- 1 Mart 2013
- 2.148
- 157
Geçen hafta bebeğim için şort takımlar ve tshirtler aldım kendisinden
Hepsi çok güzel ve temizdi
Yeni ürünlerini sabırsızlıkla bekliyorum
alselzias arkadaşla alışverişimiz oldu gönderdiği kıyafetler gerçekten çok çok yeni ve tertemizlerdi çokta ilgili ve dürüst bir arkadaş kendisine çok teşekkür ediyorum başka alışverişlerde görüşmek üzere sevgiler.
Teşekkür ederim buse67zeynep güzel sözlerin için...Seninle alışveriş de çok keyifliydi.....İyi günlerde kullansın çocukların hepsini....Ayrıca bu sayfa çok iyimiş..iyiler ve kötüler ayrılır bu yorumlar sayesinde......
Kargomuz geldi; montumuz temiz, güzel, çok beğendik
Sizinle alışveriş yapmak güzeldi. Takipteyim bundan sonra
Canim benim,sana buradan da tesekkur etmek istedim..cok uygun fiyat hizli gonderi ve sorunsuz bir alisveris icin tercih edebilirsiniz...ben cok memnun kaldim...
adoğruyol55 arkadaşımızdan bebek kıyafetleri aldım. sorunsuz bir şekilde aldım. kendisiyle gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
buradan çok alışveriş yaptım.Şimdiye kadar aldıklarımın arasında beğendiklerim de oldu hayal kırıklığına uğradıklarım da çoğunlukla maalesef hayal kırıklığım oldu ama Katre83 arkadaşımdan aldıklarım gerçekten güzel ve kaliteliydi sıfır dediği herşey sıfırdı gerçekten çoğu arkadaşın sıfır dediği fakat kullandığı eşyalara hiç benzemiyordu bildiğiniz sıfır etiketi de üzerinde kendisine çok ama çok teşekkürler.
EYLÜLÜM nikli arkadaşımdan sandalet ayakkabı convers aldım oğlum ve kızıma yanında bir de kızıma hediye koymuş cok nazik ilgili dürüst bir arkadas güvenli alışverişinde hediyesi ve güzel ürünler için teşekkür ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.