Alım gücü olmaması

Anneanne/babaanne/yenge takımı dikişten anlıyor panpa nazını çeken varsa onlara yaptır
Anam sağolsun dikişi iyidir arada diker de ama öğret bana diyorum umut görmüyor heral kulak asmıyor pek (geçen sordum çocukluğumda neye eğilimim vardı diye düşündü bişey bulamadı)

Anam sağolsun dikişi iyidir arada diker de ama öğret bana diyorum umut görmüyor heral kulak asmıyor pek (geçen sordum çocukluğumda neye eğilimim vardı diye düşündü bişey bulamadı)
Benim yeteneklerim 20 den sonra ortaya çıktı. Ne güzel yağlı boya ahşap boyama, kurdale işi yapıyormuşum meğer
Halbu ki annem hiç ışık görmezdi bende

30a yaklaştım kıyafetlerin kalitesizliği ve pahalılığı beni ünlü bir tasarımcı yapacak mı bekleyip göreceğiz
Can bedenden çıkmadıkça umut kesilmez. Ben çoraplardan muzdaribim eşiminde benimde çoraplar sürekli yırtılıyor. Pamuk olsun kaliteli olsun ayak sağlığı önemlidir derken çorapsız kalacaz

Ünlü tasarımcıları da görüyoruz bizim yırtık diye attığımız kıyafetlerden neler çıkartıyorlar.

N nutmeg nereye kayboldun bügün VS de gözüm seni aradı bacım nerede diye

Yetirememe kısmında çok haklısınız katılıyorum, biz de yetiremiyoruz
Ama az fiyata kaliteli şey almak konusunda, üniversitedeki bir arkadaşın taktiğini verebilirim. Yazın kışlık, kışın da yazlık kıyafet alırdı. Hem kaliteli hem de fiyatının çok altına almış olurdu

Lafım Turkiyede durum böyle diyenlere, onlarda başka ulkelerde hayat nasil bilmiyorlar anladiniz mi ?? Sizin dönem ne alaka 24 yaşindayim 2 sene önce oğrenciydim.
İki sene önce “Türkiye’de” ben de öğrenciydim ve şu an da yine “Türkiye’de” master öğrencisiyim. Ve ben de 24 yaşındayım. Size aradaki ekonomi farkını 20 maddeyle sıralayabileceğimi düşünüyorum. Öğrencilik hep zordur ama buradaki enflasyon durumuna Avrupa’dan rakip çıkmaz.

Geldim banami laf attin Babi:) bibi Ben nerd eyes iki yildir gelmedim ama bizim oradada sosyete pazari var ihrac fazlasi col guzrl seyler oluyodu hatta yanimda getirdim marka gomlekler kucuk sehirdeym Ben ama Ankara istanbul cok daha fazla outlet pazar var arkadas gezmesini bilmiyor bence turkiye tekstil yeri burdsda paran yoksa alamazsinki gelirin iyi olcak. Abd de binlerce evsiz var uzaktan goryndugu gibi degil fakiri de var zenginide gelseniz geri kacarsiniz

Valla ben St......rius (hani şu afilli ispanyol markası olan) 189’a kürk aldım, Def.. to’da 200’e gördüm. Neye ve kime göre dandikmiş Def...to tartışılır Bu arada iki tane de kumaş / keten gibi olan bol kesim şık pantolonu 100’e aldım ve şahaneler. Hep onları giyiyorum, eşofmandan bile rahat ve çok şık.

Psikiyatristler de cok pahali senin eyalette herhalde bir gidemedin.. sahi Amerikanin neresindesin sen?

Evet haklisin, olmadigin ulkede bilmedigin ekonomi hakkinda salla babam salla.. ulkede yasa olsa seni sikayet ederdim sen hastasin ve eger varsa cocugun icin tehlikeli birisin.. tedavi ol, senin tek konun bu..

Afrika daydi bir ara da şimdi Amerika da dünya turu atıyor sanal da. Amerika daki homeless ler bile bu kadar şikayet etmiyordur. Kasıtlı yapıyor bence hep ayni tarz konular.

Afrika daydi bir ara da şimdi Amerika da dünya turu atıyor sanal da. Amerika daki homeless ler bile bu kadar şikayet etmiyordur. Kasıtlı yapıyor bence hep ayni tarz konular.

Ciddi bir rahatsizligi var oyle boyle degil.. anlamiyorum ki ne geregi var arkadas, yazimindan, anlatimindan, hayat tarzindan belli zaten nasil biri oldugun.. ben Elizabeth Taylor im desen ne yani ne oldugun ortada.. bir de geri kacarsiniz demis, gitti de kacmasi kaldi :)

Neyse konu sahibi bak da haline sukret, hayalinde gittigi ulkede gecinme zorlugu ceken insanlar var seninki gercek hic olmazsa :)

Burada hiç fakir yok ,açlık sınırında yaşayan insan yok dimi ...

Yo sana demedim coni neden üstüne alındın Allah Allah

Ahh ah, ben ogrenciyken burs cikmadi, il disinda okudum kyk da cikmayinca ozel yurtta kaldim babam garibim anca yurt parami odedi banada ufak harcliklar yolluyordu. Ucuz buldum diye galeta alip stok yapmistim ogle aralarinda yiyordum.. Bence abartiyorsunuz kizmayin bana ama.. Sukredin ve kanaat etmeye calisin o para kendi evinizde kaliyorsaniz gecinilmeyecek bir miktar degil diye dusunuyorum

Altina imzami atarim mune.. Evlenmeden once beyaz esya bakiyorduk ayni marka ayni model buzdolabi bir magazada 5000 tl ydi. Ben baska yerden 2700 tl aldim neredeyse yari yariya.. Tamamen tabelaya gore fiyat biciyorlar urunlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…