Ali İsmail dövülürken polis telsizi: Üstümüze çekelim dalacağız

Iyiki ölmüş.bir pislik kalktı.

Ben de geziye katıldım. Orada neler olduğunu birebir gördüm yaşadım.
Oradaki herkes vatansever değildi buna da şahit oldum.
Sosyal medya takip edenler bizim grubumuzun eylemini mutlaka izlemiştir.
Atatürk Anıtından pkk paçavralarını yırttık arttık. Büyük bir Türk Bayrağı astık oraya.
Ama Ali İsmail için yanlış düşünüyorsunuz...
Ortada görünen bariz olaylar var, ve o vatan haini değil!!!
Berkin olayında da.. öfkelenecek biri varsa o da ailesidir!!!

Polise taş atanlara ben de tepkiliyim. Ama bu tüm polislere aynı şekilde yaklaştığım anlamına gelmiyor.
Katıldığımız eylemlerde de polise karşı saldıranları önce gruptakiler hakladılar.
Medya "gezi eylemlerine katılan provokatörlerin kışkırtmasıyla" sizin gibi tek yönlü bakanların gözünde katılanların hepsini "vatan haini" olarak gösterdi...
Yani bunu isteyenler amacına ulaştı!!!
Olaylara tek yönlü bakarsak hiç bir şey anlayamayız.

Bu hümanistliğe davet falan değil. Hümanist değilim. Yaratılanı yaratandan ötürü sevmem...

senin anladığın dilden konuşayım o zaman SENDE VİCDANI OLMAYAN, İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAYAN KOCA BİR PİSLİKSİN
ÇEVREMDE SENİN GİBİ AR DAMARI ÇATLAMIŞ,KÜÇÜCÜK ÇOCUĞA BİLE ACIMAYAN ACİZ ZAVALLI BİR İNSANSIN..
KİBLENECEĞİM BİLE BİLE YAZAYIM Kİ İÇİMDE KALMASIN.
HAYATIMDA BU KADAR ÇİRKİN,KARAKTERSİZ BİR İNSAN DAHA TANIMADIM. SENİ İNSAN YERİNE KOYUP CEVAP YAZANDA HATA.
ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.

Son düzenleme:

bence artık sus anladın mı gerçekten sus..
dedim belki vicdanın kırıntısı kalmıştır yüreğinin köşelerinde ama oda yok..
yazıklar olsun ki sana seninle aynı ülke sınırları içerisinde yaşıyoruz.
14 yaşında bir çocuk için söylediğin söz insanlığa ne kadar sığıyor..
anne misin bilmem ama herşeyden önce evlatsın..
umarım rabbim seni en sevdiklerinle sınamaz..
umarım rabbim seni evladınla kardeşinle ananala babanla eşinle dostunla sınamaz..
sen bile o acıyı yaşama sen bile o kadar acı çekme üzülme..
selametle..

benim anlamadığım evde tv başında penguenleri izleyenler bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler vatanlarını seviyorlarda. ülkelerinin geleceği için haklarını aramak için sokağa dökülenler mi kendilerine saldıranlara kendilerini savunanlar mı vatan haini oluyorlar. türkiye cumhuriyeti sınırları içinde apo ya peşkeş çekenler onun serbest kalması için sokağa dökülenlere izin verenler karşı çıkmayan polisler ne oluyor acaba?

Bence keşke herkes bu şekil anlatbilseydi
Ama bende birebir içindeydm hatta size bir olay anlatcm.taksimdeydm kardeşmle.
Kalablgn içne geçtik.tam metro önü kalabalık .helikoter gözetliyor yukarıdan.
Bir küfür bir hakaret
Herkes zıplayarak başbkana küfür edcekti yapmayan olursa dövülecekti
Mecbur zıpladk.!!!
Hem okmeydanı ki oraya yakn otrdm bende video sitelerine ekledm bir kaç gezi eylemi gerçegni okmeydaninda tam

Imralıya oraya tutan israil anlaşmasıdır.çünkü öldürülmemek şartıyla teslim edilmştir türkiyeye
Hükümetle alaka yok.
bizim ülkemizde yatan suçludan bizim hükümet sorumlu olmuyor demek..
daha çok kişilerin 7 sülalesi iyi makamlara gelicek ferahla yaşayacak..insanlara hipnozmu uyguladılar bilmiyorum..fakirin oğlu sokakta gezer zenginsen dindar bile olsan amarikalarda okursun ..birilerinin iyi yaşaması için birilerinin ölmesi şart dünyanın gerçeyi bu..

Bir insani öldüren bütün insanligi öldürmüş gibidir diyir Peygamber Efendimiz.
Sebep ne olursa olsun
Hiç kimse böyle bir ölümü haketmez
Biz birbirimizi sevmedikce iman etmiş de sayilmayiz
Lutfen kırıcı olmayalim yapıcı olalim biraz

Son düzenleme:

Çok doğru...Biri eyleme geçirmiş KATİL OLMUŞ BİRİ GELMİŞ YORUM YAZMIŞ "oh olsun" diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bağırıp çağıranlar provakatörler biliyorsundur umarım..
Bunu geziye mal etme sakın..
Keşke zıplamasaydın da bir güzel dövüleydin...

şimdi böyle provoke edenler var diye berkin ölmeyi hakmı etti,ali ismail pislikmi. onlar ölmesi gereken gençlermiydi.. ha pardon birine genç dedim,çocuktu değilmi berkin.

sen yetişkinsin birilerinin sana bir şey anlatmasına gerek yok..o çocukların yek suçu..millet vekili..başbakan vb..çocuğu olmamalarıydı anladınmı..

madem o kadar düşüncelerinizin arkasında bir bireysiniz zıplamasaydınız :)
ayrıca böyle bir şey olduğuna inanmıyorum ben :) lütfen gerçekse bir kanıt sununuz bizde size hak verelim.
cidden görmek isterim.

şimdi böyle provoke edenler var diye berkin ölmeyi hakmı etti,ali ismail pislikmi. onlar ölmesi gereken gençlermiydi.. ha pardon birine genç dedim,çocuktu değilmi berkin.

Okmeydanında olaylar olurken polis anons yaptı çkartmyn çocuklarnzı dye.
Ya ndn ben vardm ben taş atmam küfür etmdm ama çokta güzel katldm
Babasıda teşvk etmştr.aslnda keşke o ölseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…