Alıntılar...

Kader;yolun tamamını değil,sadece yol ayrımlarını verir.Güzergah bellidir.Ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.Öyleyse,ne hayatın hakimisin,ne de hayat karşısında çaresizsin.
(Şems-i Tebrizi)

Geçmişin keşkeleri....Geleceğin endişeleri ile oyalanma....Ders al yoluna devam et.....
(Alıntı)

Ah benim sevdasına bencil yüreğinde sağlam sevdiğim.Aklıma gelişini seveyim.Ne güzelde darma duman ediyorsun beni..(Nazım Hikmet)

Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi. (İmam-ı Azam)

Son düzenleyen: Moderatör:

''bir film şeridi gibi geçiyorum şimdi
olmayanlarımın içinden
çok isteyince oluyordu hani
söyle nerdesin, hiç gelmeyen
...''

F.D

Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz? Çünkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima yaralar.
Hayat kısadır. Öyleyse hayatınızı sevin. Mutlu olun ve gülümsemeye devam edin. Sadece kendiniz için yaşayın ve;
— Konuşmadan önce dinleyin,
— Yazmadan önce düşünün,
— Harcamadan önce kazanın,
...— Dua etmeden önce bağışlayın,
— İncitmeden önce hissedin,
— Nefret etmeden önce sevin,
— Vazgeçmeden önce çabalayın,
— Ölmeden önce yaşayın.
Hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan
hoşnut olun.

[ William Shakespeare ]

parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar...kiminin kalbi, kiminin ruhu, kiminin beyni yok...

Chuck Palahniuk

simdi ey sevgili
kapa ceneni
simdi seni sevmeye birazda
calan sarkıda devam etmeli

dostum! bana üc sekerli bir bira

''Çocuk romanlarında prenses kurbağayı öper,kurbağa prense dönüşürdü...Ama gerçek yaşamda prenses prensi öpüyor,prens kurbağaya dönüşüyor...

Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum Ağladım - Paulo Coelho

İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı ? Bu, insana bağlı..

// Özdemir Asaf //

Ateş, yakabileceği her şeyi yakana dek yanar
-ancak o zaman söner

-alıntı-

Son düzenleme:
şimdi fatih kalksa mezarından, ne ben onu tanırım ne o beni tanır. ama istanbul'u bizanslılar almış deyip bir daha savaşır...
necip fazıl kısakürek

dar bir yolda çarpışsak seninle,sonra ben yere eğilsem yere düşen kağıdını fln toplamaya... kalkarken hareket çeksem sana nah yapsam... şaşırsan,sonra evlerimize dağılsak... charles bukowski

Fiziksel acı duymak,yaşadığımızı anlamamıza yardım eder.Öte yandan yaşama sarılmak,yaşamı sürdürmek için bizi kışkırtacak olaylar yoksa bu tür olayları arar,ortam hazırlar ve tekdüze,kaygısız,önemsiz yaşamaktansa utanç ya da acı duymayı yeğ tutarız.
Saul Bellow

Sen..
Pardon "Siz" demeliydim..
Siz kaç yüzlüydünüz?
Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim?:97:

...Özdemir Asaf

İnadına hayal etseydim
Hayallerin gerçek olmayacağını bilmeseydim
Sadece hayal etseydim
Gerçek olsaydı hayaller; hayal etmeseydim
...Ve gerçekler olmasaydı; bir an mutlu olsaydım
Keşke, bir an değil de her zaman mutlu olabilseydim; hayal etmeseydim
Keşke, mutluluklarım anlık, gerçeklerim hayal olmasaydı
Keşke, keşkelerim hiç olmasaydı...

Hüseyin Mustafa AYGÜNEŞ

bu çok güzelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…