"Sen ne söylersen söyle,ne anlatırsan anlat,senin anlattıkların karşındakinin anladığından ibarettir..."
sözün şiirlerin mükemmelidir....senden başkasını seven delidir...gözlerin bilinmez bir diyar gibi.........
7 gün içinde ölürsem sebebi telefonuma gelen mesajı 10 kişiye göndermmediğim içindir....haberiniz olsun :)))(ölmezsemde bana o mesajı gönderenler g.t olsun :)))
Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın!.. Öteki tarafta bulaşık yıkatmıyolar
Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde
El tutmak yol açıyor diye hesapsız susmalara
Kaldırdık tüm tutuşmaları
Yasak kelime oyunu yapmak
Yalan söylemek mecburi
... ...Ve serbest ayyuka çıkmak....
Artık yağmur sonraları toprak kokmak yasak
Tomurcuklanmak günah.....
Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum.
Unuttun mu diyor ? Seni unutmαk mümkün mü be.Senede bir kerede olsα " yerli mαlı " hαftαsındα αklımα düşüyosun
Ütü masasının gardropla duvar arasına koyulmadığı evler bana hep değişik gelmiştir,fantastiktir o ev benim için, farklıdır..
''SANA BENİM GÖZÜMLE BAKAN GÖZLER KÖR OLSUN'' ne güzel bir bedduadır bu yaaaa(amin)
İlkokulda kalem açmak için çöpün etrafında 5-6 kişi toplanıp muhabbetin dibine vuran bir nesiliz biz:))
Köprüden geçene kadar ayıya dayı demedim hiç...gerektiğinde köprüleri yıktım! ama demedim!!!
Kürkçü mü olmak zordur; her gittiğinde geri dönecek olan tilkiyi bekleyen.... tilki mi olmak zordur; her gidişinde aynı yere dönecek olan.. Kürkçü mü daha karaktersizdir; her gelişinde tilkiyi affeden? yoksa tilki midir karaktersiz olan her gidişin sonunda aynı adrese döneceğini bile bile giden !!!!!!......
Okşadıkça insanları içinden çıkıyor cini.....
Bana bol miktarda nutella, makyaj malzemesi ve indirim çeki verin, size dünyanın en tehlikeli ordusunu kurayım....
Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış...
Sanmaki adını ağzıma alıyorum diye seni seviyorum. Dudak tiryakiliği benimkisi seni içime çekmiyorum...
İnsan inandığı şeyler uğruna, muhteşem hatalar da yapabilir.
+Ne dinliyosun?
-Ahmet Kaya
+Terörist misin?
-Sen ne dinliyosun?
+Demet Akalın
-O......PU musun?
Eşeğin sidiğindeki saman çöpüne binmiş sinek, kendini kaptan-ı derya görür
birgün çok zengin olursam eğer;
karşıdan gelen bi bayan görüce sevgilisine/kocasına sarılıp öpen bayanların tedavı masraflarını karsılamak işterm..
tamam anladık o senın panık yapma sakinnn relax :)))
Bir tırnağı kırıldı diye dokuz tırnağına birden kıyabilen bi kadının , kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz düşünün . .
Gerçek şu ki; saat 23:23 olduğunda kimse seni düşünmüyor, şifreleri 1234 yapan insan hala yaşıyor, noel baba yok, güzel olan hersey ya ahlak dısıdır ya şişmanlatır.. istediğini alsanda aklın alamadığında kalacak, üzerine sıçan kuş sana sans getırmez,ve aramızda 7 dakikalık videoları da 2 dakikada beğenenler var, hayat işte. :))
Kimseyle karıstırma beni ! İçebiliyosan sek iç !...
Korkma beddua etmiyorum. Tutar biliyorsun bende biliyorum. O yüzden dudaklarımda tek bir kötü cümle yok. Nede olsa bir zamanlar sevmiştim seni. Yüreğime olan saygımdan mühürlendi sesim. Hakkında tek bir kötü cümlem yok. Hırsım, intikamım, öfkem, kinim hiç biri yok. Merhametim de yok. Bunu bile bile ölür ADAM olanı. NEYSEKI SEN ADAM DEĞILSIN SIKMA CANINI.
birşey söyleme!çünkü inanırım...
şimdi tüm iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum!!!
insanlar plan yaparken allah yukardan gülümsermiş
herkes tarafından cok sevılıyosan mukemmel bır yawsaksın demektır (;
sana yükledgm anlamları senmişsin gibi anlama.. aldanırsın! O anlamlarla sadece bende varsın...ben sevmişsem sen bahanesin!
IQ’ lar eşit olmadıkça insanlar eşit değildir..
O ne kadar seviyorsa bende o kadar severim ,o öyle yapıosa bende öyle yaparım demek aşk değil tüccarlıktır.
senin hep ”seni seviyorum ama…” ların vardı. benimse ” ama seni seviyorum”larım …”
Omzuna yattım.
''Ne yapıyorsun?'' dedi.
''Salağa yatıyorum'' dedim.
Anlamadı...
Birine gününün nasıl geçtiğini sorduğunda, bunu sormanın sebebi kendi gününü anlatmak istemendir. Birine aşık olmanın sebebi, onun sana aşık olmasını istemendir...
Bi adam varmıs. Bi adam daha varmıs. Bi tane daha varmıs. Şaka yaptım Şaka ! Ne Arar Bu devirde Bu Kadar Adam !...
Çiçek kız, Cici kız ve Şeker kız hayalleriyle büyüyen bir kadın nesli, karşısında Anthony'i bulacağını sandı... Bulamadık,bir kere kırıldık:)
Fred Çakmaktaş ve kaptan mağara adamı ya da Tazmanya canavarı ne güne duruyordu,onlarla kesişti yolumuz:))İkinci kez kırıldık:)
şapkadan tavsan cıkarmakta bırseymı?ben yuregımden öküz çıkardım
" Hadi kaldır kadehini yarim ; Varsa şerefine! yoksa gidişine! "
İnsan birisiyle yaşlanmalı...Birisi yüzünden değil..
"Bir kadının en savunmasız hali ; oje sürdükten sonraki 10 dakikadır.."
Yorgunum,çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var ;yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına düşmanlarım ulaşamazlar.
Bir erkeğin meleği olmak mı? Neden...kanatlarımı kırıp elime wersin diye mi? We üstelik...onun şeytanı olup ruhunu ele geçirmek warken
”söyle; doğrularım yanlışlarının ırzına mı geçti !”
Kırmızı artık VODOFONE'NİN rengi, aşkın yeni rengi KAHPERENGİ... ♥
İnsanlar yalnızca kendilerinin hissetmediği acıları çekenleri teselli edebilirler..
"Bir kadın sizinle delice tartışabiliyorsa sevinin. Çünkü susmuş bir kadın için, bitmişsiniz demekti
Bizim yaşanmaya değer hatalarımız vardı.........