Alıntılar...

Bir Sıkıntın Olduğu Zaman Rabbine Dönüp “Benim Büyük Bir Sıkıntım Var” Deme. Sıkıntına Dönüp “Benim Büyük Bir Rabbim Var” De..! (Alıntıdır)

Nasıl yaşamam gerektiğini anlamaya başladığımda,nasıl ölmekte olduğumu gördüm. .
Leonardo da Vinci

Harflerin gülüştüğünü senin adında gördüm (Alıntıdır)
:97:

Son düzenleme:

Arkadaşlar bu dize k.İskender'e ait değildir. Zaten kendisi facebook sayfasında bununla ilgili bir yazı yayınlamış. Dizeler Gülnihal Özkan adında amatör bir şaire aittir. Düzeltilirse memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tecavüzden sonra bir kadına "zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse, gidişinin ardından aylar sonra arayıp "nasılsın, ne yapıyorsun?" diye sorman da o kadar abestti işte..."Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum... ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim..." Tut ki mutluyum... Tut ki yıkıldım ! Sana Ne..!

Gülnihal Özkan

Gururlu,yetersiz ya da kibirli olduğun için değil;
Sadece artık onun senin yaşamında yeri olmadığı için.
Kapıyı kapat, plağı değiştir, evi temizle, tozdan kurtul.
Geçmişte olduğun kişiyi bırak ve şu anda kimsen o ol. .

Paulo Coelho

"Üşüdüm." dedim.
" - Bir dakika,üstüme birşeyler alıp geliyorum."dedi.
- " Nasıl ya,üşüyen benim ama?" dedim.-
"Tamam işte,sen içimdesin ya." dedi.
Isındım...

falling down

- daha önce kalmanı istedim kurallar gereği bunu yapmam gerekliydi
- hıhı
- ama benim fikrimi sorucak olursan seni hiç sevmedim.neden mi sevmedim.küfür etmiyorsun.küfür etmeyen erkeğe güvenemem.erkekler sayıp söver.

kurallardan nefret ediyorum kurallardan nefret ediyorum kurallardan nefret ediyorum nefret ediyorum nefreettt

monolog

Farkındayım... Ne yazık ki ''seni seviyorum''diyerek pot kırdım,juri yılın en iyi çıkış yapan aşığı seçti beni,sense sekiz dalda en iyi ihanetleri kaptın,tebrikler...

(Küçük İskender)

Pardösüsü olanlar kışı özlerdi. Ekmeği olanlar akşamı, uykusu olanlar geceyi beklerdi...
ölüm beni çağırıyor...

(Yılmaz Güney)

Aslında bütün insanları sevebilirdim.Sevmeye ilk senden başlamasaydım...

(Can YÜCEL)

Ben, yine de vazgeçmedim seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama. Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkâr seviyorum artık seni... Dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince. Kavga falan çıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun...

(Cezmi Ersoz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…