Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Canım benim bu ne güzel başlık.....Neymiş bi bakayım dedim..Alselzias'ı görünce şaşırdım....Çoookk teşekkür ederim....Gönderdiklerimi beğenmene sevindim.. Benim için hepsi özeldi...İnşalllah senin çocukların da iyi günlerde giyerler.....

çok teşekkür ederim inşallah

Arkadaşlar Çilekli ve royalmom arkadaşlardan oğluma çok güzel cicişler aldım. Ürünler çok temiz, çok güzel paketli geldi hemde çok hızlı bir şekilde biz çok mutlu olduk oğlumla :)

Hiç Düşünmeden bu arkadaşlardan alışveriş yapabilirsiniz. Hem çok kibarlar hem de ürünleri çok temiz ve kaliteli...

Teşekkürler Çilekli
Teşekkürler Royalmom

Minikipegim arkadasimdan cok sayida urun aldim hepsi cok temizzz ve dediği gibiydi ayrica hediye bile koymus ve kibar anlayisli yaptigi indirimleri kimse yapmaz ona cok tesekkur ederim kesinlikle takip edecegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok incesiniz, minicik bebeğiniz ve ablasıyla ilgilenirken bir de buraya yazdınız.. ben de teşekkür ederim, bu arada kargoyu gönderdiğimden beri "inşallah beğenir, mahcup olmam " diyordum.. şu an çok huzurluyum. yavrularınızı öpüyorum, güle güle, iyi günlerde kullanın..görüşmek üzere

AYSE035 arkadaşımızdan alışveriş yaptım. Çok sağolsun, hem indirimli hem mis gibi cicilerimiz geldi. Çok sevindim. Alllahım gönlüne göre versin. Çok sağolsun. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz:)

yaramaz topları dün teslim aldım tesekkkür ederim ayrıca hediyeler içinde tesekkür ederimm

esmacvs arkadasımdan alısverıs yaptım .. çok uygun fıyata tertemız kıyafetler aldım ve çok guzel hedııyeler gondermıs sağolsun..kendısıne burdanda tesekkur edıyorum..guvenle alısverıs yapabılırsınız....

allah razı olsun canım.. rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıyı gunlerden kullansınlar ıns ıns..

Nurlum isimli kullanıcıdan chicco polly mama sandalyesi aldık.sadece kılıfında yırtık olmasına rağmen sapasağlam yepyeni duran sandalyeyi çok uygun fiyata vermiş eve gelip kurduğumuzda anladım.cidden çok memnun kaldık üstelik bir de oyuncak araba koymuş poşete,inceliği için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Memnun kalmanıza çok sevindim. Resimleri görmüş olmanıza rağmen yine de insanın aklında soru işareti kalıyor.
Yazdıklarınız çok mutlu etti beni .Çok teşekkür ederim.
İyi günlerde, sağlıkla kullanın , oyuncağıyla da severek oynasın bebeğiniz.

Cnm benim tskler.... gule gule kullansin bebisin....

Arkadaşdan mama sandalyesi aldım kargo yerine benim ricamla otobüsle gönderdi üründe gayet temiz ve güzeldi tekrar teşekkür ediyorum.

Arkadaşdan mama sandalyesi aldım kargo yerine benim ricamla otobüsle gönderdi üründe gayet temiz ve güzeldi tekrar teşekkür ediyorum.

Rica ederim canım.güle güle kullansın bebişin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kardelen1104; kesinlikle tavsiye ederim. Hem her türlü yardımcı hem de ürün şahaneydi. Hatta söylediğinden ve çektiği resimlerden bile güzel

bebekarabası düşünenler bende kraft dino bebek arabası mevcut satıyırum,kızım 2,5 aylık 4 yada 5 kez anca kullandık oda kış dolayısıyle alışveriş merkezinde,kolisi bile duruyor çanta sı ve ayak koruyucusu da var,hafif ve çok kullanışlı,özelliklerine kraft d138 diye ararsanız okursunuz sıfırdan hiç bir farkı yok lila renk,bizde 3 tane araba olduğu için satıyorum düşünenler 0505 795 36 55 nolu numaradan ulaşabir 450 tly aldım 300 e satıyorum düşünenlre resmini whatsapptan atabilirim

Yasmino arkadasimizdan urunler aldim cok temiz yeni gibiler mis gibi kokuyorlar hatta kucuk bir not ve hediye bile koymus cok tesekkur ederim burdan ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…