- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Dışarda kim çeksin onun nazını.29 yaşında. ama tüm nazı bana. bir de aynı şekilde annesine böyle davranıyor, dışarıda böyle değil.
Alınganlık değil de sizi süründürmek hosuna gidiyo diyelim. Buluyo bi bahane, asıyo suratını. Nazını çeken var nasılsa. Kaale almayın düzelir.şimdiye kadar anlattıklarımdan (belki de zaten kendimi başta suçlu tanıtıp anlatmamdan) Allah eşine sabır versin dediniz. peki bana Allah nasıl sabır verecek. ciddi derecede herşeye alınan, küsen bir eşim var.
Bu durumun beni aşırı yıpratma sebebi ise eşimin beni normalde mutluluktan göklere uçurması. tam içimden diyorum ki şükürler olsun şanslıyım, güzel bir yuva kurdum, mutluyuz, huzurluyuz. sonrasında hop basit bir olayda tamamen benden ilgiyi kesiyor, konuşmuyor. sanki tamamen yabancıymışm gibi. sanki ben senden soğudum gidecem diyecekmişcesine yabancılaşıyor. bu çok sık tekrarlanır oldu.
en son anlatıyım belki biraz anlaşılırım. online market alışverişinde kupon vardı gece saatleri boşa gitmesin diye birşeyler söylemek istedim eşime de sordum bişey istiyor musun diye. o da yok istemiyorum kendi istediklerini al sen takıl dedi. bende bu sefer gerekli şeyler aldım. yanında da söyledim bunları alıyorum diye. (büyük ihtimalle duymadı bile oyun oynuyordu, normalde abur cubur alırdım) eşim sipariş gelince baktı, bu ne yaa dedi. bende sana sordum aşkım ya bişey istiyor musun diye dedim. olsun ben sana sen istemesen bile herşeyden fazla fazla alıyorum dedi. sen bişeyler alırsın sandım dedi. gece vakti ofluyor, pufluyor yatarken. sabahta konuştu ama soğuk davranarak işe gitti. sanki büyük bir suç işlemişim gibi.
cidden ben ne yapmam gerekiyor bu tür davranışlara. hep kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. sürekli bişey olduğunda ben şu amaçla yaptım, şunu demek istedim açıklayıp duruyorum. ama ufak tefek olaylar derken sürekli hale gelmesi epey yıpratıyor.
Çekmeyin.ya dediği şeyi de biliyorum ben markete uğradığında bir iki tane de nescafe al demiştim telde, o da 10 tane almış gelmişti dün. kendi yaptığı şeyden bana alınıyor bende istemese bile alacakmışım. erkek nazı çekiyorum sanki erkek benim kadın o bizim evde
Bi anası bi de siz umursuyosunuz çünkü. Dışarda kimse sallamaz. Siz de sallamayın kendiliğinden düzelir.29 yaşında. ama tüm nazı bana. bir de aynı şekilde annesine böyle davranıyor, dışarıda böyle değil.
Bu kısmı ben mi yazdım diye duraksadım bir an... Takipteyim konuyucidden ben ne yapmam gerekiyor bu tür davranışlara. hep kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. sürekli bişey olduğunda ben şu amaçla yaptım, şunu demek istedim açıklayıp duruyorum. ama ufak tefek olaylar derken sürekli hale gelmesi epey yıpratıyor.
eşinizde aşırı derecede değersizlik duygusu var. Anası babası onu hiç mi sevmemiş. Bunun çok farklı matematiği vardır. Hem içinden kendini hiç birşeye layık görmez. Hem dünya kendi etrafında dönüyor sanır. Sanki tüm gözler onun üzerindeymiş attığı her adımdan her düşüncesinden herkesin haberi varmış gibi. Aşırı duyarlı olurlar.şimdiye kadar anlattıklarımdan (belki de zaten kendimi başta suçlu tanıtıp anlatmamdan) Allah eşine sabır versin dediniz. peki bana Allah nasıl sabır verecek. ciddi derecede herşeye alınan, küsen bir eşim var.
Bu durumun beni aşırı yıpratma sebebi ise eşimin beni normalde mutluluktan göklere uçurması. tam içimden diyorum ki şükürler olsun şanslıyım, güzel bir yuva kurdum, mutluyuz, huzurluyuz. sonrasında hop basit bir olayda tamamen benden ilgiyi kesiyor, konuşmuyor. sanki tamamen yabancıymışm gibi. sanki ben senden soğudum gidecem diyecekmişcesine yabancılaşıyor. bu çok sık tekrarlanır oldu.
en son anlatıyım belki biraz anlaşılırım. online market alışverişinde kupon vardı gece saatleri boşa gitmesin diye birşeyler söylemek istedim eşime de sordum bişey istiyor musun diye. o da yok istemiyorum kendi istediklerini al sen takıl dedi. bende bu sefer gerekli şeyler aldım. yanında da söyledim bunları alıyorum diye. (büyük ihtimalle duymadı bile oyun oynuyordu, normalde abur cubur alırdım) eşim sipariş gelince baktı, bu ne yaa dedi. bende sana sordum aşkım ya bişey istiyor musun diye dedim. olsun ben sana sen istemesen bile herşeyden fazla fazla alıyorum dedi. sen bişeyler alırsın sandım dedi. gece vakti ofluyor, pufluyor yatarken. sabahta konuştu ama soğuk davranarak işe gitti. sanki büyük bir suç işlemişim gibi.
cidden ben ne yapmam gerekiyor bu tür davranışlara. hep kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. sürekli bişey olduğunda ben şu amaçla yaptım, şunu demek istedim açıklayıp duruyorum. ama ufak tefek olaylar derken sürekli hale gelmesi epey yıpratıyor.
ayyy benimki de yengeç :)Eşiniz yengeç burcu değil mibunun aynısından bende var. Yemin ederim çocuktan önce gösterseydi huyunu boşardım. Bunu bildiği için göstermedi herhalde. Biz 6 yıllık evliyiz, ben bir kaç büyük kavga ettim ve en son kavgada seni bundan sonra zerre umursamıyorum dedim ve o gün umursamayı kestim. Ciddi anlamda. Kendi kendine küsüyor, konuşmuyor, tripler, hareketler falan ,ben aynen hayatıma devam ediyorum. Bakıyor olmayacak ,ben gayet mutlu huzurluyum ,kendi kendine barışıyor. Eskiden haftada bir falan olurdu şimdi ayda bir iki üç günlüğüne küsüyor. Ben o küsmüş etmiş hiç takmıyorum. Küstüğü şeyleri de takmıyorum. Bir kere kendisine sütlü türk kahvesi yaptım diye küstü, sütlü sevmiyormuş, ben biliyor inat yapıyormuşum. Bende sana sütlü türk kahvesi yapıp gıcık etmeye çalışacak kadar derin düşünmüyorum,hayatım senin etirafında dönmüyor, sadece unuttum dedim. Geçen pazar yine yaptım Baktı, ben sütlü sevmiyorum unuttun mu dedi aaa evet dedim, bu sefer küsmedi sadrazam hazretleri
Valla bak yazarken tekrar bezdim. İğrenç birşey. Bence erkekten bahsedilirken içkisi kumarı küsmesi yok denmeli, o derece önemli.
Umursamayın. Bir süreden sonra ilgi göremeyince paşa paşa olgunlaşır.şimdiye kadar anlattıklarımdan (belki de zaten kendimi başta suçlu tanıtıp anlatmamdan) Allah eşine sabır versin dediniz. peki bana Allah nasıl sabır verecek. ciddi derecede herşeye alınan, küsen bir eşim var.
Siz devamlı alttan ala ala başınıza çıkmış. Eşiniz ergenlikten çıkamamış belli ki... Küsmenin de bir adabı vardır. Ne o öyle ota b... küsülür mü? Sizin yerinizde olsam kendisi normal davranana kadar adım atmam. Kendinizi geri çekin. Üstüne fazla düşmeyin. Umursamayın. Geçin odanıza kitap okuyun. Film izleyin.şimdiye kadar anlattıklarımdan (belki de zaten kendimi başta suçlu tanıtıp anlatmamdan) Allah eşine sabır versin dediniz. peki bana Allah nasıl sabır verecek. ciddi derecede herşeye alınan, küsen bir eşim var.
Sizin alttan almanız göreviniz gibi olmuş sanki. Siz hiç kızıp küsüyor musunuz? Eminim eşiniz böyle bir durumda gönül almaya çok yanaşmıyordur. Kadın rolüne bürünmüş bence artık rol çalmasına bir son verin29 yaşında. ama tüm nazı bana. bir de aynı şekilde annesine böyle davranıyor, dışarıda böyle değil.
Demek ki neymiş ilgidenmiş. Küsersen küs be deyip hayatına mutlu mesut devam edince bir süre sonra küssemde birşey olmuyor diye düşünüyorlar. Benim ki hala annesine küser. Anne diyorum lütfen umursama şunu ama hayır. Annesi yemekler yapar ,3-5 kere arar, oturup ağlar falan ,ona küsünce. Ben az git ötede küs dizi izliyorum modundayımayyy benimki de yengeç :)
evet tatlı evcimen sadık vs ama mızmız ve küsme huyu benimkinin de vardı
benim de hayatta en sevmediğim şey küsmek kavga edilsin kızılsın sonra konuşulsun
evliliğin ilk yılları çok üzülür ağlardım neden konuşmuyor diye
çoluk çocuğa karışınca seninle mi uğraşacağım beee restini bir çektim şimdi çoook nadiren küsüyor
ki bende böyle şeylerde en azında kolay kolay rest çekemem
bende kızıyorum ama hiç basit şeyler için böyle uzatmıyorum 5 dk trip atıyorum yine gidip gülerek konuşuyorum. telde konuştuk normal sayılır ama hala diyor ki bundan sonra birşey aldığımda sadece kendime alıcam sen istememiştin diyeceğim diyor. valla sinirden öldürecek. olay üzerinden 24 saat geçecek nerdeyse böyle bir konu bu kadar uzayabilir mi yaSizin alttan almanız göreviniz gibi olmuş sanki. Siz hiç kızıp küsüyor musunuz? Eminim eşiniz böyle bir durumda gönül almaya çok yanaşmıyordur. Kadın rolüne bürünmüş bence artık rol çalmasına bir son verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?