Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

melisgüldemir çok ilgili bir satıcı ve ürünlerinin arkasında druyor.güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

canım yaaaa. çok teşekkür ederim inanki çok büyük jest oldu benim için çok çok teşekkür ederim. o senin güzelliğin gerçektende. İnşallah övgünü haketmeşemdir gerçekten de...sevgiler....sevgiler....çok memnun oldum inanki.

Nuanza nickli arkadaşımıLa alışveriş çok ama çok iyiydi :) mükemmel ve sorunsuz bi alışveriş istiyorsanız ürünlerine bir göz atın

Nuanza nickli arkadaşımıLa alışveriş çok ama çok iyiydi :) mükemmel ve sorunsuz bi alışveriş istiyorsanız ürünlerine bir göz atın

çook teşekkür ederim prensip olarak kendim kullanamayacağım ürünü kimseye vermem.memnun kalmayandan da hemen alırım kargosunu da öderim.

snc ve bakimli86 dan alisveris yaptim ikisiylede sorunsuz ve guzel bir alisveris oldu ikisinede cok tesekkur ederim

Dileksu 'dan aldigim kitaplarimiz ve film makinamiz simdi ulasti. Tertemizler yepyeniler piril pirillar.. Keske diger kitaplari ve oyuncaklari da almis olsaydimm....
cok tesekkur ederim, hediyeniz icin de.. sizi takip ediyor olacagiz...
Sevgiler...

Dileksu 'dan aldigim kitaplarimiz ve film makinamiz simdi ulasti. Tertemizler yepyeniler piril pirillar.. Keske diger kitaplari ve oyuncaklari da almis olsaydimm....
cok tesekkur ederim, hediyeniz icin de.. sizi takip ediyor olacagiz...
Sevgiler...

bende dileksu hanımdan alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım ,hepsi dediği gibi giyilmemiş bile
kendisine teşekkür ediyorum............:128:

canım ürünler elime ulaştı gerçekten hepsi çok güzel ve temiz çok teşekkür ederim güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Sayın aysenamli alisveristeki titizligin hassasiyetin ve samimiyetinden ötürü teşekkür ederim.

corpsebride10 - bu kullanıcı hakkında sişayetimi belirtmek istiyorum

şuan çok sinirliyim burdakileri aptal yerine koyuyo sanırım ama yok öyle yağma!!

bu şahıs konularınada bakabilirsiniz 2.el bebek eşyalarını satışa koymuş ... dönencesi ve anakucagı için ben talip oldum hatta 40 tl dediği ürünlerine ben 30a düşünürmüsünüz diye ricada bulundugumda yok artık istersen ben üstüne 30tl vereyim diye kaba bi şekilde cevap vermişti genede önemsemeyip belki uslubu böyle deyip ürünü alabilmek için irtibata geçtim özelden mesaj attım ve dönennce ve anakucagı için talip oldum oda ikisini 70e verebilcegini söyledi gece konuştum eşime sormak için izin istedim sabah sordum ve hiç giriş yapmadan buraya sabah 10da özel mesajla iki ürününüde kesin alacagımı belirttim

daha sonra telefonumu adresimi attım oda beni aradı anakucagını başka bi sitede de satışa sundugunu ve satıldıgını söyledi dönenceyide 30tl ye vericem sana dedi üzüldüm kızdım ama okey dedim sadece dönenceyi kesin alıcam tamam dedi kapğıda ödsemeli ama yollarken haber ver evde olayım dedim hamileyim son günlerim eşim yola giderken ablama felan bırakıyo beni diye neyse okeyleştik 2 kezde telefonla konuştuk

resmen alışverişimiz kesinleşti hala ürünleri kaldırmaması zaten içime kurt düşürmüştü kk da arkadaş olunca ne yazsan profilinde gözüküyo herelde arkadaş insanları aptal yerine koyarken bunu bilmiyodu neyse bende bugün profilime baktım şok oldum ürününü tekrar satışa çıakrımış hatta yeni bi sayfada tekrar satışa koymuş ve hatta hatta dönence arıyorum diye konu açan arkadaşlara bende çok uyguna var diyip pazarlamaya çalışıyo

ben yine pazarladıgı yere mesaj atıp bana sattıgın ürünü nasıl hala satışta tutuyosun bana satmak istemiyosan söleseydin diyorum hala iyi niyetimle ama bi özel mesaj geldiki artık dayanamadım pessssssssssssssss diyorum

bana özel mesaj atan arkadaşada aynı şeyi yapmış hatta kız artık malını hayrını görme diyip uzak tutmuş kendinde kaç kere mail atmış sana 25tlye vereyim diye banada aynısını yaptını görünce bilgi vemrek için sağ olsun bana özelden söyledi o arkadaş

sözün özü bunları bilinde corpsebride10 bu şahışa öyle davranın

hı bide malıda kendinin olsun bendende uzak olsun inanamıyorum böyle bişeye allaha havale..........................

Bana da 30 dedi sonra 40 a buraya konu açtı
onu salak yerine koyduğumu 30 liraya çok ucuz olduğunu vs söyledi bi dolu mailleştik en son ah ettim hayrını görme inşallah dedim bu kez 25 ten vericem ahın kalmasın dedi yok istemem dedim kırk tane mail attı illa al diye bedduanı geri al vs dedi
Dengesiz biri şikayet edicektim vazgeçmiştim ama seni de görünce kendime hak verdim

canım kime isterse ona satarım size satmadım olay bu böyle düşmeye lüzum yoktu ben çok ürün gönderdim benimle anlaşan anlaştığı gibi davranır 3gün 5 gün demez alır 3kuruş 5 kuruş demez öderse satıyorum sorun bende değil

arkamdan özel mesajlarla yoluma taş koymak ne kadar ahlaklıysa eh ben de o kadar iyi biriyim demekki ben sana satmak istemedim fersude 5 lira için bela okudun al bedava senın olsun bile dedim kendime 3 kuruşa bu lafları söyletmem demedim mi sen de yok artık iş buaraya geldi ahımı geri aldım sana hayırlı olsun satarsın umarım falan da demedin mi ne diye arkamdan iş çeviriyosun 30 liraya 25 e kaçırmadan alayım demdiniz beni salak yerine koymaya çalıştınız bi de haklı mı oldunuz

haksever hem ürün ayırmak da ne demek bugün perşembe ee ben pazartesiye gelecem de ööle olacak da bööle olacak da ya zaten bi kargo kaç günde gidiyo sen bana yolla de sonra gitmiş mi gelmiş mi sen düşün tutuyolar kargocular zatenellerinde kadının biri bir hafta bekletti kargoyu almadı da sonra gidip aldı ben açıkçası alcam alcam diyip kıvırdıgını düşündüm ayrıca fersude ağzını topla dengesiz olan sensin

ürünü ayırmadım sen dedinki bana başkasına sattım eve kargo gitmiş parası yokmuşalmamış bekletti beni dedin bende sana dedimki bana telefon et benim eşim yola gidiyo hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm ben son günlerim yanlız bırakmak istemiyo evde beniiiiiiiiiiiiiiiii dedim sen sölersen ne zman yollucanı evde durur bekelrim dedim eşim boluya gitti beni ablam bıraktı pazartesi yolalrmısın diye rica ettim bana dilenci muamelesi yaptın çirkef dedin daha bakalım neler yapıcaksın bak ben hala uslubumu bozmadım yetkilişlerden birinin ilgilenmesini bekliyorum susucam ama başkalarına benima dımı lekeleyemezsin bunada asla izin vermiyorum bnim burda onalrca arkadaşım var kaç konuda kaçtane dostum var görüştügüm insan var sen burayı pazarlama yeri olarak görüyo olabilirsin ama benim burda hayatımın bi bölümü var acılarıms evinlerim arkadaşlıkalrım dertlerim herşeyim var beni bilen biliyo alcam alcam diyip kıvırdıgımı düşünmüşsün sen dengesiz dedi diye kızıyosun peki senin bana dilenci muamelesi yapman çirkef dmeen kıvırdın dmen de ne demek oluyo asla ve asla burda beni bu duruma düşürmene izin vermicem allahtan kork sana tek bi kıvırma hareketi yada saygısızlık yapmadım ama sen haketmedigim şekilde şuan bana davranıyosun buna izin vermicem hem kendi adıma hem kadınlar kulübü adınada izin vermicem sen salakmıyım diyip diyip bizi salak yerine koyamazsın anşladım mı koyamazsın

evet işstedigine satarsın ben bişey mid edim sen istedigin fiyatı yazarsın biz teklif veririz istersen olmaz dersin bogazına yapışan mı oldu nolur diye yalvaran mı oldu canımı sıkma lütfen diyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn ben 30 a olurmu deidm sen 35 olur dedin okey dedim sonra benim sitedigim ürünü başkasına sattın diye dönenceyi 30a vercem sana dedin kendin dedin kendinnnnnnnnnnnnnnnnnnn dedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bana da dönence arıyorum başlığım altında kendi 30 a veririm diye teklif etti sonra kadının biri başka modeli 80 e veririm yazınca beni salak yerine koyuyon dedi.sinirlendşm almadım hayrını görme dedim nitekim göremedi de..
neden herkesi kandırma çabası içindesin boğaz köprüsünü de satsana :)

bende durumum yok şuan alamıcam sıfırını ama uyguna gördüm diye teklif ettim zorlamadımda sandım durumum yok ddedim diye dilenci muamelesi yapıyo yok kendi kendine düşünüp düşünüp kendini kuruyo anlaşılan vallahi şok oldum yok yani ses kayıtlarını felan tutsaymöışım keşke şaka gb valla inanamıyorum agladıgım züüldügüm içinde sinir oluyorum ama hamile psikolojisi işte elimde degil çok feci şekilde taktım kafaya bide kabul etse asla kimsenin üzerine gitmem ama hala hala iyilik yapmış gb dilenci gb muamele yapıyo o yüzden cok sinirlendim üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…