• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıntılar...

Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin..
Bende size mutlu bir insan göstereyim..

"Dead Poets Society / Ölü Ozanlar Derneği"

Bir kelebeğin kanat çırptığında çıkardığı rüzgar dünyanın öbür ucunda bir tayfuna yol açabilir...

"Kelebek Etkisi - Butterfly Effect"

-Kendinden başkasını düşünmez misin sen?
- Sadece kendime sahibim, bunu bana sen öğrettin.

'Lanetliler Kraliçesi'

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,
zaman ki sana hasta oldu; incelikli haytasın.
nüksederken raksına mahallenin maşallahı/eyvallahı,
güzelleş be oğluuum! şimdilik ölümüne kadar hayattasın.

"Küçük ıskender (Ağır Roman, 1997)"

"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise
kisileri konusur."
Hyman Rickover...

Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin..
Bende size mutlu bir insan göstereyim..

"Dead Poets Society / Ölü Ozanlar Derneği"

muhtesem bir eser bu

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,
zaman ki sana hasta oldu; incelikli haytasın.
nüksederken raksına mahallenin maşallahı/eyvallahı,
güzelleş be oğluuum! şimdilik ölümüne kadar hayattasın.

"Küçük İskender (Ağır Roman, 1997)"

o haytaya hastayim

"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise
kisileri konusur."
Hyman Rickover...

en sevdigim sözlerden biri..rahatlatiyor beni

Sevindikçe ağlıyorduk.. üzüldükçe ağlıyorduk..Buluştukça ağlıyorduk, ayrıldıkça ağlıyorduk.. Kazandıkça ağlıyorduk.. Çünkü bunların hiç birini haketmediğimizi biliyorduk.. Ne başarıyı ne de yenilgiyi hakediyorduk. Kin tutmak alelade bir hayvanı muhteşem bir insana dönüştürmektir.

K.ıskender

Ben sende bir şezlong problemiyim, hususi vasıtayım, kısa menzilli sevdayım, klorofilim, pikrik asidim, oyum işte; ne diyorsan oyum, oyuğum

Küçük ıskender

Ben sende bir şezlong problemiyim, hususi vasıtayım, kısa menzilli sevdayım, klorofilim, pikrik asidim, oyum işte; ne diyorsan oyum, oyuğum

Küçük İskender

..Canın sıkılıyorsa bana bir masal yaz; kim bilir belki sen de zengin olur, şatolarda yaşarsın cücelerinle. Oysa onlar cüce değil, senin boyun uzun. Senin boynun uzun, ellerin uzun, öpüşün uzun. Geceleri, büyük bir melankoliyle camdan dışarıya, yağan yağmurun altındaki far ışıklarına bakışın, o bakışın uzun. Üzülme beni bırakıyorsun diye; biraz vakit geçirdin kısaca, oyalandın işte; insanoğlu, oyalandıkça büyür. Geçip giden hiçbir şey gaflet sayılmamalı, zaman dahil..

Küçük ıskender

..Canın sıkılıyorsa bana bir masal yaz; kim bilir belki sen de zengin olur, şatolarda yaşarsın cücelerinle. Oysa onlar cüce değil, senin boyun uzun. Senin boynun uzun, ellerin uzun, öpüşün uzun. Geceleri, büyük bir melankoliyle camdan dışarıya, yağan yağmurun altındaki far ışıklarına bakışın, o bakışın uzun. Üzülme beni bırakıyorsun diye; biraz vakit geçirdin kısaca, oyalandın işte; insanoğlu, oyalandıkça büyür. Geçip giden hiçbir şey gaflet sayılmamalı, zaman dahil..

Küçük İskender

Bizim
senle bir ömrü paylaşmaya andımız, bu andı çiğneyip içyüzümüzü ifşa
eden ihanetlerimiz, birbirimizi kolayca harcamanın lüksü, bu lükse
sığan baş önde boş boş oturuşlarımız var. Konuşamayışlarımız, hiçbir
şeyi açıklayamayışlarımız, kaçıp gitmeyi erdem sayışlarımız var.
Umutmuş, bir şans daha vermeklermiş, özürlermiş, lütfen unutlarmış:
Zaaf Zaaf! Bunlar evrim zaafı! Ben kin tutmayı aşktan daha yüce
bilirim. Aşk acısı silinir, kin mezara kadar! Sadece hümanist olacak
kadar düşük değil IQ seviyem!

K.İskender

bir sesim vardı gölgenden ikmale kalan biliyorum,
büyük çocukluktu birbirimizi sevmemiz
ne güzel çocukluktu
büyük çocukluktu yaptık işte ne yapalım,
iki ömür odamıza hapsediliriz,
cezamızı çekeriz,
kulaklarımızdan değil yüreklerimizden çeker öğretirler bize
yetişkinler gibi sevimsizce aşık olmayı,

ama sevgilim
periler ölürken
özür diler

K.ıskender

Kızımla evlenmek istiyorsan ormandaki ejderhayı yakalayıp bana getirmelisin..Lükse kaçan aşklarla bezeli masallar, bizim gibilerin uykusunu getirir başka hiçbir şeye yaramaz. Aşk ormanda ispatlanmaz.. Aşkın artistlik puanı yoktur.. Aşk ağaca çıktımı itfaiyeyi çağırmalı.. Çünkü aşk pisi pisiye gelmez !!!

K.ıskender

Anafikirler, özne ve sanat üret! Kimseyle uyumlu olmak zorunda değilsin.
Sevgi taşımayı da misyon sayma. ... Saygı duy, yeter! Gerisi, ziyankarlıktır.Karşı cinsi aşağılayabilirsin.Bu, senin bunu yapabilecek kapasitenin olmasına bağlı.Cesur, özgür ve güçlüysen yenersin.Yalnızsan başarırsın.Aksi halde, defol!Herkes kendi azrailinin pençesindedir unutma ve inkar et sana tüm öğretilenleri.Şık ol.Bütün katiller iyi giyinirler çünkü…!!

bukadar radikal bi aykirilik, evet sadece o olabilirdi.. cümlem incelenebilir.. radikal bi aykirilikakannehir

Back