Alıntılarla ilgili problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de de silinmiş falan yazıyor :44:

Benim alıntı yapıp yorum yaptığım yazılarda bana alıntı var olarak geliyor,üstelikte dünün yada saat olarak oldukça geçmiş olan alıntı yaptığım yorumlar bildirim olarak geliyor :53:
Ek olarak alıntı yapılmış yorumlarımı tesadüfen gördüğümde oluyor.Bildirim olarak gelmiyor...

Son düzenleme:
alıntı bildirimi gelse de gözükmüyor. sistem kafasına esince alıntı kısmına onu ekliyor. merak edip duruyorsun alıntıyı neye yaptılar diye.
ben ortalık kızışmasın diye geç düşüyor diye düşünüyordum. 3 saat sonra cevap verebilelim... :27:

bende de silinmiş yazıyor
yeni alıntı var diye bildirim geliyo bakıyorum eskiyi gösteriyo
düzeltilemez mi acaba?

Derdimi anlatan bir konu açmıştım ama aktifleşmedi.Burada anlatayım bari.Niye kendi alıntılarımız bize bildirim şeklinde geliyor.Eski alıntılar ve beğeniler silinse karışıklık ortadan kalkar.Kim mesajımı alıntıladı bazen görünmüyor.Ara taraki bulasın.

Zamanında gelmiyor geçmiş alıntılar görünüyor sadece kendi cvpladıklarımız kalksa ve düzeltilse alıntılar olmaz mı çok mu şey istiyoruz :26: :17:

eski ve gördüğüm alıntılar geliyor. mesela bir gün önceki alıntıyı bile tekrar görmüşlüğüm var.

Benim alıntılarla ilgili problemim hala devam ediyor.. :31:
Ne zaman çözümlenecek bu problem acep.. :31:

benimde başıma geldi bugün ayn alıntıyı 2 kez gördüm yeni alıntı bildirimi sanıp açıyorum ama eskisiymiş.. nasıl düzeltilecek bu sorun?? bilginize...

Ya bu görünmez konu ne demek oluyor? Birisi benim yazdığımı alıntılamış ama göremiyorum çünkü görünmez yazınızı alıntıladı diyor. Konuyu tahmin edebiliyorum ama o konuya da ulaşamıyorum, konu kapatıldı da ondan mı acaba?

Kendi konumda alıntı yaparken ve begenme yapmak için siteye giriş yapmama ragmen tekrar giriş istiyor.Giriş 2.ye yapıyorum,konuya cevap yazamıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba
Mükerrer olarak bir orjinalini bir de silinmiş olarak yazılıyor yani silinen bir mesaj yok. hatayı bildirdik 4 gündür çözmeye çalışıyorlar. Son yapılan güncelleme ile birlikte maalesef böyle bir hata oluştu. Aslında dediğim gibi hata yok orada alıntılı mesajı gösteriyor birde silinmiş mesaj diyor aslında silinen bir mesaj yok.

Bilginize

diğer üyelerde de var mı bilmiyorum ama alıntılarla ilgili sorunum düzelmedi....

bir üye mesajımı alıntı yapınca bildirim geliyor fakat eski bir alıntının bildirimi..

bazen ben alıntı yapınca kendi alıntı yaptığın msjın alıntısı geliyor...

yapmam gereken bir ayar mı var?:44:

bende yeni üye oldum, ilk günler yeni mesaj alintisi diye bir bildiri geliyordu ama artik gelmiyor, sorun sadece bendemi var yoksa genel bir sorunmu :kkk:

bendede var sorun..kimin yazdıklarımı alıntıladıgını goremıyorum..sitee yetkılılerı ılgılenecekmi acaba :kkk::kkk:

alıntılara ne oldu ama yaa:25:bildirimlerde alıntılar çıkmıyo artık..

alıntılarda problem var? eskiden her alıntıda yeni olanı değil hep eski olanları gösterirdi şimdi ise alıntılar hiç gelmiyor. düzeltilecek mi bu sorun ?

aklımda deli sorular:25: siyasete kurban gitmemiştir umarım canım butonum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back