Emosyakup nickli arkadasimizdan gonul rahatligiyla,hic tereddut etmeden alis-veris yapabilirsiniz.Kendisi cok ama cok tatli bir okadar da anlayisli bir insan.Cok memnun kaldim onunla yaptigim alisveristen, cok keyifliydi gercekten.Hersey icin cok sagol canim benim!!!
aynı hisleri bende sana besliyorum canım benim alısversden ve hos sohbetinden arkadaslıgından cok memnun kaldım arkadaslıgmz devam edecektir
seninle alısveris yapacak kisilerde hic tereddut etmeden alısveris yapabilirler cok tatlı bir arkadas kazandım
merhabalar bende emosyakup nickli arkadaşımızdan alışveriş yaptım ilk defa böyle bir alışveriş yapıyorum karşılıklı güvene dayalı :) çook ama çoook memnun kaldım gözünüz kapalı alışverişinizi yapabilirsiniz çok tatlı süprizleri ve jestleri oldu hertürlüde ilgili ve yardımcı oluyor çok teşekkür ederim tekarar,tekrar
bırısınden bot aldım yemın ederım heryerı yırtık.
çöpe atmaya kıyamamaıs baya kakmış.
mj attım yok temızdı falan dedı...
sonrada bana yazmış neymıs ona komplo kurmuşum :)))
baslığında baya urun var ismini yazmıcam.
sen rahatça harcıyosan harca...
kaç kez alışveriş yaptım,hep kendimce araştırıp ,daha önce satmış mı kime nasıl diye bu topiği sik sık ziyaret ederim ,ve bi kere olsun yanılmadım .son zamanlarda memnun olmayan memnun olanlardan daha çok sanki....çok üzüldüm sizin adınıza .böyle olmamalı
bırısınden bot aldım yemın ederım heryerı yırtık.
çöpe atmaya kıyamamaıs baya kakmış.
mj attım yok temızdı falan dedı...
sonrada bana yazmış neymıs ona komplo kurmuşum :)))
baslığında baya urun var ismini yazmıcam.
sen rahatça harcıyosan harca...
canım ya acaba benimde adım burda geçtimiki diye bi bakayım dedim görünce çok sevindirik oldum valla Eki Görüntüle 963807
teşekkr ederim