- 22 Ocak 2014
- 27
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozyol 'dan alışveriş yaptım. Aldıklarımdan da ilgisinden de çok memnun oldum. Tavsiye ederim ve tekrar teşekkür ederim kendisine
canım ilgin ,alakan,tatlı dilin, dürüstlüğün,çok çok indirimin güzel hediyen için çoooooooooooooook teşekkür ediyorum seni tanıdığıma çok mutlu oldum sevgiler....
Buradaki bir arkadaşta oyuncak gordum doguda oturan yiğenlerime yardim amacli almak istedim cok ayrintili yazismadim ilk defa alis veris yapiyorum oyuncaklari yakindan resimlemis sanki buyukmus gibi benimde cocugum olmadigi icin fiyatlar hk bilgim yok bana 25 dedigi zaten 35 miş utandim hic pazarlik edemedim kargoyu yollamadan parasini yolladim yalandan icine birkac cop koymus allah askina 70 tl dunya oyuncak alinir .tabi ben gormedim oyuncaklar koye gitti.kardesim anlatti o kocaman ayicik dedigin promosyon arabaya takilan bir oyuncak dedi ustelik bunlar sonucta 2.el kendi sitesinde ne kadar marka urun varsa onlari satiyor yani gayet durumu iyi olan birisi bende resmen goz gore gore yedim .ins benim icin iyi bir tecrube olur ha bir de diyor ki benim de cocuklara katkim olsun ismini de vermedim.
katre83 e teşekkür ediyorum, ürünleri ve ilgisi güzeldi.
Derinx hanfendiden mont aldim. Dun kendisine adresimi yazdim, bu sabah da eft yaptım kendisine. Dun adresimi yazdigimda uzerine cevap olarak bugün icin kargoya vereceğini yazdı.
Sabah eft sini yapıp kendisine de bilgi mesajı yazdım. Tum gun disardaydim. Eve gelince o şok edici mesajini gördüm. Vana adresimi yazmadigim icin kargomu veremediğini yazmış. Sonra benden adresimi gondermemi istedi. Ben de bu suclayici mesajinin üstüne adresimi kk dan gonderdigimi oradan bakin lütfen dedim ( bunları hotmailden yazdim) o da bana kibar olmami ve tembellik etmememi yazdi!!
Ben de kabalik etmedigimi, heryerden adres mi yazıcam dedim. Sanki beb adres yazmamisim gibi beni suclayarak mesaj yazmış olmasının beni sinirlendirdigini belirrtim. Bunun üzerine hanfendi satistan vazgectigini ve parami geri yatiracagini yazdı.
Yaw ben anlamiyorum arkadaş sanki o alici ben satici.. burada hakli olan benim hem suçlu hem güçlü olan o.. insabda biraz mahcubiyet olur. Adres yazdığım mesaji yanlışlıkla silmiş olabilirsin di mi.. bunu adam gibi söyle de ben de konuyu uzatmayayim. Ama yok o sanki kargo benim yüzümden çıkmamış gibi bur izlenimle mesaj yazıyor. Olacak iş değil. Ben de burada bir sürü satis yaptim, alim yaptim. Böyle bişey ne gördüm ne yaptım.
Bence bu kişiden alım yaparken iki kere düşünün..
Çok zevkli, ilgili ve pozitif bir hanım-efendi. Ürünlerini de kaliteli ve güzel. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz!!!
Bende alım yaptım üstelik kendi bebeğine değil bir tanıdığıma yardım için. Pazartesi günü havaledini yapmama rağmen hala kargolamadı bekliyorum bakalım. Derinx üye bence de arkadaşıma katılıyorum alırken bir daha düşünmek lazım