• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıntılar...

Dünyada akla değer veren yok madem,
Aklı az olanın parası çok madem,
Getir şu şarabı, alsın aklımızı:
Belki böyle beğenir bizi el alem!

Beyazları sepete at , renklilerle karışmasın Siyahların tersini çevir rengi hiç solmasın Ya da al git bütün yalanlarını , başka dünyada yıkansın Benim yalan dünyanın renklerine harcayacak su'yum Benim suyu'ma katacak leke çıkarıcı hiç bir huy'un kalmadı...

Tek umudum var! Tek bir umut..

Bu dünya bensiz de dönebilir..

Basit kadın; Güzel olmayı zeki olmaya tercih eder. Çünkü basit erkekte zekayı anlayacak kafa değil, güzelliği görecek göz vardır.

Kadınlar bir melektir!Ama kanatlarını kırarsanız yollarına ''Süpürgeyle'' devam ederler:))

Defolu caddelerde ihraç fazlası kızlarsa payına düşen senden önce öpülmüş dudaklarda sana ait cümleler aramıyacaksın ...

talihim şarap olamamak üzümken,beni görememen gözünken..

Hayatta neden zevk alırsan; ya kanun dışıdır, ya ahlak dışıdır, ya da şişmanlatır.

Çocuğunu öyle karşıla ki;Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin... Eşini öyle karşıla ki;Yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin... Anneni öyle karşıla ki; Doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin... Babanı öyle karşıla ki;Ömür boyu bir başka evlada imrenmesin... Fakiri öyle karşıla ki;Ona serdiğinden büyük, bir dua sofrası sersin... Zengini öyle karşıla ki;Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin...

bir zaman bana süslediğin cümleleri şimdi bir başkasına süslüyormuşsun... verdiğin onca sözleri söylemedim diyormuşsun... ''değerlimsin'' dediğin günleri ne çabuk unutmuşsun da!! yeni sevdalara yol almışsın beddua mı sana asla ;suskunluğumun ardındaki hırçınlığımı tanıyan sensen, seni artık hiçe sayan bu gözleri de anımsa.......

En iyi erkek ölü erkektir.. En azından nerde yattığını bilirsin..:)

Masalınızın kahramanı, başka bir hikayenin figüranı olmaya gitmiştir belki de...

Nokta her zaman bitenin arkasından konmaz ; Bazen gelen "Büyük" olsun diye konulur !

birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme.biz başka hiç kimse için doğru insanlar değiliz..

Kuş sesleri dediğimde aklına asla karganın gelmediğini biliyorum. Bu,karganın da bir kuş türü olduğunu bilmeyişinden değil, karganın türünün en önemli özelliği olan güzel bir ötüşten mahrum oluşundan elbette. Yüzümü yıkarken acaba diyordum; acaba türümüzün en önemli özelliklerini taşıyor muyuz? Hareketlerimiz ve sözlerimiz nerelere saplanıyor? Acaba insan denince hatırlanıyor muyuz?

Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun..bu yüzden benimle olmanı istedim :)

'Gerçek aşk sevdiğini anınca yanmak...Yandıkca sevdireni anmaktır..

*Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen,
Gün gelir en sağlam yerinden kopar canın yanar...

*kurbağadan olma bir prensin canı eninde sonunda sinek çeker....

*En basit yalanları bile bir dahi edasıyla gözümün içine baka baka söyleyen insanlar tanıdım; inandığımı sandılar.... oysa ben onların kuş kadar akıllarına ve cahil cesaretlerine hayrandım..

*Ne kadar küçük seylere aglardik oysaki..bir tutam saç, bir oyuncak araba, bir bebek..simdi büyüdük..çok büyük olaylar bile aglatamiyor artik bizi..ne aci, ne keder nede en büyük yikim..simdi dahami güçlüyüz...
yoksa daha mi aliskin...

*Annesinden dayak yediği halde yine de,
'Anne' diye ağlayan bir çocuktur; Aşk...

*Yürek verenle mi aşk oluyor sevgilim? Yoksa direkt verenle mi?

*Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı, herşeyde...

*"Senin için ölürüm" dedi. "Benim için zaten öldün" dedim. Cesedini alıp çıktı..."

*Kadınlar duyduklarına aşık olur, erkekler de gördüklerine. O yüzden kadınlar makyaj yapar erkekler ise yalan söyler ♥

*Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız, Bir Başkasının Hayalidir..!

*Gerçeği öğrendim bir gün... Ve gerçeğin acı olduğunu... Sonra dozunda acının, yemeğe olduğu kadar hayata da lezzet kattığını öğrendim. Her canlının ölümü tadacağını, ama sadece bazılarının hayatı tadacağını öğrendim...

*ne zaman eskiyor sevgiler?
ödenen bedellerin acısı geçince mi?!!!

*" Fazla ciddiye almayın bu hayatı nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız..."

*Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye İşte ben onlardan değilim Ben sensiz de yaşarım;Ama seninle bir başka YAŞARım..

*sevdan bir nefes gibi çekmezsem ölürüm....

*bi yerini mi kestin acaba? miss gibi hıyar koktu da....:)

*Bana yalan söylemiş olman değil, sana artık inanamayacak olmam üzüyor beni . .

* Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam, üstüme basmaya çalışanların ayağını kanatmak zorundayım...!!

*Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup "aşk" sanıyorsunuz

* Daha cesurum artık...keşke dememek için çabalıyorum...içimde büyütmüyorum hiçbişeyi ve kimseye hiç hayatımdan çıkmayacakmış gibi davranmıyorum...gitmek isteyene bir yolda ben çiziyorum...
Sen benim gönlümde oldukca,yemendede olsan benim yanımdasın...Eğer sen benim gönlümde değilsen,yanımdada olsan yemende sayılırsın. . . !

*DEĞER VERDİK YETERİ KADAR BUNDAN SONRA HERKES EDERİ KADAR....

*Sizi ısıran köpek siz ısırılmaya müstahak olduğunuz için değil, kendisi kuduz olduğu için ısırır...

* Bilmezden gelişlerim, aptala yatışlarım Kaybetme korkumdan değil karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır...
"inkar" olmaz benim hayatımda... Yaşananı "YAŞANMAMIŞ" saymam ASLA!!!

* taş da yumurtanın üstüne düşse,yumurta da taşın üstüne düşse,olan yine yumurtaya olur...

*Attığınız tokada karşılık vermeyen kişiden sakının: O hem sizi bağışlamaz hem de kendinizi bağışlamanıza olanak bırakmaz

HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR... AMA ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DiYE... SONRA DA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DiYE !!!!

*Fazla 100 verdiysem kendini bişey sanma 98 ini alırım 2 lersin:))

*Cehennemin OrTasında Tek GüLüşLük CenneTimsin ...

*ÇAMUR MU SÜRMEK İSTİYORSUN BİRİNİN DUYGULARINA.. UNUTMA ÖNCE SENİN ELLERİN KİRLENECEK..

*"Üzülme! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı İçin Ya Da Gerçekten de Olmaması Gerektiği İçin Olmuyordur..."

*méLék*Té ßnm $éYtan*Dâ hânqıSi Sânâ uyârsâ ,),)

*Akıllı konuşur ; çünkü söylemek istedikleri vardır . Aptal konuşur;çünkü kendısının bır şeyler söylemek zorunda olduğunu sanır .

*FACE verdik BOOKunu çıkardın:):):)

*Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil..!

*Ne hayatı Önemse çılqınca, ne de Hafife aL Aptalca .. Onursuz birliktelikler yerine, onurlu bir yanlızlık yaşa..

*-HErkeS Bİr YaşaM sEçeR Ve O sEÇtigi YAŞamıN BEdeLİni ÖDer..!

*senin moda olduğun yerde etiketi ben koyarımmm

*Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip;varlığını ilikler misin ömrüme...

Ruhun duymaz seneler geçmiş üstüne
Gönlün olmaz hala
Sevgin dolmaz "yine" desen de kendine
Saygın olmaz korkma! korkma...

Ogün Sanlısoy & Hayko Cepkin - Korkma.

aklında bin kurt dolaşır
kendine bile sataşır
elbet koyun kucağa düşer
kurt dişine kan yaraşır

zemin toprak,gezer koyun
dünya sofrasıdır kurdun
bazı koyun söz dinlemez
her kaleme düşer bir boyun

koyun elber kurttan korkar
amma korkan arı sokar
kurt sendeler,maske düşer
altından da çoban çıkar

çoban düşer korku biter
aklı olsa bir çit çeker
çobanınki maske amma
kurtlar hep aramızda gezer

kurban-hakim.

Haydi beni alkislayin

[video=youtube;Q2ZAGLX7VC8]http://www.youtube.com/watch?v=Q2ZAGLX7VC8[/video]

uhuuu tribal ofofofof

Onların şımarık mevsimleri geçti geçiyor... Şimdi yavaş yavaş, bizim için, paltonun yakalarını kaldırma vakti.

Son düzenleme:
Biz bu kendimizi boşuna soruyoruz kendimize.
Boşuna asıyoruz onları, boşuna öldürüyoruz.
Bu bizim gözlerimizden ufacık şeyler geçiyor
- acaba?
Evet, çok değil, bakışırken düzeltiyoruz.
Biz ne garip ’’iz’’leriz ki;
doluyuz,
bazıyız,
avuntuluyuz
ve bizim en güzel öldüğümüzdür bu: Yaşamak...
ben biliyorum,
yalan mı,
siz de biliyorsunuz.

Edip Cansever

Back