Alışveriş konusunda hala ne alacağını bilmemek

Bebek yağını kullandınız mı peki?
Evet, arkadaşımın tavsiyesiyle götürmüştüm Allah milyon kere razı olsun. Ben weleda marka kullandım hep. Bebek doğduktan sonra cildi müthiş kurudu pul pul döküldü hemen sürdüm durdum rahatlattı. Suyun içinden geliyor, devamlı büyüyor yumuk ve çok savunmasız
Elini ayağını devamlı kontrol ettim ben, saç ya da iplik dolaşması çok tehlikeli o aylarda. Bi de iç giysilerini bir iki ay dikişi dışa gelecek şekil (ters) giydirdik. Batıp rahatsız etmesin diye. Hastanede öğrettiler.
Yenidoğan yıkanmaz (Doğum yaptığım hastane de bunu destekleyen bi yerdi). Göbeği düşünceye dek yıkamadık.
 
Bebek ufak doğarsa içinde kaybolabilir. Doğum sonrası karar verirsiniz. Kaka çiş olup değişmesi gerekebiliyor ilk haftalarda. 6 minik zıbın, 4-5 takım yetti. 0-3 ay denilen de çok ufak oluyor. Bazen kusmuk, süt, ter. Bebeğin durumuna göre alın. Yenidoğan ve 0-3 ay şeylerini çok az kullandım ben. 1 numara bezi de sadece iki paket 70 li kullanmıştım. O numaralar markadan markaya değişebiliyor kg durumuna göre.
Ama bebek minyon olursa belki daha uzun kullanılır.
 
4-5 takım kaç aylıktı .. zıbınlar mesela kaç aylıktı ..
0 3 aylikti. Ama0-3 ay zibinlarini ben çok az kullandım fazla almaya gerek yok bence. Zaten sürekli çamaşır yıkıyorsun ilk etapta. 3 6 ay daha çok almanı tavsiye ederim
 
Biz de aynı şekilde göbeğin düşmesini bekledik yıkamak için. İlk bebeğimde doğum sonrası kuruma, pul pul dökülme hiç olmadığı için hastane çantasına koymamıştım. İhtimal varmış, koymak lazımmış demek ki.
 
Ben yağ almadım da losyon var mustelanın.. olur mu
 
Eylül de doğan bebek için bunlar ideal mi acaba ? Yenidoğan almadım evde 5li hastane çıkışı 3 tane şimdi 1arkadasım da 10lu sipariş etti (isimli ) fotoğraf çekiminde kullanırım hastaneden çıkarken ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…