- 20 Nisan 2013
- 1.963
- 101
Canım benim bu ne güzel başlık.....Neymiş bi bakayım dedim..Alselzias'ı görünce şaşırdım....Çoookk teşekkür ederim....Gönderdiklerimi beğenmene sevindim.. Benim için hepsi özeldi...İnşalllah senin çocukların da iyi günlerde giyerler.....
Minikipegim arkadasimdan cok sayida urun aldim hepsi cok temizzz ve dediği gibiydi ayrica hediye bile koymus ve kibar anlayisli yaptigi indirimleri kimse yapmaz ona cok tesekkur ederim kesinlikle takip edecegim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
AYSE035 arkadaşımızdan alışveriş yaptım. Çok sağolsun, hem indirimli hem mis gibi cicilerimiz geldi. Çok sevindim. Alllahım gönlüne göre versin. Çok sağolsun. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aiselzias; şiddetle tavsiye edilir :)[/QU
Aynı şiddetle teşekkür ederim canım çok sağol...Sen de ne istediğini bilen, açık ve net bir arkadaşsın.....Her zaman seninle alışveriş yapmak isterim....
Nurlum isimli kullanıcıdan chicco polly mama sandalyesi aldık.sadece kılıfında yırtık olmasına rağmen sapasağlam yepyeni duran sandalyeyi çok uygun fiyata vermiş eve gelip kurduğumuzda anladım.cidden çok memnun kaldık üstelik bir de oyuncak araba koymuş poşete,inceliği için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Cnm benim tskler.... gule gule kullansin bebisin....esmacvs arkadasımdan alısverıs yaptım .. çok uygun fıyata tertemız kıyafetler aldım ve çok guzel hedııyeler gondermıs sağolsun..kendısıne burdanda tesekkur edıyorum..guvenle alısverıs yapabılırsınız....
Arkadaşdan mama sandalyesi aldım kargo yerine benim ricamla otobüsle gönderdi üründe gayet temiz ve güzeldi tekrar teşekkür ediyorum.