- 12 Temmuz 2006
- 523
- 12
- 46
delibalik nerden teşekkür etmeye başlayacağımı bilemiyorum. O bluekey mont.. Kaçıranlar talihlerine yansınlar ben onu mavi tonlarında bekliyodum o yeşil tonlu çıktı oğlum direk benten rengi dedi bayıldı. Eşimden bi wwwoooouww sesi çıktı. Bense zaten çok istemiştim onu biliyosun. Dediğim gibi sene kış Allah ömür verirse sarı saçlı kara gözlü kuzum yıkıcak ortalığı. Çok çok yakıştı, teşekkürler.. Süveteri direk bayramlık olarak hayal ettim. Mağazan alıp bana yollamışsın gibi. Yepyeni o paraya bedava resmen, teşekkürler.. Yeşil kapşonluyu eşim özellikle çok beğendi, çok yakıştı.. Bahar ve önümüzdeki sonbahar favorimiz olacaklardan
Kızıma koyduğun minik hediyen ona oğlum bile sevindi, çok çok teşekkürler. Ellerine emeğine sağlık. O muhteşem indirim için de ayrıca çok teşekrler.. Burda yaptığım en güzel alışverişlerde en üst sıralardasın sevgiler, yeniden çok teşekkürler..
Canım çok teşekkür ederim, buraya da yazmışsın. Sattıklarımı yazarken açıklamalarımda olabildiğince objektif ve dürüst olmaya çalışıyorum. Süveteri yıkamamıştım bile, gerçekten yepyeni. Mont ise oğluma giydirmeyi çok isterdim ama senin oğlunun kısmetiymiş işte :) Çok havalı olacak eminim yine görüşmek üzere...