Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Dileksu 'dan aldigim kitaplarimiz ve film makinamiz simdi ulasti. Tertemizler yepyeniler piril pirillar.. Keske diger kitaplari ve oyuncaklari da almis olsaydimm....
cok tesekkur ederim, hediyeniz icin de.. sizi takip ediyor olacagiz...
Sevgiler...

Şimdi okudum yorumunuzu.Benim için de sizinle alışveriş yapmak bir zavkti.Ben de teşekkür ediyorum.

Paketimizi sonunda aldık. Bi kere o idilbaby takımı kaptığım için çok şanslıyım, göründüğünden dahada güzelmiş :) pembesi çok tatlı çok hanım çok kibar :))))

Senin o hediye koyduklarını varya millet 3 liradan 5 liradan satıyo. Elime daha kötüleri geldi 5 lira 7 lira verdimde hediyelerin için ayrıca teşekkürler. O mor hırkanın tüleriklerini yolup, site içinde giydirme planlarım var. Çok şık bi model özünde :) bana koyduğun hediye içinde çok teşekkürler. Yine kusursuz bonkör bir paket. Çok teşekkürler. Yaşasın mor kardeşliği

kesinlikle katılıyorum o takım için, gerçekten çok güzel. rica ederim ne demek, hediye göndermeyi çok seviyorum. almaktan çok vermek daha hoşuma gidiyor. ben de çok giydirdim hırkayı duruşu güzel. güzel günlerde kullanırsınız inşallah :) seninle alışveriş de, sohbet de çok keyifliydi. sevgilerle.

Yinee süper bir alışverişş:)) hediyelerrr, muhteşem ürünler,sabırr küpü,nazik,anlayışlı, harika bir insan:)) ne diyebilirim ki çooookkk teşekkür ederim yinee yenidenn:)) ürünlerinizi kuzuma içime sinee sinee giydiriyorum seneyede devam edicem :)) sayenizde dolap taşıyoo yazlık kışlık stoklar tamam:)) tekrar görüşmek üzere:))) her şey gönlünüzce olsun inşallah:))

ANCELİ den çok memnun kaldım.... Kıyafetler çok temiz, düzgündü ve söylenildiği şekilde gelmişti.

yeni konu nasıl açılıyor bazı şeylere ihtiyacım vra da

Eğer NİKOTİİ ihtiyacınız bir şey satıyorsa bir an tereddüt etmeyin hemen alın. Ben kendisine yaptığımız alışveriş için her yönden çok çok teşekkür ederim.

atineden 2. alışverişimdi zaten yine çok memnun kaldım..çok anlayışlı ilgili harika bir insan..ürünleri de tertemizz:))hediyeler de cabasıı:)))

pmanya ile yeni tanıştık..ayakkabıları hiç giydirmemiş sanki..tertemizler..bide güzel silmişş paketlemişkii:)))mağazadan alınmış gibi:)) ilgi alaka süüppeerrr:)) çok anlayışlı harika bir bayan..
zaten ikiside hemşerim :)))) dükkanlarına kesinlikle uğramalısınız:)))

Son düzenleme:

canım benim seninle alışverişte çok keyifliydi tekrar görüşmek üzere:)

banucanta aldıklarım az önce elime geçti.gönül rahatlığıyla kullanabileceğim temizlikte ürünler.bundan sonra ekleyeceğiniz ürünleri takipteyim.gerçekten beğendim.

banucanta aldıklarım az önce elime geçti.gönül rahatlığıyla kullanabileceğim temizlikte ürünler.bundan sonra ekleyeceğiniz ürünleri takipteyim.gerçekten beğendim.

Cokk sevindim begendiginize..tekrar grsmek uzere insallah.gule gule giysin kizimiz

flygur dan alış veriş yaptım kızım için.giysiler temiz,fotoğraflardan farksız.mis gibi kokuyor ciciler.güvenle alışveriş yapabilirsiniz kızlar.hediye için de teşekkür ederim canım.

flygur dan alış veriş yaptım kızım için.giysiler temiz,fotoğraflardan farksız.mis gibi kokuyor ciciler.güvenle alışveriş yapabilirsiniz kızlar.hediye için de teşekkür ederim canım.

ben teşekkür ederim memnun kalmana çok sevindim. güle güle giysin kuzucuk :)

sayfasına yazdım ama burdanda yazayım.kıyafetler gerçekten son derece temiz.hediyeler içinde teşekkürler.güvenle alışveriş yapabileceğiniz son derece ilgili biri.

sayfasına yazdım ama burdanda yazayım.kıyafetler gerçekten son derece temiz.hediyeler içinde teşekkürler.güvenle alışveriş yapabileceğiniz son derece ilgili biri.

ben teşekkür ederim canım güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…