Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Ayrıca bende burdan bir sürü satış yaptım.şimdiye kadar karşılaştığım insanlar gayet kibar ve anlayışlı insanlardı.hiç bir sorun yaşamadım Taa ki bu jaspe hanımefendiye kadar.bi de ürünlerimi ayırttı 3 gün beklettim ürünleri.çok yazık..bazıları iyilikten anlamıyor.

Beni de bilen bilir hanfendi. Ben size adres gönderdiğim halde sanki adres gondermemisim gibi mesaj yazıp kargomu bu yüzden cikartmamissiniz gibi beni sucladiniz. Haksız yere suclanmak beni delirtir. bir de bunun üstüne sucluymusum gibi satışı iptal ediyorum, paranızı iade edicem demeniz tuz biber oldu. Kusura bakmayın da önce bi kendi yaptığıniza bakin.

Kendinize gelin lütfen. Size hakaret filan etmedim. Hotmailden adres isteyince size kk dan gönderdim, ordan bakin lutfen yazdim. Siz de bana kibar olun tembellik etmeyin diye cvp yazdınız. Adam gibi bana adresinizi kaybettim, tekrar gonderir misuniz demek var, bir de adres gondermediginiz icin karginuzu cikartmadim demek var. Olayları carpitan sizsiniz. Beni bilen bilir. Yormayin kendinizi. İtibar etmeyin de ne demek.

Arkadaşın tarzı kullandığı kelimelerden,kurduğu agresif cümlelerden belli oluyor.olaylar ancak bu kadar art niyetli altarılabilir.kibarlık bende kalsın.kimseyle ağız dalaşı yapmadın yapmiycam da.taktir sizlerin arkadaşlar.

Ürünleri p.tesiden carsambaya kadar beklettim evet. Çarşamba sabahi da eft nizi yaptım. Bu yazdiginizdan para yatirmamisim algisi çıkıyor. Bakin suz carpitiyorsunuz işte. Parami iade etmek istediğinizde bana iban sordunuz. Ben de ürünlerimi istiyorum o kadar diye yazdim. Siz de bana bir kez daha iban sordunuz ve vermezseniz paraniz yanar diye cvp verdiniz. Ben de size "bi de tehdit haa.. sadakam olsun size" diye cvp yazdim. Bu mu hakaret sizin yazdığınız cevaplardan sonra? Okuyanlar karar versin. Musait bir zamanda hotmail yazışmalarimizi da buraya kopyaliycam . Ama o benetton montu artik kimseye satamazsiniz. Çünkü zaten parası ödendi!

Aranıza girmek istemem yani bu konuya dahil olmak istemiyorum.
Bende derinx nickli arkadaştan hafta ici ayakkabılar aldım ama bir sorunla karşılaşmadım.eft mi yaptım oda kargosunu bir gün gecikmeli yolladı ama söyledi'de.ayakkabılara hemen geldi memnunda kaldım.belki birbirinizi yanlış anladınız ve bu konu biraz daha büyüdü.
Hepinize sevgiler

Bende puset aldım MKM adlı kullanıucıdan bugün geldi elime çok beğendim çok teşekkür ederim kendisine:)

meral0101 adlı arkadaştan da ürün aldım. Gerçekten çok hassastı. Telefon edip bunun burasında bu var dedi ve tekrar benim dediğim fiyata bıraktı. Çok teşekkür ederim ilgisine özenine duyarlılığına.

canım memnun kaldığına çok sevindim,ilk satışımdı,şimdiye kadar hep bu siteden alışlarım oldu.kendi yaşadığım sıkıntıları başkasına yaşatmamak için titiz davranmaya çalıştım,olumsuz bir düşünce beni çok mahçup ederdi,ben de sana teşekküe ediyorum,iyi günlerde kullanın inşallah

derinx hanım ben ilan sayfasına ürünlerimin geldiğini ve sizin vaktiniz olmamasını da açıkladığınızı yazdım fakat görünmüyor. ben tekrar yazarım.
Ürünler ve hediyeniz için de teşekkür etmiştim ama yazımı bulamadım

İyi günlerde kullanılsın Gülem hanım.yine görüşmek üzere :))

Alisveris ve ilgi cok guzeldi herkese gonul rahatligi ile tawsiye ederim.aldiklarim tertemiz ve mis kokuluydu gercekten.aldigimdan fazlaca hediye gondermesi de cok mutlu etti beni:):):)bundan sonra takipteyimm:):):)

Alisveris ve ilgi cok guzeldi herkese gonul rahatligi ile tawsiye ederim.aldiklarim tertemiz ve mis kokuluydu gercekten.aldigimdan fazlaca hediye gondermesi de cok mutlu etti beni:):):)bundan sonra takipteyimm:):):)
Begenmenize cok sevindim. Guzel gunlerde giyinsin minik kizimiz.

Heyela89 arkadaşımla yaptıgım alışverişden ben de cok memnun kaldım. Hem cok cok uyguna verdi ürünlerini hem de hepsi yepyeniydi. Hediyeler de cabasıydı. Cok teşekkür ederim kendisine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkican isimli arkadaşımla yaptıgım alışverişden de cok memnun kaldım. Cok cok tesekkurler kendisine, hem cok alakadar oldu hem cok uyguna cok kaliteli seyler aldım ondan. Kendisinden daha fazla seyler alasım var sirf iyi niyetinden dolayı. Cok tesekkurler ikican

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Begenmenize cok ama cok sevindim guzel gunlerde giyinsin oglunuz

Bende hayale arkadaşımızdan ayakkabı aldım çok temiz gerçekten,bana hediye yoktu :)) kendisine buradanda çok teşekkür ediyorum çok güzel bir alışveriş oldu çok güvenilir bir bayan...çokta iyi niyetli yine görüşmek üzere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…