• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alışkanlık mı?

Selinlikli1991

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
28
4
86
34
Her gece bu son bitti diye uyuyorum, her sabah herşeyi affetmiş bir halde uyanıyorum ...

Sevmediğimi düşünüyorum, hiç bir duygu kalmamış gibi geliyor ama sevmiyorum seni artık dedikten 2 dakika sonra kalbime birşeyler batıyor sanki.. alışkanlık bu kadar mı zor olur, yada duygularımı bastırmak için o kadar çabaladım ve en sonunda kendimi böyle olduğuna mı inandırdım?

Kötü bir eş, huysuz aksi geçimsiz bir insan'a karşı hissettiklerim ...

Gercekten sende sevmedigine emin misin ? ilk basta bu soruyyu icine, kendine bi sormalısın diye düsünüyorum... cevabin evet gercekten sevmiyorumsa eger.. benim görümcemde seninle ayni derdi paylasan bi kadın nihaytinde boşandıda.. kocası sorumruz saygısız bi adamdı görümcen yüzüne baka baka seni sevmiyorum senden igreniyorum diye bagirdimda gülüp kapıyı ceker giderdi.. der hep.. fakat tuhaf olanda görümcem boşandıktan sonrada geri dönecek mi diye bekledi kocasını:işsiz::KK57: ama geri dönmedi tabi.. hem sevmiyo hemde onsuz yapabilir miyim diyr düsünüyodu simdi uzerinden 3 yil gecti.. bizede yeni yeni anlatiyo bunlari.. yani demem o ki insan ister istemez sevmedigi birisine bile alısıyo helede cocujlarinin babasi ise

Alışkanlık :(
insanın hayatını tamamen değiştirmeye cesareti olmayışından, koruşundan kaynaklı bir alışkanlık

sevgi desen yok, yanında olsa gitsin istersin tahammül edemezsin
gel gör ki gidince de nefes alamazsın....

zor, umarım hakkında hayırlısı olur

Ne eşi yahu?
Sevgilisiniz.
Aldatmış ama sen yatakta basmadıkça kabul etmiyorsun tabi, öyle demiştin.
Geçenki konunda o kadar şey dendi ayrılmaya niyetin yok.
Yine öylesine açmışsın konuyu.

Son düzenleme:
Her gece bu son bitti diye uyuyorum, her sabah herşeyi affetmiş bir halde uyanıyorum ...

Sevmediğimi düşünüyorum, hiç bir duygu kalmamış gibi geliyor ama sevmiyorum seni artık dedikten 2 dakika sonra kalbime birşeyler batıyor sanki.. alışkanlık bu kadar mı zor olur, yada duygularımı bastırmak için o kadar çabaladım ve en sonunda kendimi böyle olduğuna mı inandırdım?

Evet alışkanlıklardan vazgeçmek çok zordur.

Sigara gibi düşünün. Biliyorsunuz zararlı bırakmak istiyorsunuz ama alışmışsınız bir kere...

Ne eşi yahu?
Sevgilisiniz.
Aldatmış ama sen yatakta basmadıkça kabul etmiyorsun tabi, öyle demiştin.
Geçenki konunda o kadar şey dendi ayrılmaya niyetin yok.
Yine öylesine açmışsın konuyu.

Dışarıdan konuşmak kolay, herşeyi anlatmadım diye laylaylom görmende kolay ama hatırlarsan ben başka bir ülkeden taşınıp gelmiştim. Sebebide hamilelik. Herşeyi karartıp ayrıldım diyelim, hangi aile evine dönücem acaba? Veya gidip nikah kıymadıysamda biz aynı evde yaşıyoruz ben kendimi evliden farklı görmüyorum. Bazı hassas noktaları yazmadım diye herşey göründüğü gibi kolay olucak değil ya dimi? Bence bana yorum yazma, yada yaz bir iyilik yap ve bu siteyi nasıl kapatabiliriz onu anlat.....

Dışarıdan konuşmak kolay, herşeyi anlatmadım diye laylaylom görmende kolay ama hatırlarsan ben başka bir ülkeden taşınıp gelmiştim. Sebebide hamilelik. Herşeyi karartıp ayrıldım diyelim, hangi aile evine dönücem acaba? Veya gidip nikah kıymadıysamda biz aynı evde yaşıyoruz ben kendimi evliden farklı görmüyorum. Bazı hassas noktaları yazmadım diye herşey göründüğü gibi kolay olucak değil ya dimi? Bence bana yorum yazma, yada yaz bir iyilik yap ve bu siteyi nasıl kapatabiliriz onu anlat.....

Aile evine dönmeyin. Çalışın kendi hayatınızı kurun madem. Aynı evde yaşasanız da evli değilsiniz sadece sevgilisiniz. Ve sizi aldatan bir adamla sevgilisiniz.

Her şeye tamam da siteyi neden kapatıyoruz yahu? Koskoca forumu kapatmak size mi kaldı?

Aile evine dönmeyin. Çalışın kendi hayatınızı kurun madem. Aynı evde yaşasanız da evli değilsiniz sadece sevgilisiniz. Ve sizi aldatan bir adamla sevgilisiniz.

Her şeye tamam da siteyi neden kapatıyoruz yahu? Koskoca forumu kapatmak size mi kaldı?

Haha yani kendi kullanıcımı kast ettim, herkes saldırıyor sadece, bu sitede gördüğüm tek şey bu. 1 hafta içinde kendi evime çıkıp işime gidicem zaten hallettim son evresindeyim

Aldattı derken kimseyle bir ilişkisi olmadı, sadece sohbet sitesine girmiş ve kiminle ne konuştu hiç okumadım ve görmedim... sadece gizli yaptığı için kırıldım, özürünüde diledi.. normalde hiç özür dilemeyen bir insanken bunun sözünüde verdi tekrarlanmayacak diye

Aldattı derken kimseyle bir ilişkisi olmadı, sadece sohbet sitesine girmiş ve kiminle ne konuştu hiç okumadım ve görmedim... sadece gizli yaptığı için kırıldım, özürünüde diledi.. normalde hiç özür dilemeyen bir insanken bunun sözünüde verdi tekrarlanmayacak diye

Emin olun tekrarlanmayacaktır...

Aliskanlik diyelim. Ya da bosanirsam daha kotumu olur gibi korkulardan

Back