Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

secretgardenn ve asya2112 'dan alış veriş yaptım gerçekten tertemiz gönderdiler ürünlerini. İkisine de çok teşekkür ederim. Güzel alış verişti:)

Asya2112 kiyafetler gercekten sifir resimdeki gibi..hizli gonderin icinde cok tesekkurler..

müzeyyenrize arkadaşıma teşekkür ederim. sorunsuz bir alış verişti:)) gönderdiği hediyelere de ayrıca teşekkürler:)))

alselzias arkadaşla alışverişimiz oldu gönderdiği kıyafetler gerçekten çok çok yeni ve tertemizlerdi çokta ilgili ve dürüst bir arkadaş kendisine çok teşekkür ediyorum başka alışverişlerde görüşmek üzere sevgiler.

meycimek arkadaşla takas alışverişinde bulunduk gönderdiği ürünler çok güzel ve yepyeniydiler çocukları sevindirdiği gibi benide düşünüp banada hediye koymuş çok düşünceli ve ilgili biri kendisine çok çok teşekkür ediyorum güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaş canım öpüyorum seni sevgiler.

castefella isimli arkadaşımızdan aldığımız Barbie bebekler kızımı çok mutlu etti.maşallah kızına çok güzel kullanmış bebeklerini.ürünler orijinal.castefella'nın iletişimi çok iyi,güvenilir.ayrıca sürprizi de çok güzel.teşekkürler castefella.kendisiyle alışverişi herkese tavsiye ediyorum.inşallah bizde başka alışverişlerde görüşürüz

Canim benim,sana buradan da tesekkur etmek istedim..cok uygun fiyat hizli gonderi ve sorunsuz bir alisveris icin tercih edebilirsiniz...ben cok memnun kaldim...

Hrryt92 parayi yolladim ama urun baska bir arkadasa satilmis parami iade edicekti hala edicek. Bayan kayiplarda :)

Celbera arkadasi herkese tavsiye ederim hemilgili hemdürst arkadasım ürünler cok güzeldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buse67zeynep arkadaşım ürünler temizdi güvenilir bir arkadas hayırlı alışverişler güvenerek alışveriş yapabilirsiniz

Evlaefe arkadasım cok tatlı ilgili biri ürünleri cok cok beğendim herkese tavsiye ederim daha ürünün ücretini sabah yatırıcam ama ürünler elimde cokta güzeller

Melikeunkr arkadaşım ürünler cok güzeldi alısverşşmşzşn devamı inşallah olur cok tesekkurler

Sagol canim paradan once karsimdakinin memnun olmasi onemli helaliyle vermesi gule gule kullan cnm

Geçen hafta bebeğim için şort takımlar ve tshirtler aldım kendisinden
Hepsi çok güzel ve temizdi
Yeni ürünlerini sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…