• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışmak zor..

snow_white

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
2
0
36
İzmir
Merhabalar öncelikle, uzun zamandır forumu okuyordum üye olmaya bugün karar verdim. Kafamı bir şeylerle dağıtmalıyım.
Bende sevgilimden ayrıldım, kötü bitti. Hiç iyi hissetmiyorum. Boşlukta gibiydim. Yaşadıklarımı paylaşmak istedim.
İlk sevgilimdi, 8 ay sürdü. 18 yaşındayız ikimizde. Bende ilktim, o da ilkti. Şimdiye kadar hiç kimseye bu kadar bağlanmamıştım, mantığımla hareket eden ben kötü bir zamanda aşkla tanıştım.
Farkında olmadan hayatlarımızı birbirimizin üzerine kurduk şu son 8 ayda. Aslında 5 yıldır tanışıyorduk, çok iyi bir dostumdu, herşeyimi paylaştığım birisiydi. Herkes "neden çıkmıyorsunuz?" diye soruyordu. Çıktık da noldu? Kendisi beni seviyordu-muş. İlk gördüğünde hoşlanmış. Ama 4 sene boyunca söylemekten korkmuş dostluğumuz bozulur diye. Ben de fark etmeme rağmen sesimi çıkarmamıştım. Keşke fark etmeseydim. Keşke sussaydı diyorum şimdi.
Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorduk. Çok stresli zamanlar geçiriyordum. Bir gün onu sıkıştırıyordum "kimi seviyorsun söylesene" diye. Seni deyiverdi. Şaşırdım, şaka yaptığını düşündüm. Çünkü bazen seviyormuş gibi bazen sevmiyormuş gibiydi. Hiç bir zaman bu ayrımı yapamayacağım sanırım. Sonra bir süre daha devam etti böyle, konuyu kapattık. Konuşmadık üzerinde pek. Ondan sonra çıkma teklif etti, ne kadar süre sonraydı hatırlamıyorum. 1 ay sonra falandı belki de. İlk başta istemedim. Sınav vardı zor bir dönemdi ikimiz içinde, sınavdan sonraya kadar bekler misin dedim. Ama reddetmedim. Çünkü bende sevdiğimi anladım. Gerçekten seviyordum. Sonra ikinci seferde kabul ettim. Her şey çok güzel gidiyordu. O istediğini elde etmişti, ben de ilk defa mutluydum. Annem babam ben 3 yaşındayken ayrıldıkları için, sevgiden korkuyordum açıkcası. Karşılaşacağım insanların babam gibi olacağını düşünüyordum. O kadar çok hayal kırıklığı yaşamıştım ki bir çok konuda, durup dururken ağlıyordum bazen. Bir nedeni yokken. O da ilaç gibi gelmişti bana. Her şeyin güzel gideceğini düşünürken, büyü bozulmaya başladı. Çok kıskaçtı, çok fazla sahipleniyordu. İkimizde çok sinirliydik tartışmalarda alttan alamıyorduk. Önce saygıyı kaybettik. Hiç kimseden işitmediğim hakaretleri ondan duydum. Ama aşıktım, seviyordum. Defalarca ayrılalım dedim, ayrılalım dedik. Ama yapamadık. Hep sen uyuşturucusun diyordum. Farkındaydı o da. Öyleydi. Hani bazen olur ya birisiyle olamazsın ama onsuz da olamazsın. Hayatımın içine o kadar sızmıştı ki söküp atamıyordum. Ağladım, sızladım, barışmak için uğraştım. Kimsenin karşısında ağlayamayan ben, gözyaşlarına boğuluyordum her defasında. O hep soğukkanlıydı. Kıskanıyorum, öyle olabilmek isterdim. İstemiyorum seni dedi, her tartışma sonrası "Git" dedi. Birlikte ağladık, ben ağladım, o ağladı. Üzülmeni istemiyorum, seni mutlu edemem dedi, kendime güvenmiyorum dedi. Ben seninle mutlu da mutsuz da olurum demiştim. Olamadık. Çoğu tartışmalarımız saçma sapan şeylerdi. Facebook, msn, cep telefonu. Sınava girdik bu arada. Ben şehir dışına gidebilecek kadar puan aldım. İstediğim okulu tutuyordu puanım. En büyük hayalimdi. Ama gitmedim. Gitmedi. Fırtınalı bir yaz döneminden sonra her şeyin düzeleceğini düşündüm. Yanılmışım.
Son bir ayda iki günde bir tartışıyorduk. Ben şiirler yazdım, yazılar yazdım onun için, o susmayı tercih etti. Nasıl böyle olabiliyorsun deyince, alıştım dedi.
En son dün bir ortak arkadaşımla birlikte konuşmaya çalıştık. Ben ağladım o bağırdı bu sefer. Sana kıyamam diyen insan söylüyordu "Seni sevmiyorum" diye. Aynı kişi mi diye düşündüm bu sefer. 5 senedir kimleydim ben diye düşündüm. Bitti. Çekip gitti. Hak etmediğim nedenlerle beni suçladı. Kıskançlığı yüzünden demediğini bırakmadı. Ben onun için her şeyi yapabilecekken, o elimi bıraktı. Kötü anılar bıraktı. Benimle ilgili memnun olduğun ne var dediğinde, bilmiyorum dedim. Mutlu anılarımızı hatırlıyor musun dediğinde, artık değil dedim.
Şimdi durup dururken ağlıyorum yine. Hiçbir şeyimiz yoktu aslında tartışacak. En son hakkımı helal etmiyorum sana dedim. Bitti. İlk defa böyle bir şey dedim birisine. Hakkım var mı bilmiyorum ama öyle canımı yaktı ki mutluluklar bile dileyemiyorum ona. Peki hala seviyor musun diye sorarsanız. Artık cevabı bilmiyorum. Bir gün gelip seni özledim derse ne derim bilmiyorum. Ama şimdi kırgınım sadece. Hiçbir şey hissedecek gücüm kalmamış gibi. Uzun oldu biraz sanırım. Ama yazmaya başlayınca duramıyorum, şu sıralar sürekli yazıyorum. Yoksa içimde patlayacak bazı şeyler.
Alışmak zor ama alışmalıyım sanırım..

cnm bnm daha hayatın basındasın..ilk yaşadıgın şeyleri unutmak tabii zor ama yaralar daha çabuk kabuk baglıyor ve daha cabuk ALIŞILIYOR..KARŞINA KİMBİLİR DAHA KİMLER ÇIKACAK..BEN 2 DEFA BU DURUMU YAŞADIM AMA ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ NİŞANLIYIM VE NİŞANLIMLA 6 YILDIR BİRLİKTEYİZ.BAZEN DİORUM Kİ ÖNCEDEN YAŞADIKLARIM AŞK DEİLMİŞ KEŞKE İLK ONU TANISAYDIM..GEÇECEK BU GÜNLER.SADECE ZAMAN LAZIM BİRDE YENİ İNSANLAR..

canıııııııım
aynı yaştayız vede birebir aynı şeyleri yaşıyoruz
bende o kadar çok hakaret duydum o kadar çok bitirmeye kalktım ki ama olmadı çok seviyorum çünkü
senden tek farkım o hiçbir zaman bana ''bitti'' diyemedi
çünkü biliyo ne kadar seversem seviyim o bitti derse dönmem
sende kararını vermelisin
eğer bu durumda sen bitirmiş olsaydın
sabrının yettiğince direnderdim çünkü .ok iyi anlıyorum seni
ama o hem suçlu hem güçlü 8 aylık bi ilişkide hemen seni sevmiyorum diyebilmiş
seni çok iyi anladığımı neler yaşadığını tahmin ettiğimi bil
kararını iyi ver iyi düşün derim ben
konuşmak istersen özeldende yazabilirsin canım
çok benziyoruz bende onun beni ne kada rüzdüğünü anlatmak için bişeyler yazar okurdum ona hep
ağlardı oda benimle beraber
ama seninkinde daha 8 aylık bi süre olmasına rağmen duygu kalmamış !
hakkında hayırlısı inşallah

Birinin seni anlıyorum demesine öyle çok ihtiyacım varmış ki.
Bazen kırılma noktasına geliyorum sonra kendi kendime diyorum ki "tek sen değilsin" öyle tek ben değilim bu şekilde acı çeken.
Ben de defalarca bitti dedim. Gerçekten bitirmek istemiyordum aslında. Sadece "Gitme" diyebilsin istedim. O kadar gururluydu ki.
Bir kez dedi. Arkamdan geldi. Dayanamadım bende.
Aslında ilk başlarda ben tavrımı koymuştum ama sonra ne oldu bilmiyorum rolleri değişmiştik sanki.
Şimdi her şeyi zamana bıraktım, uzun zaman önce yapmam gereken şeydi bu belki o zaman saygıyı kaybetmezdik, belki kıymet bilirdi.
Ben yaptığım hataları telafi etmeye çalıştım. O yapamıyorum ben deyip kestirip attı.
Değmezmiş diyemiyorum. O kadar zamanı birlikte geçirdik. Seni sevmiyorum dedi belki yüzüme ama daha önceden seni mutlu edemiyorum diye ağladığını düşününce hangisine inanmam gerektiğini bilmiyorum...
En büyük boşluğu da mutlu olduğumda yada üzüldüğümde ilk ona söylerdim hep. Şimdi telefonu elime aldığımda kafama dank ediyor. Ve merak ediyorum o şimdi ne düşünüyor.

Birinin seni anlıyorum demesine öyle çok ihtiyacım varmış ki.
Bazen kırılma noktasına geliyorum sonra kendi kendime diyorum ki "tek sen değilsin" öyle tek ben değilim bu şekilde acı çeken.
Ben de defalarca bitti dedim. Gerçekten bitirmek istemiyordum aslında. Sadece "Gitme" diyebilsin istedim. O kadar gururluydu ki.
Bir kez dedi. Arkamdan geldi. Dayanamadım bende.
Aslında ilk başlarda ben tavrımı koymuştum ama sonra ne oldu bilmiyorum rolleri değişmiştik sanki.
Şimdi her şeyi zamana bıraktım, uzun zaman önce yapmam gereken şeydi bu belki o zaman saygıyı kaybetmezdik, belki kıymet bilirdi.
Ben yaptığım hataları telafi etmeye çalıştım. O yapamıyorum ben deyip kestirip attı.
Değmezmiş diyemiyorum. O kadar zamanı birlikte geçirdik. Seni sevmiyorum dedi belki yüzüme ama daha önceden seni mutlu edemiyorum diye ağladığını düşününce hangisine inanmam gerektiğini bilmiyorum...
En büyük boşluğu da mutlu olduğumda yada üzüldüğümde ilk ona söylerdim hep. Şimdi telefonu elime aldığımda kafama dank ediyor. Ve merak ediyorum o şimdi ne düşünüyor.

çok zor bişey canım
bazen bende yoruldum bitsin diyorum, yeter diyorum nasılsa unuturum alışırım hayatım onunla başlamadı ki diyorum ama olmuyo
onun sevgisini görünce bunları yaptıktan sonra nasıl üzüldüğünü görünce kıyamıyorum
oysaki benimde mantığım bitirmem bu hastalıklı aştan kurtulmam gerektiğini doğruluyor
aşk, sevgi, bağlılık herşey demek değil saygıda çok önemli
ama bunu konduramıyorum seviyosa vede bende seviyosam tamam diyorum
tek hatamız bu
sanada ne desem bilmiyorum
unut desem, bırak ne hali varsa görsün o desem, arama sorma desem
diyemem dilim varmaz
çünkü kendi yapamadığım bişeyi başkasına sen yapabilirsin demek saçma olur
en önemlisi iyice düşünüp karar vermen vede onunla adam akıllı konuşman :44:

cnm bi iliskide saygi yoksa, hernekadar asigim seviyorumda desen o iliskiden hayir gelmez
sizdede saygi kalmamis.. ask, sevgi bi yere kadar
181161610096.gif

hakaretler vs bunlar cok agir seyler:20:
simdi bitmesi sonra bitmesinden daha iyidir
bosu bosuna düzelmiceni bildigin halde devam ettirip kendine yazik ederdin
üzülme demek anlamsiz olur
:50:
ama iliskinizin boyutu dahada ilerlemeden bittigine sevinmelisin:70:

Durdum düşündüm acaba ben mi yazdım bu yazılanları diye ..
Çok zor vazgeçmek, vazgeçebilmek.
Sözler verilmiştir ve sen onları tamamen yüreğinden kopup gelerek vermişsindir ..
Peki ya o ?
Düşünürsün düşünürsün ..
Ne değişti ne değişti de böyle oldu ..
Senin tek bir göz yaşın için dünyayı yakacağını düşündüren buna inandıran adam nerede?
Nerede seninle olmak için herkesi karşısına alabilecek insan ..
Her şey bir masal mıydı?
Hayatta mutlu sonla bitmeyen masallarda mı vardı?
Ahh bu soru işaretleri yok mu?
Heleki o senin herşeyin olduktan sonra hiç bir şeyin yerini dolduramaması ...
Ama inan bana zaman şu zaman var ya.
Bitirmese de her şeyi azaltıyor.
Özellikle sen elinden gelen her şeyi yapmışsan ve buna rağmen olmadıysa ..
Denedim ben diyorsun ..
İçin rahat oluyor ..
Bu zamanda kendini olabildikçe yor ..
Yorgunluk bence aşk acısına en iyi gelen ilaç ..
buraya ayz ..
çok rahatlatıyor.
senden önce senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşayan insanların yorumları çok iyi geliyor ..
Kıskançlık ne kadar gereksiz kıskançlıklara dönmeye başladı değil mi?
En olmayacak şeylerden problem çıktı.
Bahanesi de ne yapayım seni sevdiğim için ..
Emin ol seni çok iyi anlıyorum ..

Durdum düşündüm acaba ben mi yazdım bu yazılanları diye ..
Çok zor vazgeçmek, vazgeçebilmek.
Sözler verilmiştir ve sen onları tamamen yüreğinden kopup gelerek vermişsindir ..
Peki ya o ?
Düşünürsün düşünürsün ..
Ne değişti ne değişti de böyle oldu ..
Senin tek bir göz yaşın için dünyayı yakacağını düşündüren buna inandıran adam nerede?
Nerede seninle olmak için herkesi karşısına alabilecek insan ..
Her şey bir masal mıydı?
Hayatta mutlu sonla bitmeyen masallarda mı vardı?
Ahh bu soru işaretleri yok mu?
Heleki o senin herşeyin olduktan sonra hiç bir şeyin yerini dolduramaması ...
Ama inan bana zaman şu zaman var ya.
Bitirmese de her şeyi azaltıyor.
Özellikle sen elinden gelen her şeyi yapmışsan ve buna rağmen olmadıysa ..
Denedim ben diyorsun ..
İçin rahat oluyor ..
Bu zamanda kendini olabildikçe yor ..
Yorgunluk bence aşk acısına en iyi gelen ilaç ..
buraya ayz ..
çok rahatlatıyor.
senden önce senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşayan insanların yorumları çok iyi geliyor ..
Kıskançlık ne kadar gereksiz kıskançlıklara dönmeye başladı değil mi?
En olmayacak şeylerden problem çıktı.
Bahanesi de ne yapayım seni sevdiğim için ..
Emin ol seni çok iyi anlıyorum ..

herşeyi o kadar güzel anlatmışsın ki
ellerine sağlık
tam olarak konu sahibinin ve biçok kişinin yaşadıkları ve tabiki benimde yaşadıklarım

seni anlaya biliyom ama yaşın çok genç zaman herşeyin ilacı umarım çabucak atlatrsın aşk acısını bu grçekten çok başka bir acı

Her şeyin ilacı zaman ama ne yazık ki bunu yaşarken anlayamıyoruz.
Ancak geçtikten sonra dönüp arkamıza baktığımızda ..

İlk aşklar insanın nevrini döndürür, o yüzden anlayabiliyorum seni. Ama daha çok gençsin, sıkma canını inşallah her şey zamanla rayına oturur ve bunun düşüncesi bile şuan canını çok acıtsa da ilerde bir gün geriye dönüp baktığında hiçbir şey hissetmezsin, sadece ufacık bir şey kalır böyle hissiz içinde. O yüzden hayatına kaldığın yerden devam et, her şeyin gönlünce olmasını dilerim.

Back