corpsebride10 - bu kullanıcı hakkında sişayetimi belirtmek istiyorum
şuan çok sinirliyim burdakileri aptal yerine koyuyo sanırım ama yok öyle yağma!!
bu şahıs konularınada bakabilirsiniz 2.el bebek eşyalarını satışa koymuş ... dönencesi ve anakucagı için ben talip oldum hatta 40 tl dediği ürünlerine ben 30a düşünürmüsünüz diye ricada bulundugumda yok artık istersen ben üstüne 30tl vereyim diye kaba bi şekilde cevap vermişti genede önemsemeyip belki uslubu böyle deyip ürünü alabilmek için irtibata geçtim özelden mesaj attım ve dönennce ve anakucagı için talip oldum oda ikisini 70e verebilcegini söyledi gece konuştum eşime sormak için izin istedim sabah sordum ve hiç giriş yapmadan buraya sabah 10da özel mesajla iki ürününüde kesin alacagımı belirttim
daha sonra telefonumu adresimi attım oda beni aradı anakucagını başka bi sitede de satışa sundugunu ve satıldıgını söyledi dönenceyide 30tl ye vericem sana dedi üzüldüm kızdım ama okey dedim
sadece dönenceyi kesin alıcam tamam dedi kapğıda ödsemeli ama yollarken haber ver evde olayım dedim hamileyim son günlerim eşim yola giderken ablama felan bırakıyo beni diye
neyse okeyleştik 2 kezde telefonla konuştuk
resmen alışverişimiz kesinleşti hala ürünleri kaldırmaması zaten içime kurt düşürmüştü kk da arkadaş olunca ne yazsan profilinde gözüküyo herelde arkadaş insanları aptal yerine koyarken bunu bilmiyodu
neyse bende bugün profilime baktım şok oldum
ürününü tekrar satışa çıakrımış hatta yeni bi sayfada tekrar satışa koymuş ve hatta hatta dönence arıyorum diye konu açan arkadaşlara bende çok uyguna var diyip pazarlamaya çalışıyo
ben yine pazarladıgı yere mesaj atıp bana sattıgın ürünü nasıl hala satışta tutuyosun bana satmak istemiyosan söleseydin diyorum hala iyi niyetimle
ama bi özel mesaj geldiki artık dayanamadım pessssssssssssssss diyorum
bana özel mesaj atan arkadaşada aynı şeyi yapmış hatta kız artık malını hayrını görme diyip uzak tutmuş kendinde kaç kere mail atmış sana 25tlye vereyim diye banada aynısını yaptını görünce bilgi vemrek için sağ olsun bana özelden söyledi o arkadaş
sözün özü bunları bilinde
corpsebride10 bu şahışa öyle davranın
hı bide malıda kendinin olsun bendende uzak olsun inanamıyorum böyle bişeye allaha havale..........................