Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Geçen hafta bebeğim için şort takımlar ve tshirtler aldım kendisinden
Hepsi çok güzel ve temizdi
Yeni ürünlerini sabırsızlıkla bekliyorum

Cok teşekkür ederim canim iyi günlerde giysin kuzum sağlıklı bir ömür geçirsin insallah

yumy arkadaştan ürünler aldım ama çoğu lekeliydi mama önlük istemiştim tertemiz beklerken çook kötü geldi hemen poşetledim sadece bikaç parçası iyiydi gerisini poşetledim hayrıma bile veremem direk çöpe (

Kargomuz geldi; montumuz temiz, güzel, çok beğendik
Sizinle alışveriş yapmak güzeldi. Takipteyim bundan sonra

Teşekkür ederim buse67zeynep güzel sözlerin için...Seninle alışveriş de çok keyifliydi.....İyi günlerde kullansın çocukların hepsini....Ayrıca bu sayfa çok iyimiş..iyiler ve kötüler ayrılır bu yorumlar sayesinde......

Sen alışveriş yapacaklarımın arasında en baştasın canım ben teşekkür ederim doğruluğun ,dürüstlüğün ,ve güzel kıyafetlerin için

adoğruyol55 arkadaşımızdan bebek kıyafetleri aldım. sorunsuz bir şekilde aldım. kendisiyle gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

iki arkastanda alışveriş yaptıım ikisininde ürünleri çok güzel çıktı tesekkür ediyorumm

buradan çok alışveriş yaptım.Şimdiye kadar aldıklarımın arasında beğendiklerim de oldu hayal kırıklığına uğradıklarım da çoğunlukla maalesef hayal kırıklığım oldu ama Katre83 arkadaşımdan aldıklarım gerçekten güzel ve kaliteliydi sıfır dediği herşey sıfırdı gerçekten çoğu arkadaşın sıfır dediği fakat kullandığı eşyalara hiç benzemiyordu bildiğiniz sıfır etiketi de üzerinde kendisine çok ama çok teşekkürler.

Tatlım bende sana güzel yorumun için teşekkür ederim kuzucuğun güzel günlerde kullansın.:)

biraz geç oldu ama Ankara içi yürüteç aldım bella_bella hanıma burdan çok tşk ediyorum banyo oturağı ve yürüteç süper çok beğenerek kullanıyoruz hediyeler de çok güzel çok çeştli oyuncaklar bi sürü ufak tefek şey yaptığım alışverişin de cabasıydı.. çok memnun kaldım çok teşekkür ederim..

EYLÜLÜM nikli arkadaşımdan sandalet ayakkabı convers aldım oğlum ve kızıma yanında bir de kızıma hediye koymuş cok nazik ilgili dürüst bir arkadas güvenli alışverişinde hediyesi ve güzel ürünler için teşekkür ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim çok teşekkür ederim. aynı dürüstlüğü karşı tarafta görmekte çok güzel inan. güle güle giyin tekrar. sevgiler.

Kendisinden toplu halde bir sürü oyuncak aldım . Hepsi gayet güzel ve uygun fiyata geldi. Yanına hediye oyuncaklar ekleme inceliğini de göstermiş . Tekrar teşekkür ederim .

mis gibi tertemiz elbiseler aldım. çok beğendim hepsini ayrı ayrı. çok teşekkür ederim. ürünleri tertemiz, sayfasına bakın derim. nezaketin için de ayrıca teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…