melisgüldemir çok ilgili bir satıcı ve ürünlerinin arkasında druyor.güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Nuanza nickli arkadaşımıLa alışveriş çok ama çok iyiydi :) mükemmel ve sorunsuz bi alışveriş istiyorsanız ürünlerine bir göz atın
Dileksu 'dan aldigim kitaplarimiz ve film makinamiz simdi ulasti. Tertemizler yepyeniler piril pirillar.. Keske diger kitaplari ve oyuncaklari da almis olsaydimm....
cok tesekkur ederim, hediyeniz icin de.. sizi takip ediyor olacagiz...
Sevgiler...
Tesadüfen gördüm,çok sevindim.Güzel günlerde kullanın...canım ürünler elime ulaştı gerçekten hepsi çok güzel ve temiz çok teşekkür ederim güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Tesadüfen gördüm,çok sevindim.Güzel günlerde kullanın...
haksever hem ürün ayırmak da ne demek bugün perşembe ee ben pazartesiye gelecem de ööle olacak da bööle olacak da ya zaten bi kargo kaç günde gidiyo sen bana yolla de sonra gitmiş mi gelmiş mi sen düşün tutuyolar kargocular zatenellerinde kadının biri bir hafta bekletti kargoyu almadı da sonra gidip aldı ben açıkçası alcam alcam diyip kıvırdıgını düşündüm ayrıca fersude ağzını topla dengesiz olan sensin
canım kime isterse ona satarım size satmadım olay bu böyle düşmeye lüzum yoktu ben çok ürün gönderdim benimle anlaşan anlaştığı gibi davranır 3gün 5 gün demez alır 3kuruş 5 kuruş demez öderse satıyorum sorun bende değil
Bana da dönence arıyorum başlığım altında kendi 30 a veririm diye teklif etti sonra kadının biri başka modeli 80 e veririm yazınca beni salak yerine koyuyon dedi.sinirlendşm almadım hayrını görme dedim nitekim göremedi de..
neden herkesi kandırma çabası içindesin boğaz köprüsünü de satsana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?