Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

delibalik nerden teşekkür etmeye başlayacağımı bilemiyorum. O bluekey mont.. Kaçıranlar talihlerine yansınlar :KK1: ben onu mavi tonlarında bekliyodum o yeşil tonlu çıktı :KK1: oğlum direk benten rengi dedi bayıldı. Eşimden bi wwwoooouww sesi çıktı. Bense zaten çok istemiştim onu biliyosun. Dediğim gibi sene kış Allah ömür verirse sarı saçlı kara gözlü kuzum yıkıcak ortalığı. Çok çok yakıştı, teşekkürler.. Süveteri direk bayramlık olarak hayal ettim. Mağazan alıp bana yollamışsın gibi. Yepyeni o paraya bedava resmen, teşekkürler.. Yeşil kapşonluyu eşim özellikle çok beğendi, çok yakıştı.. Bahar ve önümüzdeki sonbahar favorimiz olacaklardan :21:

Kızıma koyduğun minik hediyen :KK1: ona oğlum bile sevindi, çok çok teşekkürler. Ellerine emeğine sağlık. O muhteşem indirim için de ayrıca çok teşekrler.. Burda yaptığım en güzel alışverişlerde en üst sıralardasın :nazar: sevgiler, yeniden çok teşekkürler.. :KK16:

Canım çok teşekkür ederim, buraya da yazmışsın. Sattıklarımı yazarken açıklamalarımda olabildiğince objektif ve dürüst olmaya çalışıyorum. Süveteri yıkamamıştım bile, gerçekten yepyeni. Mont ise oğluma giydirmeyi çok isterdim ama senin oğlunun kısmetiymiş işte :) Çok havalı olacak eminim :KK51: yine görüşmek üzere... :KK16:

Jaspe'den oyuncak aldım
Hepsi tertemiz
Bana yaptığı indirim ve hızlı kargosu için teşekkür ederim

Ben denizannesi nickli arkadaştan bebek beşiği aldım çok memnun kaldım.burda nasıl anlattıysa ürün aynısıydı.teşekkür ediyorum bir kez daha kendisine.

Emosyakup nickli arkadaştan alışveriş yaptım Çoooook Memnun kaldım.Ürünleri çok güzel ve tertemiz güvenle alışveriş yapabilirsiniz.Kendisine de çok teşekkür ederim.Güzel ürünleri için.....

Emosyakup nickli arkadaştan alışveriş yaptım Çoooook Memnun kaldım.Ürünleri çok güzel ve tertemiz güvenle alışveriş yapabilirsiniz.Kendisine de çok teşekkür ederim.Güzel ürünleri için.....

cok tesekkur ederim canım seninle alısvrs yapmakda cok güzeldi :* opyrm canım hayırlı dogumlar dilerim grsz

bırısınden bot aldım yemın ederım heryerı yırtık.
çöpe atmaya kıyamamaıs baya kakmış.
mj attım yok temızdı falan dedı...
sonrada bana yazmış neymıs ona komplo kurmuşum :)))
baslığında baya urun var ismini yazmıcam.
sen rahatça harcıyosan harca...

ben de sendenim,bel lastikleri sünmüş takmları 1-2 kere giyildi yazmış,t şörtün ortasında leke vardı(geri döndüm hepsi yeni dedi.)fotoda body yi kokuyla kapatmış görünmüyordu leke.Allahından bulsun.

Oyuncaklara inanamadım bu bir, şahaneler.. Tek oyuncak parası bile değil yarısı kadar fiyata 4 şahane oyuncak bu da iki olsun :)))). Dönen akvaryum elimizden düşmüyo :) bebek yıkancak çaktırmadan ayrıldı. Büyük topluda bi gösterdim sakladım şımarmasın hemen :)))) ama minik kelebeğim yürüyen kelebekten çok korktu, ağladı :KK43:((( onu birkaç ay sonrasına sakladık. Hepsi çok güzel çok temiz ve çok fonksiyonlular, çok teşekkür ederim yeniden kızım ve kendi adıma :)) daha güzel oyuncaklar sizin olsun inşallah, sevgiler :KK16:

ben de sendenim,bel lastikleri sünmüş takmları 1-2 kere giyildi yazmış,t şörtün ortasında leke vardı(geri döndüm hepsi yeni dedi.)fotoda body yi kokuyla kapatmış görünmüyordu leke.Allahından bulsun.

Merhaba
bu memnun kalmadığınız kişilerin isimlerini yazsanız , bizlerde onlara göre alışveriş yapsak böyle herkes tereddütte kalıyor ...

Merhaba
bu memnun kalmadığınız kişilerin isimlerini yazsanız , bizlerde onlara göre alışveriş yapsak böyle herkes tereddütte kalıyor ...

memmun kalmadıklarımızın hangi birini yazalım ..bıde burda simdi çemkirirler.
ben uğraşamam Allaha havale ettim....
sayfaları bılmem kaça gelmiş satış yapıyolar yüzlerce ürün satmışlar bır kişi bile şuraya yazmamış memmunum dıye bahsettığım kişileri.

memmun kalmadıklarımızın hangi birini yazalım ..bıde burda simdi çemkirirler.
ben uğraşamam Allaha havale ettim....
sayfaları bılmem kaça gelmiş satış yapıyolar yüzlerce ürün satmışlar bır kişi bile şuraya yazmamış memmunum dıye bahsettığım kişileri.

Sizde haklısınız ama işte böyle insanların aklında şüphe kalıyor ,o kişilerden alışveriş yapan herkes yazsa memnun olup olmadıklarını daha iyi olur ...böyle insanların burada çemkirme hakları yok bence..

ben de sendenim,bel lastikleri sünmüş takmları 1-2 kere giyildi yazmış,t şörtün ortasında leke vardı(geri döndüm hepsi yeni dedibeni suçlu çıkardı ben sana bir de indirim yaptım demez mi?.)fotoda body yi koluyla kapatmış görünmüyordu leke.Allahından bulsun.

Satılan ürünler hakkında duyarlı olalım lütfen

daha da ilginci şu.aşağıdaki paragraf bana lekeli sünük şeyleri gönderen kişi tarafından 09-11-2013 tarihinde açılan bir başlık.ben ocak 2014 te alışveriş yaptım ondan.aynı şeyi benden 2 ay önce kendi yaşamış,aynısını bana yapmış....kendi başlık açıp yazmış bunları...anlayın yaniiiii

Arkadaslar herkesten rıca edıyorum burada bebeklerımız ıcın alısverıs yapıoruz...sımdıye kadar aldığım ürünlerde sorun yasamadım ancak 2 gün önce oyuncak aldım gonderılen oyuncaklar çok kötü durumda...yandı bir cocuğun eline verılecek gııbı degıller....yıkanacak seylerden değiller...yazıktır günahtır lütfen bu konuda duyarlı olalım hepimiz anneyız hepimiz zor şartlarda büyütüyoruz yavrularımızı bırbırımızı kandırarak bıryere gelemeyız...duyarlı arkadaslara teşekkürler...

Teve isimli arkadaştan alışveriş yaptım, son derecede memmunum. Tanıma fırsatı bulduğum içinde ayrıca çok şanslı hissediyorum kendimi

dileksu hanımdan alışveriş yapıp aldığım kitapların tümü tertemiz, hiç kullanılmamış ve sıfıra yakın kitaplardı..
Ayrıca fiyatıni da çok uyguna verdi.. Sattığı ürünler konusunda çok titiz ve hassas.. Çok teşekkür ederim kendisine..

JASPE arkadaşımızdan gözüm kapalı ürün alabilirim..
Bebişime aldığım tüm kıyafetler tertemiz.. Çok zevkli bir arkadaşımız..
Çok ilgili, bıkmadan usanmadan sorularıma cvp verdi sağolsun..
Ayrıca hediyeleri için de çok çok teşekkürler. Kızımın en sevdiği oyuncagı, kendisinin hediyesi olan çıngıragı:)
İki adet de puset oyuncagı aldım. Onlar da sorunsuz ve çook güzel.. Arkadasımızı her daim takipteyim:)
Siz de güvenle alışveriş yapabilirsiniz..

zynpo arkadasımızdan alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım.
Uzun zamandır tiny love oyun halısı aramaktaydım.. Kısmet bu arkasımızdan almaktaymış..
Uzun zamandır buradan oyun halısı arıyordum bir türlü almak kısmet olmadı..
Braz tedirgindim açıkçası.. Halı tertemiz sıfıra yakındı. Fiyatta da ekstra indirimi oldu.
Kargo ücretimi de en aza indirmek için baya ugrasmıs.. Kendisine çok çok teşekkür ederim.
Sağolsun miniş kızıma çok da tatlı bir hediye de göndermiş.. Tanıdığıma çok memnun odum :)

zynpo arkadasımızdan alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım.
Uzun zamandır tiny love oyun halısı aramaktaydım.. Kısmet bu arkasımızdan almaktaymış..
Uzun zamandır buradan oyun halısı arıyordum bir türlü almak kısmet olmadı..
Braz tedirgindim açıkçası.. Halı tertemiz sıfıra yakındı. Fiyatta da ekstra indirimi oldu.
Kargo ücretimi de en aza indirmek için baya ugrasmıs.. Kendisine çok çok teşekkür ederim.
Sağolsun miniş kızıma çok da tatlı bir hediye de göndermiş.. Tanıdığıma çok memnun odum :)

Sizinle alışveriş yapmak benim için büyük bir zevkti.Oyun halınızı güle güle kullanın

Oyuncaklara inanamadım bu bir, şahaneler.. Tek oyuncak parası bile değil yarısı kadar fiyata 4 şahane oyuncak bu da iki olsun :)))). Dönen akvaryum elimizden düşmüyo :) bebek yıkancak çaktırmadan ayrıldı. Büyük topluda bi gösterdim sakladım şımarmasın hemen :)))) ama minik kelebeğim yürüyen kelebekten çok korktu, ağladı :KK43:((( onu birkaç ay sonrasına sakladık. Hepsi çok güzel çok temiz ve çok fonksiyonlular, çok teşekkür ederim yeniden kızım ve kendi adıma :)) daha güzel oyuncaklar sizin olsun inşallah, sevgiler :KK16:

Yeminle aglattin beni.cok sevindim bitanem.ayy walla moral oldun bana.tum konularimi takip etmeni brnden bol bol alisveris yapmani dilerim.fiyatlarim hep uygun.urunlerim cok guzel.sevgi ve saygilarimla ...tesekkurler guzel sozlerin temiz kalbin icin...

Yeminle aglattin beni.cok sevindim bitanem.ayy walla moral oldun bana.tum konularimi takip etmeni brnden bol bol alisveris yapmani dilerim.fiyatlarim hep uygun.urunlerim cok guzel.sevgi ve saygilarimla ...tesekkurler guzel sozlerin temiz kalbin icin...

Gözyaşlarımız mutluluktan olsun hep inş. :)))) takipteyim, sevgiler :KK16:

Kendisinee nezaketinden dolayi tesekkurumu ilettim fakat buraya da yazmak istedim. Indirim yapmasinin yani sira kargo bedelini de karsilamis cok mahcup oldum cok sasirdim o kadar alismisim ki 6, 5 tl elimde hazir bekliyordum :) ayakkabilarimizi cok begendim. Kizim hemen akkabilarimi giycem dedi :) tskler sevgiler,

X