Bende hayale arkadaşımızdan ayakkabı aldım çok temiz gerçekten,bana hediye yoktu :)) kendisine buradanda çok teşekkür ediyorum çok güzel bir alışveriş oldu çok güvenilir bir bayan...çokta iyi niyetli yine görüşmek üzere inşallah.
Koroleva nickli arkadaşla yelek ayakkabı takası yaptık. Ayakkakbı gayet temizdi. Teşekkür ederim kendisine
nurlum hanımdan ilk arabam aldım ve çok memnun kaldımyepyeni ve çok temizdi ayrıca hadiye içinde çokteşekkür ederizz
İkican isimli arkadaşımla yaptıgım alışverişden de cok memnun kaldım. Cok cok tesekkurler kendisine, hem cok alakadar oldu hem cok uyguna cok kaliteli seyler aldım ondan. Kendisinden daha fazla seyler alasım var sirf iyi niyetinden dolayı. Cok tesekkurler ikican
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben teşekkür ederim .yeleği yarın alacağım
aldım ve tekrar teşekkür ederim .resimdekinden daha güzel bir yeleğe sakhi olduk
umutlucadi arkadaşım a çok teşekkür ediyorum Dün Ankara da bana söz verdiği gibi beni hiç üzmeden işyerime kadar gelip elden teslim aldı oyuncakları çalıştığına dair mesaj da atmış bana çok keyifli bir alışveriş oldu :) darısı diğer arkadaşlarıma
Kizlar kibarlik bir erdemdir bence.son zamanlarda bu kadar ilgili alakali kibar bir saticiylla aliswersim.olmamisti.o yuzden kesinlikle alisweris yapin dedigim kisi nurlum dur.kendisine cok tsk ediyoeum.
İyu satislar bol kazanclar diliyorum
derinx arkadaşımızdan bir eşofman takımı aldım kızıma. tertemiz pırıl pırıl bir takım. Çok keyifli bir alışveriş oldu :) teşekkürler derinx