Alıntılar...

ben de çıkarıyorum kırmızı pallmallımı bütün deliklerimden yakıyorum birer tane sigaramı; istanbulu, amsterdamı, berlini, bütün güzel şehirleri dinliyorum şuurum kapalı...K. ıskender

yaşımız vursa da tavana
çocuktuk işte! çocuktuk işin aslı!
ne öleni saymaya dilimiz vardı
ne de kalana mahirliğimiz!
lüzumsuz canlılar familyasının
...en müstesna mamülleriydik aslında...K. ıskender

unutma hakiki erkek, yüzlerce erkekten meydana gelir. zaten bir zaman sonra,yüzlerce erkeğin sana verdiğini,bir erkekten beklemeyecek kadar olgunlaşmış olacaksın sen de... bir kadının aradığı o bir tek erkek, her zaman için hayali bir varlıktır. hiç olmamıştır.... her erkekte, aradığın erkeğin yalnızca bir parçasını bulursun. gerçek bir kadın için gerçek bir erkek allah gibidir, her yerdedir ve hiçbir yerdedir. aşk da budur zaten! başka bir şey değil.
aramaktan vazgeç demiyorum, bulmaktan vazgeç...

zati sahanelerinden bende hic hoslanmiyorum

insan çok yalnızken, bir tane daha kendinden doğuruyordu içinde, 'korkma' desin diye..

ece temelkuran (seviyorum bu kadinin cumlelerini)

Bana yalan söylemiş olman değil sana birdaha inanmayacak
olmam üzüyor beni... * Nietzsche

Son düzenleme:
galyana bunu ne zaman alintilamis.. nasil kacirmisisim ... müthis bir shakespeare tesbiti

"Beğendiğiniz Bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup 'Aşk'' sanıyorsunuz!"

yavaş yavaş ölürler
aşkta veya işte bedbaht olup yön değiştirmeyenler,
rüyalarını gerçekleştirmek için risk almayanlar,
hayatlarında bir kez dahi mantıklı tavsiyelerin dışına
çıkmamış olanlar."

-pablo neruda.(iyi ki varsin)

haa! bir dipnot daha var aklımda sevgiliye dair
faşizan bir kimlikle
özgürce seni seviyorum diyemiyorum
sen bana kelepçelerimin anahtarlarını
ben sana aklındaki soruların cevaplarını vereyim

Faik Danışman

aa bunun devamida müthisti

Ne güzel yazılar paylaşmışsınız,hiç sıkılmadan sayfalarca okudum,okudukça kendimi buldum yazılanlarda. Emeğinize sağlık hepinizin:)

Bu da benden olsun o vakit (

Sıradan insanlar yoldan çıkmaz... En masumlar günahkar olmaz... İyiler kötülük yapmazdı... Eğer AŞK'a şeytan karışmasaydı.... ''Aşka Şeytan Karışır'' adlı kitaptan alıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…