Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Gule gule giyinsin kiziniz ayakkabisini. Sizin kizinizla yaslarimiz yakin oldugu icin malesef hediye koyamadim. Ins bi daha ki sefere.....

Koroleva nickli arkadaşla yelek ayakkabı takası yaptık. Ayakkakbı gayet temizdi. Teşekkür ederim kendisine

nurlum hanımdan ilk arabam aldım ve çok memnun kaldım yepyeni ve çok temizdi ayrıca hadiye içinde çokteşekkür ederizz

nurlum hanımdan ilk arabam aldım ve çok memnun kaldım yepyeni ve çok temizdi ayrıca hadiye içinde çokteşekkür ederizz

İyi günlerde kullansın paşanız , bende cok tesekkur ederim ,
görüşmek üzere

Ayyyyyy çoooook mutlu oldum
Güle güle giysin oğluşunuz...

umutlucadi arkadaşım a çok teşekkür ediyorum Dün Ankara da bana söz verdiği gibi beni hiç üzmeden işyerime kadar gelip elden teslim aldı oyuncakları çalıştığına dair mesaj da atmış bana çok keyifli bir alışveriş oldu :) darısı diğer arkadaşlarıma

Çok keyifli bir alışverişti gerçekten. Sorunsuz çalışan oyuncaklar ve güleryüzünüz için çok teşekkürler. Kızım en çok da yaramaz topları sevdi iyi ki onları da almışım :)

derinx arkadaşımızdan bir eşofman takımı aldım kızıma. tertemiz pırıl pırıl bir takım. Çok keyifli bir alışveriş oldu :) teşekkürler derinx

Kizlar kibarlik bir erdemdir bence.son zamanlarda bu kadar ilgili alakali kibar bir saticiylla aliswersim.olmamisti.o yuzden kesinlikle alisweris yapin dedigim kisi nurlum dur.kendisine cok tsk ediyoeum.
İyu satislar bol kazanclar diliyorum

Kizlar kibarlik bir erdemdir bence.son zamanlarda bu kadar ilgili alakali kibar bir saticiylla aliswersim.olmamisti.o yuzden kesinlikle alisweris yapin dedigim kisi nurlum dur.kendisine cok tsk ediyoeum.
İyu satislar bol kazanclar diliyorum

Çok çok teşekkür ederim ,
Sağlıklı günlerde kullansın prensesin

mucizevi arkadaşa salıncak için tşk ederim.zahmet verdik:)))

secretgardenn Arkadasima cok tesekkur ederim cok zahmet verdim ve benim icin ugrasti urunler gercekten cok temiz ve resimdekilerden daha guzel ve temizler tesekkur ederim
Hakkini helal et :)

helal olsun cnm benm. bende senden -ciko07- , seninle tanıştığıma memnun oldum, , kıyafetlerin iyi günlerde giyilmesi dileğyle:)

Secretgardenn arkadasıma cok TSK edıyorum sut pompası satın aldım cok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…