aliexpress ya da wishten alışveriş yapan var mı?

BURUNCU

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
314
470
18
42
aliexpress ya da wishten alışveriş yapan var mı? sistem nasıl işliyor, ürün beğenmeyince iade oluyor mu, nasıl oluyor vs

Ben defalarca aldım wishten iade oluyor para konusunda güvenilir bi site

bedenler nasıl peki, alırken nelere dikkat etmeliyiz, bir de ürünler bir ayda mı geliyor
Hiç belli olmuyor bazen 15 bazen 1 ayı buluyor ürünler dar kalıp büyüğünü almaya çalışın vücut ölçüleri var orda kendi bedenine göre ölçüp alabilirsin ama kaliteli ürünler yani benim aldığım ürünler öyleydi

bi
Hiç belli olmuyor bazen 15 bazen 1 ayı buluyor ürünler dar kalıp büyüğünü almaya çalışın vücut ölçüleri var orda kendi bedenine göre ölçüp alabilirsin ama kaliteli ürünler yani benim aldığım ürünler öyleydi
değişim var mı peki, değişimde kargo ücretli mi?

ben aliexpressten sipariş vermiştim 2 ay bekledim gelmedi. para iadesi aldım

ben birkaç yıl severek alışveriş yaptım. ama iki-üç ay kadar önce, yuksek vergi alıuyorlardı..gümrük vergisi ; normalde 1 liraya aldıgım toka seti için 11 lira ödemek zorunda kaldık, ptt kargoya..durum degişti mi acaba diye bir ümit geldim , takipteyim..

Yurtdışında yaşadığım sürede Aliexpress den çok alışveriş yaptım hepsi geldi ama bundan 5-6 ay önce Türkiye ye istedim ve gelmedi(?!) 1 tanesinin geri ödemesini aldım ama 2 tanenin alamadım. defalarca satıcıya mail attım bana Türkiye de ürün biraz daha bekle dedi ama halen yok. Sanırım Türkiye de gümrükte sorun çıkıyor, ya ordan birileri cepe atıyor yada bilmiyorum, yüksek vergi mi artık (?!)

Degisim yok. Aldiginizdan memnun degilseniz.sikayet aciyorsunuz para iade edip urunde sizde kalsin diyorlar.yalniz artik gumruk var aldiginiz seye en az 15 lira ekleyin teslim sirasinda ucreti istiyorlar.

Corona cikti cikali suresi gecen herseyi iade ediyorum. Mal bende kaliyo parasini veriyolar. Mustehak yarasaci cinlilere..

Back
X