Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Alışma süreci

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

edakara4444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
6
3
36
37
Kızım 3,5 yaşında çalıştığım için kreşe başladık. Şuana kadar anneanne ve babaanne dönüşümlü olarak baktılar fakat o şekilde ne çocuğun ne.bizim kurulu bir düzenimiz yok. 2 gün birlikte gittik pazartesi günü 3. gün ama orada yemekhaneye çıkmak istemiyor.Bugunde çok mız mız oldu. Ya alışamazsa diye korkuyorum. Tekrar düzensiz hayata dönmek istemiyorum kızlar:(((

Kızım 3,5 yaşında çalıştığım için kreşe başladık. Şuana kadar anneanne ve babaanne dönüşümlü olarak baktılar fakat o şekilde ne çocuğun ne.bizim kurulu bir düzenimiz yok. 2 gün birlikte gittik pazartesi günü 3. gün ama orada yemekhaneye çıkmak istemiyor.Bugunde çok mız mız oldu. Ya alışamazsa diye korkuyorum. Tekrar düzensiz hayata dönmek istemiyorum kızlar:KK43:((
Alışır merek etmeyin şu an çok yeni. Yemek de yer oyunlarda oynar ve sizin hayatınızda çok güzel düzene girer. Siz yeterki kararlı olun alışamadı deyip sakın almayın sizn kararlı olmanız çok önemli bu aşamada

Benim kızımda Allah nasip ederse inşallah seneye kreşe baslayacak. Henüz tuvalet eğitimi yok, yemeğini normalde kendisi yer ama sevdiği bir yemekse eğer sevmiyorsa her yere döker. Çalıştığım kurumun kresine verecegim acaba orda yemeğini onlar yedirir mi diye düşünmeden edemiyorum kreş olayı gerçekten zormuş.

Inşallah ben kararlı duruşumu bozmamaya devam ediyorum bugün gidiyorum dedim ama ordaydım benim olmadığımı sandığı için yemeğini falan yedi sadece veda sırasında çok ağladı o gittikten sonra ben de ağladım tabi :)

Back