- 17 Ağustos 2011
- 22.191
- 138.722
İste insanoğlu çeşit çeşittirBana karı koca para harcamayı sevmiyor gibi geldiniz mesela
Bence bir eve giderken ev sahibine çiçek almak tatlı almak evet yeterli. Ama ilk kez gittiğim bir evse ya fincan takımı, ya nevresim takımı alırım mesela. Hiç birini alacak durumum yoksa da çerçeve veya peynir tabağı gibi bir şey alırım.
Eşim hediye alacaksa da giysi alsın, takı alsın isterim. Bugüne kadar hiç bir sevgilime yada eşime de örgü atkı fln yapmadım.
Bebeğime de yün yelek getirenlerin hepsi yaşlı teyzeydi açıkçası. O da bana yün de ucuz masraf yapmayayım hissi verir
Bana da para ile alınmış hediyeler özensiz gelir. Duzenli olarak yüzüp kilometresini kafasından hesaplayan sevgilisiye bunu ölçecek akıllı saat almak özenli mesela. Ama tutup kazak, çanta, mont, saat falan. O ne öyle fakir yardımı gibi. Nefret ederim, almam da bana alınsın da istemem. Bir mağazaya girip bir kiyafet seçip ödeyip çıkmak benim hediye anlayışıma uymuyor
Benim sevgilim yıldönümümüzde bana şarkı yazip çalmıştı mesela, doğum günümde beraber gittiğimiz bir seyahati çizgi kitap haline getirmişti. Bana benzeyen hayvanları origami yapar, hediye verir. Ben şapka ördüm, atkı ördüm, fotoğrafımızı beraber tablo gibi boyamak için sayilarla boyama tuvali aldım, eski bir sevgilim en sevdiğim kitabı kendi diline çevirip elle yazıp çizmişti koleksiyonuma koyayim diye. bir başkasi devamlı kafiyeli minik şiirler yazardı günlük hayatında. Bilgisayar oyunu oynayacaksa "prensesim merak etme ben şimdi oyundayim/ seninleyken nedense hep kedi modundayim" gibi. Baştan sona tüm WhatsApp konuşmalarını , yazdığı notları bulup onları kitap haline getirmiştim,kapağında keçeden fotoğrafımız olan
bence hediyeler böyleyken kıymetli.
şimdi önümüz sevgililer günü, legolardan fotoğraf siparişi verdim. Profil fotomun olduğu yerde çekilmiş minik Bir videomuz var, onu bir sürü foto haline getirip hizli hareket ettirince dans edilen cizgifilm haline getirecegim.
eminim sevgilim de el emeği bir şeyler düşünüyordur.
tutup da bana Pandora charm falan alsa şöyle suratına bakarım