Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

yetkili biri ilgilenene kadar kk dan çıkmak en iyisi allah herşeyi biliyo görüyo allahtan korkmayan kuldanda utanmazmış neyseki allah korumuş bizi herşeyde bi hayır vardır .... herkeze hayırlı satışlar

ELPHY den alışveriş yaptım sağolsun hemencik yolladı çok teşekkür ediyorum

buyurun benim den alışveriş yaptım çok memnun kaldım tertemiz özenle göndermiş.sağolsun hediyede koymuş.hepsinden ziyade iyi niyeti ve hoşgörülülüğü 10 numara bir arkadaş tavsiye ederim.

delibalik nerden teşekkür etmeye başlayacağımı bilemiyorum. O bluekey mont.. Kaçıranlar talihlerine yansınlar ben onu mavi tonlarında bekliyodum o yeşil tonlu çıktı oğlum direk benten rengi dedi bayıldı. Eşimden bi wwwoooouww sesi çıktı. Bense zaten çok istemiştim onu biliyosun. Dediğim gibi sene kış Allah ömür verirse sarı saçlı kara gözlü kuzum yıkıcak ortalığı. Çok çok yakıştı, teşekkürler.. Süveteri direk bayramlık olarak hayal ettim. Mağazan alıp bana yollamışsın gibi. Yepyeni o paraya bedava resmen, teşekkürler.. Yeşil kapşonluyu eşim özellikle çok beğendi, çok yakıştı.. Bahar ve önümüzdeki sonbahar favorimiz olacaklardan

Kızıma koyduğun minik hediyen ona oğlum bile sevindi, çok çok teşekkürler. Ellerine emeğine sağlık. O muhteşem indirim için de ayrıca çok teşekrler.. Burda yaptığım en güzel alışverişlerde en üst sıralardasın sevgiler, yeniden çok teşekkürler..

serapr arkadaşımdan ürünler aldım ürünleri hem kaliteli , hemde fiyatları uygundu ayrıca koydugu hediye içinde ayrıca teşekkür ediyorum korgoyu aynı gün hazırladı ertesi gün elimde oldu ,iyiki tanımışım onu ilgisi alakası samimiyeti herşeye bedel....güvenle alışveriş yapabilirsiniz

Emosyakup nickli arkadasimizdan gonul rahatligiyla,hic tereddut etmeden alis-veris yapabilirsiniz.Kendisi cok ama cok tatli bir okadar da anlayisli bir insan.Cok memnun kaldim onunla yaptigim alisveristen, cok keyifliydi gercekten.Hersey icin cok sagol canim benim!!!

Bella_bella dan harika oyuncaklar aldim. Sifir gibiydi ve fiyati cok uygundu

aynı hisleri bende sana besliyorum canım benim alısversden ve hos sohbetinden arkadaslıgından cok memnun kaldım arkadaslıgmz devam edecektir

seninle alısveris yapacak kisilerde hic tereddut etmeden alısveris yapabilirler cok tatlı bir arkadas kazandım

bırısınden bot aldım yemın ederım heryerı yırtık.
çöpe atmaya kıyamamaıs baya kakmış.
mj attım yok temızdı falan dedı...
sonrada bana yazmış neymıs ona komplo kurmuşum :)))
baslığında baya urun var ismini yazmıcam.
sen rahatça harcıyosan harca...

merhabalar bende emosyakup nickli arkadaşımızdan alışveriş yaptım ilk defa böyle bir alışveriş yapıyorum karşılıklı güvene dayalı :) çook ama çoook memnun kaldım gözünüz kapalı alışverişinizi yapabilirsiniz çok tatlı süprizleri ve jestleri oldu hertürlüde ilgili ve yardımcı oluyor çok teşekkür ederim tekarar,tekrar

canım düsünceler karsılıklı bende seninle alısvers yaptıgıma cok memnun kaldım sorunsuz ve keyifli bir alısvers oldu
tekrar tanıstıgımza cok memnun oldum

sizinle alısveris yapacak kısılerde hic tereddütte kalmasın bende hersey icin tesekkur ediyorum

kaç kez alışveriş yaptım,hep kendimce araştırıp ,daha önce satmış mı kime nasıl diye bu topiği sik sık ziyaret ederim ,ve bi kere olsun yanılmadım .son zamanlarda memnun olmayan memnun olanlardan daha çok sanki....çok üzüldüm sizin adınıza .böyle olmamalı

kesinlikle öyle memnun kalanlar daha azınlıkta kaldı gibi yada memnun kalmıyan birşey demiyor bende öyle yapıyorum begenmesem bile hiçbirşey demiyorum kötü çıkmış olsa bile geri göndermiyorum( hiç kullanmadım yada 1 kere kullandım dedikleri bazı ürünler bile görünce insan şaşırıyor biraz şans işi mi desek yada burayı sürekli takip etmek gerek

korkma senle aynı kaderi paylaşanlar var bende sendenim

Valla arkadaslar bi o bot meselesi degil.daha cok ama yazmaya degmez.ben artik girip bakmiyorum bile. Simdi burda kimseyle didisemem. Cemkirip duruyolar,herkes gunahiyla basbasa kalsn.bencede memmun olmayan ckk ama ugrasmamak icin yazmiyolar.

Bende elphy den alışveriş yaptım ve ürünler elime geçti, keyifli güvenilir bi alışverişti eksiklerini özenle tek tek yazmıştı hiçbi süprizle karşılaşmadım kendisine teşekkürler.

ben teşekkür ederim sizle de alışveriş keyifli ve sorunsuzdu yeniden görüşmek dileğiyle

Geçenlerde sitelerde dolaşıyordum çocuk malzemesi için bir site buldum inanılmaz güzel ve çocuklar için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir yer arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim sitenin adı Leylek Sepeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…