukrem_ adlı arkadasımdan ben ürün aldım.. Hem bu topıge hemde diger topıge aıt konularından.. Bugun aldım kargomu. Tertemizz mis gibi sanki sıfır ürün göndermiş bana. Bu ondan 2. Alısverısım ve gercekten hıc kırmadı benı sagolsun.. Tavsiye ederim.. Tesekkurler bukremcım..:KK36:

illederengarenk illederengarenk adlı kullanıcıyla takas yaptık.. Boyle bi insan yok diyorum baska bırsey demıyorum artık..

Cook tesekkur e derımm. Süper bi insansın gercekten..:KK68:
beğenmene çok sevindim canım.sende çok süper ve çok olumlu elektrik yayan birisin.seni tanıdığıma sevindim.sırt çantası buldun mu?bim e sırt çantası geliyordu bu hafta.fiyat olarakta uygundu .bir bak istersen.

B Bukrem_ adlı arkadasımdan ben ürün aldım.. Hem bu topıge hemde diger topıge aıt konularından.. Bugun aldım kargomu. Tertemizz mis gibi sanki sıfır ürün göndermiş bana. Bu ondan 2. Alısverısım ve gercekten hıc kırmadı benı sagolsun.. Tavsiye ederim.. Tesekkurler bukremcım..:KK36:
Canım ben teşekkür ederim senin gibi tatlı birinden bunları duymak çok güzel
ben de çok memnunum senden alışverişlerimiz güzel oldu hep :)

annelikzoris annelikzoris isimli arkadaşımla alışveriş yaptım çooooooook memnunum
hepsi tertemiz mis gibi kokuyor yıkamadan koydum yerine
güvenle sorunsuz alışveriş için tavsiye ediyorum
gönderdiklerini tek tek paketlemiş hediye göndericem dediğim ürünü hediye paketine koymuş
kendiside çok hanımefendi bir bayan hediyeler için de burdadan da teşekkür ediyorum
Allah ondan razı olsun
sizler için fotoğrafını ekliyorum :)
20141209_042922.jpg

ENABE ENABE adlı üyeden ürün aldım. Adını cok sık duyuyoruz zaten, görüyoruzda.. Enabecim cook tesekkür ederimm. Gönderdigin tertemiz ürünlerin ve hediyen icin.. :KK36:
canim benim.ben tesekkur ederim samimi.ve sicak alisverisimiz icin
tekratini umut ederim :)

alselzias nickli arkadaşımdan oğlum ve kızıma birşeyler aldım.dün paketim geldi..çok ama çok memnun oldum.hepsi ayrı ayrı sarılmış,paketlenmişti.bir mağazadan alınmış gibi ambalajlarda olması, oğlumu farklı bir şekilde heyecanlandırdı ve mutlu etti.ürünlerin hepsi tertemiz ve anlattığı gibiydi.güvenilir,ilgili ve samimi bir arkadaştır,alışveriş yapmayı düşünenlere tavsiye ederim.hediyeler için de çok teşekkür ederim.güzel ve memnuniyet verici bir alışverişti.paranı güle güle harca arkadaşım.tekrar görüşmek dileğiyle...

Back