Beni sinirlendiren bu işte. Hakli çıkmaya calismaniz. Neden ikinci kez adres istediğinizi aciklamadiniz, hala da aciklamiyorsunuz.
Siz hala ordamısınız..bi sakin olun artık...
canım memnun kaldığına çok sevindim,ilk satışımdı,şimdiye kadar hep bu siteden alışlarım oldu.kendi yaşadığım sıkıntıları başkasına yaşatmamak için titiz davranmaya çalıştım,olumsuz bir düşünce beni çok mahçup ederdi,ben de sana teşekküe ediyorum,iyi günlerde kullanın inşallahmeral0101 adlı arkadaştan da ürün aldım. Gerçekten çok hassastı. Telefon edip bunun burasında bu var dedi ve tekrar benim dediğim fiyata bıraktı. Çok teşekkür ederim ilgisine özenine duyarlılığına.
EsessII arkadaşa da burdan teessüflerimi bildiriyorum.cuma günü ürünleri gönderilmiştir.üstelik bana yanlış kargo adresi vermesine rağmen.neden cuma gönderdiğimi de izah etmiştim üstelik!gerçekten çok kırıldım .
derinx hanım ben ilan sayfasına ürünlerimin geldiğini ve sizin vaktiniz olmamasını da açıkladığınızı yazdım fakat görünmüyor. ben tekrar yazarım.
Ürünler ve hediyeniz için de teşekkür etmiştim ama yazımı bulamadım
Begenmenize cok sevindim. Guzel gunlerde giyinsin minik kizimiz.Alisveris ve ilgi cok guzeldi herkese gonul rahatligi ile tawsiye ederim.aldiklarim tertemiz ve mis kokuluydu gercekten.aldigimdan fazlaca hediye gondermesi de cok mutlu etti beni:):):)bundan sonra takipteyimm:):):)
Heyela89 arkadaşımla yaptıgım alışverişden ben de cok memnun kaldım. Hem cok cok uyguna verdi ürünlerini hem de hepsi yepyeniydi. Hediyeler de cabasıydı. Cok teşekkür ederim kendisine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi