• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alıngan erkekle nasıl başa çıkılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdiye kadar anlattıklarımdan (belki de zaten kendimi başta suçlu tanıtıp anlatmamdan) Allah eşine sabır versin dediniz. peki bana Allah nasıl sabır verecek. ciddi derecede herşeye alınan, küsen bir eşim var.
Bu durumun beni aşırı yıpratma sebebi ise eşimin beni normalde mutluluktan göklere uçurması. tam içimden diyorum ki şükürler olsun şanslıyım, güzel bir yuva kurdum, mutluyuz, huzurluyuz. sonrasında hop basit bir olayda tamamen benden ilgiyi kesiyor, konuşmuyor. sanki tamamen yabancıymışm gibi. sanki ben senden soğudum gidecem diyecekmişcesine yabancılaşıyor. bu çok sık tekrarlanır oldu.

en son anlatıyım belki biraz anlaşılırım. online market alışverişinde kupon vardı gece saatleri boşa gitmesin diye birşeyler söylemek istedim eşime de sordum bişey istiyor musun diye. o da yok istemiyorum kendi istediklerini al sen takıl dedi. bende bu sefer gerekli şeyler aldım. yanında da söyledim bunları alıyorum diye. (büyük ihtimalle duymadı bile oyun oynuyordu, normalde abur cubur alırdım) eşim sipariş gelince baktı, bu ne yaa dedi. bende sana sordum aşkım ya bişey istiyor musun diye dedim. olsun ben sana sen istemesen bile herşeyden fazla fazla alıyorum dedi. sen bişeyler alırsın sandım dedi. gece vakti ofluyor, pufluyor yatarken. sabahta konuştu ama soğuk davranarak işe gitti. sanki büyük bir suç işlemişim gibi.

cidden ben ne yapmam gerekiyor bu tür davranışlara. hep kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. sürekli bişey olduğunda ben şu amaçla yaptım, şunu demek istedim açıklayıp duruyorum. ama ufak tefek olaylar derken sürekli hale gelmesi epey yıpratıyor.
Ondan önce siz küsün benimki sizin ki kadar değildi ama oda küserdi bazen ortada birşey Yokken bile baktım küsmüş konuşmuyor şok olurdum 😀 ablası anlattı meğersem hep öyleymiş ben bana öyle sanırdm sadece ama olmadığını anlayınca umursamadm küstüğü zamanlar kendi hâline bıraktım yeri geldi ondan önce basit şeylere küstüm ve zamanla düzeldi Artk hiç küsmüyor

Esinizin böyle olmasının sebebi sizsiniz. Artık ne kadar acıklamalar yaptıysanız bu yüzü vere vere istedigi gibi davranır olmus size. Yani diyecegim o ki davranıslarınızda biraz degisiklik yapmanız sart.
Umursamamak, vurdumduymazlık taslayarak biraz karsınızdaki insanı afedersiniz degisken davranıslarınızla “mal” ederseniz bi afallar, iki afallar kendine gelir. Baktınız gelmiyor bi’ teper fizanaya yol olur.

Burdada kız kıza sarapları tokustururuz.

Küstüğünü anlamamış gibi her zaman nasıl konuşup davranıyorsaniz öyle davranın. Bir süre sonra normale döner

şimdiye kadar anlattıklarımdan (belki de zaten kendimi başta suçlu tanıtıp anlatmamdan) Allah eşine sabır versin dediniz. peki bana Allah nasıl sabır verecek. ciddi derecede herşeye alınan, küsen bir eşim var.
Bu durumun beni aşırı yıpratma sebebi ise eşimin beni normalde mutluluktan göklere uçurması. tam içimden diyorum ki şükürler olsun şanslıyım, güzel bir yuva kurdum, mutluyuz, huzurluyuz. sonrasında hop basit bir olayda tamamen benden ilgiyi kesiyor, konuşmuyor. sanki tamamen yabancıymışm gibi. sanki ben senden soğudum gidecem diyecekmişcesine yabancılaşıyor. bu çok sık tekrarlanır oldu.

en son anlatıyım belki biraz anlaşılırım. online market alışverişinde kupon vardı gece saatleri boşa gitmesin diye birşeyler söylemek istedim eşime de sordum bişey istiyor musun diye. o da yok istemiyorum kendi istediklerini al sen takıl dedi. bende bu sefer gerekli şeyler aldım. yanında da söyledim bunları alıyorum diye. (büyük ihtimalle duymadı bile oyun oynuyordu, normalde abur cubur alırdım) eşim sipariş gelince baktı, bu ne yaa dedi. bende sana sordum aşkım ya bişey istiyor musun diye dedim. olsun ben sana sen istemesen bile herşeyden fazla fazla alıyorum dedi. sen bişeyler alırsın sandım dedi. gece vakti ofluyor, pufluyor yatarken. sabahta konuştu ama soğuk davranarak işe gitti. sanki büyük bir suç işlemişim gibi.

cidden ben ne yapmam gerekiyor bu tür davranışlara. hep kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. sürekli bişey olduğunda ben şu amaçla yaptım, şunu demek istedim açıklayıp duruyorum. ama ufak tefek olaylar derken sürekli hale gelmesi epey yıpratıyor.
Anlamadım abur cuburları sadece siz tek basınıza mı yiyorsunuz birlikte yemiyor musunuz? Bence bu çok alınganlık değil de ilgi istiyor biraz gibi geldi bana 🤷🏼‍♀️ Halleri gelmiş biraz nazlayın
🤣🤣🤣🤣

bende kızıyorum ama hiç basit şeyler için böyle uzatmıyorum 5 dk trip atıyorum yine gidip gülerek konuşuyorum. telde konuştuk normal sayılır ama hala diyor ki bundan sonra birşey aldığımda sadece kendime alıcam sen istememiştin diyeceğim diyor. valla sinirden öldürecek. olay üzerinden 24 saat geçecek nerdeyse böyle bir konu bu kadar uzayabilir mi ya
Tamam diyin geçin üstüne düşmeyin. Yav kusura bakmayın ama çocuk gibi şımarmış resmen.

Anlamadım abur cuburları sadece siz tek basınıza mı yiyorsunuz birlikte yemiyor musunuz? Bence bu çok alınganlık değil de ilgi istiyor biraz gibi geldi bana 🤷🏼‍♀️ Halleri gelmiş biraz nazlayın
🤣🤣🤣🤣
yok her zaman sipariş verirken atıştırmalık şeyler alırdım, bu sefer almadım ama ona sordum bişey istiyor musun diye hayır dedi sen kendin al dedi. oyun oynarken de dedim şunları şunları aldım diye. asıl benim trip atmam gerekirdi duymadın mı sen diye, hala o trip atıyor.
bende kendime birşeyler alıp sana almayacağım sen istemedin ki diyeceğim diyor birde çocuk gibi

Başak burcu mu eşin.asşa değişmez.41 yıllık evliyim. Tükendim alınganlıklarından.hiç değişmez uğraşma.sen de alttan alma.eşimle evliliğim tek sevincim çocuklarım.

Boşanarakkk

yok her zaman sipariş verirken atıştırmalık şeyler alırdım, bu sefer almadım ama ona sordum bişey istiyor musun diye hayır dedi sen kendin al dedi. oyun oynarken de dedim şunları şunları aldım diye. asıl benim trip atmam gerekirdi duymadın mı sen diye, hala o trip atıyor.
bende kendime birşeyler alıp sana almayacağım sen istemedin ki diyeceğim diyor birde çocuk gibi
Hep böyle değilse gönlünü almaya bakın. Hep böyle ise karşınıza alıp konuşun. Hayır hiç yapamam hayatı yaşanmaz kılıyor diyorsanız evlilik terapisi ve sonrası çözüm bulamazsanız boşanma.

Hep böyle değilse gönlünü almaya bakın. Hep böyle ise karşınıza alıp konuşun. Hayır hiç yapamam hayatı yaşanmaz kılıyor diyorsanız evlilik terapisi ve sonrası çözüm bulamazsanız boşanma.
dün akşam konuşurken dedim vallahi durduk yere dert sahibi oldum diye, o da ben seni sevdiğim için öyle yapıyorum sana nazım geçiyor diyor. tamam yapta uzatma gül geç işte dedim basit bir şeyi uzatarak ömrümüzü mü geçirelim diyorum bende böyleyim işte napıyım sevdiğim biri birşey yapınca hemen içimden atamıyorum diyor. sanırım alışmaktan başka çare yok. benimde kötü huyum fazla umursamak üstüne düşmek. üstüne düşmesem kendimi kötü hissediyorum bende karşımdaki çok kırılgan hassas diye konuşmaya çalışıyorum.

hiç birşey yapmanıza gerek yok onu görmezden gelin ;)

Öfff sallama hiç, çekemem valla. İki gün oflar sonra düzelir. Bu kadar ufacık şeyden alınganlık yapan kötü niyet arayan adamla da evlilik zor. Bana çikolata almadın diye surat asan birini çekemezdim. Başını kaldır cevap ver yoksa almıyorum de.

ya dediği şeyi de biliyorum ben markete uğradığında bir iki tane de nescafe al demiştim telde, o da 10 tane almış gelmişti dün. kendi yaptığı şeyden bana alınıyor bende istemese bile alacakmışım. erkek nazı çekiyorum sanki erkek benim kadın o bizim evde 😂
Çocuk gibi bu ne ya. Annesi gibi kollarsanız, her rahatını düşünürseniz sevgilisi değil annesi gibi görmeye baslar yakında. Zaten küsmesinden of pof demesinden belli annesi sandığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back