Alıntılarla ilgili problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.651
798
Önceden her alıntıyı detaylı olarak görebiliyordum ancak dündür başıma gelmeye başladı yapılan alıntıların bazılarını göremiyorum tesadüfi yorumlara bakarsam denk geliyorum konu takibi zorlaşıyor yani önceki sistem gibi oluyor :44:Ya da mesela aynı alıntıyı iki kez gösteriyor birinde silinmiş içerik diyor :44:

Bildirmem gereken bir problem olduğunu düşündüm bugün sabah site yavaştı zaten hata olmuş olabilir diye düşündüm :44:

Ben de tam konu acacaktım ki sen yazmışsın. Alıntı simgesi yazıyor ama güncel alıntılar görünmüyor. Tesadüfen gezdiğimde görüyorum birinin yorumumu alıntıladığını

Bendede oldu ayni durum silinmis yazi gibi birsey yaziyor diger alintida,
birde biz baskasinin mesajini alintilayinca oda bildirim olarak geliyor neden acaba :23:

Evet bu durum bugünden beri bende de var. İlk baştan konu falan mı silindi diye düşündüm silinmiş yazınca.
En kısa zamanda düzelir umarım bu alıntı sistemi iyiydi. Konu konu mesaj aramak zorunda kalmıyorduk.

Bende tesadüfen alıntılandığımı yeni öğrendim bildirim gelmiyor .

Merhaba
Mükerrer olarak bir orjinalini bir de silinmiş olarak yazılıyor yani silinen bir mesaj yok. hatayı bildirdik 4 gündür çözmeye çalışıyorlar. Son yapılan güncelleme ile birlikte maalesef böyle bir hata oluştu. Aslında dediğim gibi hata yok orada alıntılı mesajı gösteriyor birde silinmiş mesaj diyor aslında silinen bir mesaj yok.

Bilginize

Gecicimi bilmiyorum ama suanda da alinti bildirimi geliyor ama eski bildirimler var yenisi ortalikta yok ..

Merhaba
Mükerrer olarak bir orjinalini bir de silinmiş olarak yazılıyor yani silinen bir mesaj yok. hatayı bildirdik 4 gündür çözmeye çalışıyorlar. Son yapılan güncelleme ile birlikte maalesef böyle bir hata oluştu. Aslında dediğim gibi hata yok orada alıntılı mesajı gösteriyor birde silinmiş mesaj diyor aslında silinen bir mesaj yok.

Bilginize

bende üzülmüştüm ne yazdımda sildiniz diye düşünürken bu yazı içimi rahatlattı :52: :52:

Sorun hala devam ediyor. Alıntı bildirimi geliyor fakat güncel değil malesef.

Merhaba

Bilginize

bende konu açacaktım aynı sorun bendede var. lütfen bir çözüm bulursanırız çok sevineceğim :26:

Sorun hala devam ediyor. Alıntı bildirimi geliyor fakat güncel değil malesef.

Sabır prensesler.Halolacak

Sayfadan cıkıp, yeniden acınca ancak görülüyor.

Biz de ne fenayız, kusur bulunca yükleniyoruz hemen :1:

Tüm bu sorunlar bende de var şimdi konu açmıştım hatta meger herkeste varmış , silinmiş iletiler diyor tüm konulara , durduk yere bildirim geliyor ama ortada bişy yok , yada yazılanlar begenilenler hiç gelmiyor denk gelirse görüyorum, yada msj atıyorlar neden yazmadın die , site de mi sorun varmış ??? Başlıklar da silinmiş iletiler diyor benimde olsa başkasının konusu da olsa :44:

Bide beğen butonu yoktu hafta başında,aman dedim ne özelliği kaldı ki o zaman buranın,ne mutlu ki düzelmiş herşey yolunda:)

Bu alinti problemi devam ediyor.. duzelene kadar kalksa bu uygulama daha iyi olur kanimca..:31:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back