alıngan erkekle nasıl başa çıkılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ondan önce siz küsün benimki sizin ki kadar değildi ama oda küserdi bazen ortada birşey Yokken bile baktım küsmüş konuşmuyor şok olurdum ablası anlattı meğersem hep öyleymiş ben bana öyle sanırdm sadece ama olmadığını anlayınca umursamadm küstüğü zamanlar kendi hâline bıraktım yeri geldi ondan önce basit şeylere küstüm ve zamanla düzeldi Artk hiç küsmüyor

Esinizin böyle olmasının sebebi sizsiniz. Artık ne kadar acıklamalar yaptıysanız bu yüzü vere vere istedigi gibi davranır olmus size. Yani diyecegim o ki davranıslarınızda biraz degisiklik yapmanız sart.
Umursamamak, vurdumduymazlık taslayarak biraz karsınızdaki insanı afedersiniz degisken davranıslarınızla “mal” ederseniz bi afallar, iki afallar kendine gelir. Baktınız gelmiyor bi’ teper fizanaya yol olur.

Burdada kız kıza sarapları tokustururuz.

Küstüğünü anlamamış gibi her zaman nasıl konuşup davranıyorsaniz öyle davranın. Bir süre sonra normale döner

Anlamadım abur cuburları sadece siz tek basınıza mı yiyorsunuz birlikte yemiyor musunuz? Bence bu çok alınganlık değil de ilgi istiyor biraz gibi geldi bana Halleri gelmiş biraz nazlayın

Tamam diyin geçin üstüne düşmeyin. Yav kusura bakmayın ama çocuk gibi şımarmış resmen.

Anlamadım abur cuburları sadece siz tek basınıza mı yiyorsunuz birlikte yemiyor musunuz? Bence bu çok alınganlık değil de ilgi istiyor biraz gibi geldi bana Halleri gelmiş biraz nazlayın
yok her zaman sipariş verirken atıştırmalık şeyler alırdım, bu sefer almadım ama ona sordum bişey istiyor musun diye hayır dedi sen kendin al dedi. oyun oynarken de dedim şunları şunları aldım diye. asıl benim trip atmam gerekirdi duymadın mı sen diye, hala o trip atıyor.
bende kendime birşeyler alıp sana almayacağım sen istemedin ki diyeceğim diyor birde çocuk gibi

Başak burcu mu eşin.asşa değişmez.41 yıllık evliyim. Tükendim alınganlıklarından.hiç değişmez uğraşma.sen de alttan alma.eşimle evliliğim tek sevincim çocuklarım.

Boşanarakkk

Hep böyle değilse gönlünü almaya bakın. Hep böyle ise karşınıza alıp konuşun. Hayır hiç yapamam hayatı yaşanmaz kılıyor diyorsanız evlilik terapisi ve sonrası çözüm bulamazsanız boşanma.

dün akşam konuşurken dedim vallahi durduk yere dert sahibi oldum diye, o da ben seni sevdiğim için öyle yapıyorum sana nazım geçiyor diyor. tamam yapta uzatma gül geç işte dedim basit bir şeyi uzatarak ömrümüzü mü geçirelim diyorum bende böyleyim işte napıyım sevdiğim biri birşey yapınca hemen içimden atamıyorum diyor. sanırım alışmaktan başka çare yok. benimde kötü huyum fazla umursamak üstüne düşmek. üstüne düşmesem kendimi kötü hissediyorum bende karşımdaki çok kırılgan hassas diye konuşmaya çalışıyorum.

hiç birşey yapmanıza gerek yok onu görmezden gelin

Öfff sallama hiç, çekemem valla. İki gün oflar sonra düzelir. Bu kadar ufacık şeyden alınganlık yapan kötü niyet arayan adamla da evlilik zor. Bana çikolata almadın diye surat asan birini çekemezdim. Başını kaldır cevap ver yoksa almıyorum de.

Çocuk gibi bu ne ya. Annesi gibi kollarsanız, her rahatını düşünürseniz sevgilisi değil annesi gibi görmeye baslar yakında. Zaten küsmesinden of pof demesinden belli annesi sandığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…