Alıntılarla ilgili problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence olmasın. çünkü eski baktığım alıntının bildirimi geliyor yada benim alıntımın. ne var diye bakıyorum. anlamıyorum kimin alıntı yaptığını. daha zorlayıcı oldu bence.
o yüzden olmamasına sevindim.

bence olmasın. çünkü eski baktığım alıntının bildirimi geliyor yada benim alıntımın. ne var diye bakıyorum. anlamıyorum kimin alıntı yaptığını. daha zorlayıcı oldu bence.
o yüzden olmamasına sevindim.

herkezde farkli sorun demekki, bende yenileri geliyordu yine öyle olsun yazdiklarini aramak zor oluyor, ben yönetimede mesaj attim umarim düzelir

Teknik bir sorun yaşıyoruz gelişmeleri yazacağım...

Teknik bir sorun yaşıyoruz gelişmeleri yazacağım...

Herkes bahsetmiş heralde. Uzun zamandır alıntı bildirimi gözüküyordu ancak tıklayınca alıntı çıkmıyordu. Şimdi komple o bildirim kapandı. Valla eski haline dönücekse böyle kalsın :))

Alıntılar tamamen kaldırılmış..
Umarım teknik sorunlar halledildikten sonra bir sıkıntı kalmaz.. :31:

yorgan gitti kavga bitti
alinti tamamen havaya uçtu, kurtulduk yukardaki yalan yanli$ kirmizi alarmdan :))

Alıntı yapılan yorumlarım görünmüyor,bunun içinde bana yapılan yorumlara veya sorulara cevap veremiyorum :50: Biran önce bu soruna çözüm bulunsun :31:

Bu sorunu bende yaşıyorum tesadüfen konuya girmesem haberim bile olmuyor. Sorun çözülsün lütfennnnn

aynen bende yaşıyorum bu sorunu bende beğeni bildirimleri geliyo ama alıntılar gelmiyo tesadüf görüyorum

sorun çozlene kadar soyle bi$ey yapsak
alinti yaptigimiz her yaziyi begendek ?
olurmu geçiici oalrak çozul olur, ben $ahsen begenilen yorumlarima çokk eski deilse dönüp bakiyorum

sorun çozlene kadar soyle bi$ey yapsak
alinti yaptigimiz her yaziyi begendek ?
olurmu geçiici oalrak çozul olur, ben $ahsen begenilen yorumlarima çokk eski deilse dönüp bakiyorum

çok matıklı . beğenide kesin yorum vardır diye düşünelim :16:
ah kazen ahhhh bizi nelerle uğraştırıyon :19:

çok matıklı . beğenide kesin yorum vardır diye düşünelim :16:
ah kazen ahhhh bizi nelerle uğraştırıyon :19:
her begenen yorum yapmiyor ama bakinca bi$ey kaybetmeyiz :)
bana gecen seneki yazimdan begeni geliyor bakmiyorum tabiki onlara ( burda di$lek siritan smiley varda tiklayinca çikmadi, al sana bi sorun daha, bide smileylerden olmayiz in$allah :))

alintilar bozuk saatin gunde iki kere dogruyu gosteremsi gibi arada dogruyu gosteriyordu ondanda olduk $imdi :)

Panik yok:))
Alıntı bildiriminde genel bir sorun var, hiçbirimiz alıntı bildirimi almıyoruz, konu yönetime bildirildi birkaç gün önce.
Ne zaman düzelir sorusunun cevabını bende bilmiyorum, üstünde çalışılıyordur:34:

bende bitek bende var sanıyordum bu sorunu ne biçimde oldu böle yav çabuk düzelir inşallah... :s

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back