Alınan hediyeyi eleştirmek

Asıl özensizlik sizin yani ben birine hediye verecek olsam on kere açar bakarım nasıl diye. Beğenmediğim şeyi de asla kimseye hediye edemem utanırım. Alelade koymuş vermişsiniz yani marketten birer kilo meyve de alsanız eliniz boş gitmemiş oluyorsunuz. Kırık hediye götürmüşsünüz işte napsın ayy hayatım hediyeye bayıldım mı desin yalandan.

Tamam da gerçekten kalitesiz hediye insanı çok düşürüyor.çok değersiz hissedip, sinirleniyorsun gerçekten.hediyeniz yeterince büyük ve kaliteli değilse bence almayın.herkes için konuşuyorum.
Pandora bileklik ve kiko isteyen kız gibi oldun şu an. Yorum sahibinin verdiği hediye bir erkek için gayet normal yani.
Ne yapacak araban kapında anahtarı ben de şekerim mi diyeceğiz ?

Yorumlar resmen çifte standart hem dürüstlük bekleyip hem de dürüstçe hediyenin kırık olduğunu söyledi diye çocuğu yerden yere vurmuşlar yok annesinin ağzına bakıyo falan. Aynı şey kız tarafına yapılsa erkek ailesinin özensizliği konuşulurdu. Sizin yaptığınız ayıp bence resmen kırık dedi diye lafı ağzına tıkamışsınız

Pandora bileklik ve kiko isteyen kız gibi oldun şu an. Yorum sahibinin verdiği hediye bir erkek için gayet normal yani.
Ne yapacak araban kapında anahtarı ben de şekerim mi diyeceğiz ?
Eh kalitesine bağlı artık.yaşla da alakalı.koca koca kişiler de gelip mahalle arası takıcısından boncuklu bileklik almasın yani.pandora da çok pahalı değil ki. 2000, 3000 arası güzel bileklikler, küpeler var.

Bence siz anlamıyorsunuz yazdıklarımı. Gelen şey kırıksa kırıktır bunu söylemek de eleştiri değildir. Eleştiri başka şey.
Düşüncenize saygı duyuyorum
Ben sizi ozensiz buldum .ozenseniz zaten yolda kirilmazdi .ustelik verirken de mi kirildigini farketmediniz .biri bana kirik bisey getirse bende lafini ederdim .keske bir tatli alip giyseymissiniz.bundan sonra size gelecek hediyelerde o ayarda olacaktir .bide hakli gibi kavga çıkarıyorsunuz 🤷🏻‍♀️

Hediyenin yanında tatlı aldık zaten bilmeden yorum yapmazsanız iyi olur

Yorumlar resmen çifte standart hem dürüstlük bekleyip hem de dürüstçe hediyenin kırık olduğunu söyledi diye çocuğu yerden yere vurmuşlar yok annesinin ağzına bakıyo falan. Aynı şey kız tarafına yapılsa erkek ailesinin özensizliği konuşulurdu. Sizin yaptığınız ayıp bence resmen kırık dedi diye lafı ağzına tıkamışsınız

Aynı şey banada yapıldı ama ben kimseye söylemedim sizin yorumlarınızı gördüğümde anladım ki söylemem gerekiyormuş ayıp felan değilmiş alınan hediyeyi eleştirmek

Aynı şey banada yapıldı ama ben kimseye söylemedim sizin yorumlarınızı gördüğümde anladım ki söylemem gerekiyormuş ayıp felan değilmiş alınan hediyeyi eleştirmek
Eee eminseniz düşüncenizden neden konu açıyorsunuz ki.

Artık çoğu markette hediyelik alınabilecek bir sürü urun var. El emeği anahtar askiligi çok tuhaf bir seçim üstüne kırılmış ve fark etmemissiniz sonuca arabada sizi karşılayıp elinizden almadılar. Üstüne kavga çıkarmışsıniz normal biri bunu duyunca ya tüh üzüldüm fln der.

Düşüncenize saygı duyuyorum

Hediyenin yanında tatlı aldık zaten bilmeden yorum yapmazsanız iyi olur
Özel araçla gitmediniz mi? Acele acele diyorsunuz da, giderken yol üzerinde elli tane avm geçmişsinizdir. Kenara çekip bir hediye almak kaç dakika.
Bir yere giderken ay ne versek dur evde şu vardı diye verilen hediyeler bana da hoş gelmez.
Evden bir şeyin el emeği de olsa paketlenip götürülmesi zaten özensizlik üzerine bir de kırık.
Size gelse siz de konuşurdunuz

Kendi el emeğimiz dedim ama okunmamış sanırım 🤦🏻‍♀️ bide mesele hediye değil benim üzüldüğüm nokta nişanlımın böyle bişey yapması bu yüzden dertleşmek adına açtım konuyu ama çok başka yerlere götürüldü
Bu arada ben de sepet örgü, kağıt takı gibi el emeği şeyler yapıyorum. Ama müstakbel kayın aileme ana hediye olarak vermem.
Ha gelir kayınvalide şu sepet güzelmiş der o zaman veririm. Ama beğendiğine dair bir ibaresi yokken el emeği hediye vermek bana para harcamamak için evden bir şeyi itelemek gibi geliyor

Yorumlardan anlaşılıyor ki herkes çok farklı düşünüyormuş hediyeleşme konusunda ben de bugün bunu öğrenmiş oldum. Umarım herkes kendiyle aynı düşüncede insanlarla partner olur yoksa ufacık şeyden sürekli alınmalı ilişkiler yaşanacak belli ki😃 Yanlış anlaşılmasın ben doğru onlar yanlış demek değil amacım, görüş farklılığı sadece 😊 Benim eşim el emeği hediye kabul eder sadece, asla maddi hediye kabul etmez kimseden, ben de küçük hatırlamaların inceliklerin hastasıyım bu konuda birbirimizi bulmuşuz. Ama yorumlardan anladığım kadarıyla el emeği bir şeyler örüp partnere verildiğinde çok özensiz diye düşünülecekmiş demek ki. O yüzden karşıdaki kişinin hediyeleşme tarzını öğrendikten sonra hediyeleşmek gerekiyor gibi görünüyor.

X