Ali İsmail dövülürken polis telsizi: Üstümüze çekelim dalacağız

evet iyi insanların içine kötülerde karıştı..bunun için tüm eylemcilere pislik diyemezsin..neden Türkiyede çok başkaldırı yok..yapılan zamlara vs herşeye herkez katlanıyor kimse sesini çıkarmıyor..zaten bir Osmanlı tokatı patlattılarki herkez korksun gözyumsun..

Okmeydanında olaylar olurken polis anons yaptı çkartmyn çocuklarnzı dye.
Ya ndn ben vardm ben taş atmam küfür etmdm ama çokta güzel katldm
Babasıda teşvk etmştr.aslnda keşke o ölseydi
noldu,size göre ölümü hak edip, pislik olan bervinden vazmı geçtik şimdi.
değiştimi fikir birden.

şimdide baba ölseydi diyorsunuz. ÖLÜM kelimesini ne kadar kolay ağzınıza alıyorsunuz. bir canın gitmesi sizin için nasılda normal.
öldürülme,cinayet ne kadar kolay.nasıl rahartça ölsün diyebiliyorsunuz.

Son düzenleme:

Komünist deglz biz

Yaş kaç?
Eğitim durumu nedir merak ettim..

Biatçı deyince bize kızıyorlar sonra..
Başbakan terörist dedi diye ölen bir çocuğa bile iyiki ölmüş diyebilecek kadar kendini alçaltan insanlara iltifat sayılır bu laf.

Yo fikrim aynı.
Bu dünyada yaşayıp zarar verilecgni ölümü terch ederim.

Bşbakan dedi diyemi demiş oldum simdi de:)

bence o çocukları kullandılar..cahilliklerini canlarıyla ödediler....olan ailesine oldu......rte ye katil diyorlar asıl katil onlara gazı verip sokağa döken geziciler......yok vatanın geleceğiymiş yok ağaç sevgisiymiş hepsi hikaye maksat ortalık karıştırıp hükümeti kötülemek..polisin yüzüne saksafon çalanı mı ararsın....molotof atanı mı.....ama işin acı tarafı o kadar can gitti ne geçti kimin eline koca bir hiç....
kaç polis şehit oldu bu olayda....onlarda yıllarca iki "çapulcu" gelsin molotoflasın diye okumuyor sonuçta....

Toplumsal eylemler güller-karanfiller atarak gerçekleştirilmezler.
Dünya tarihinde geçen hiç bir toplumsal eylem de öyle olmamıştır.
Kitlelerin davranışı bireysel davranıştan farklıdır. Yani oradaki insanlar düşünmezler, kalabalıklara uyarlar. Ve bunu o anda farketmezler.
Yaptıklarının doğru mu yanlış mı olduğunu bile düşünmezler. Sadece yaparlar.
Bilinçli olarak katılan-ya da katılmaları sağlanan?! provokatörler kalabalığı çok kolay yönlendirebilirler.

Bu yüzden kalabalıklara katılmadan önce iyi düşünmek lazım...
Sizin oraya katılma amacınız farklıdır, ya da tesadüfen geçiyorsunuzdur ama bir anda büyük bir olayın içinde bulabilirsiniz kendinizi...
Ben etrafımdakilere hep bunları anlattım. katılmadan önce iyi düşünün. Yanımdaki kim? Kimlerle oraya gidiyorum? diye irdeleyin.
Amaçları sizden çok farklı olabilir.

Ayrıca, oradaki eylemin başlangıç noktasını iyi irdelerseniz, (yani gezi parkı olaylarının ilk gününü)
olayın kimler tarafından başlatılmak istendiğini,
kimlerin olayı körüklediğini,
eylemler gerçekleşirken neden ayrıştırıcı konuşulduğunu, vs.vs.
aslında öfke kusuyormuş gibi görünenlerin, olayın birebir içinde olduğunu da çok rahat görürsünüz.

Gezi tek yönlü bir olay değil. Bir çok grup oradaki toplumsal hareketlilikten faydalanmaya çalıştı.

Farklı görüşte olmamız ölümlere bile sevindirmemeli bizi,enazından Akpartili herkesin kedicikle aynı zihniyette olmadığını gösterdiğin için teşekkürler ranana ..

ay şu vatan haini bence ÖLSÜN bu da anasıymış ÖLSÜN dur dur şu da babası o da ÖLSÜN ayyy bu da kötüymüş sanki vatan haini gibi bence bu da ÖLSÜN.
ÖLSÜN DE ÖLSÜN. lütfen herkes ÖLSÜN.
ÖLMEK. ÖLDÜRÜLMEK. DÖVÜLMEK. KANLA BESLENMEK.
başka bildiğin yok kedicik.

kötü niyetli insanlarla gezicileri aynı kefeye koyamazsın..olay çıkmasın diye her türlü haksızlığa sessizmi kalınsın..ülke kimsenin çiftliği değil..halkın istemediği şeyi diktayla uygulatamazsın..öyle yaparsan..böyle karışır ortalık..herkezde güdülme iç güdüsü yok bu ülkede..

onlar20 ..30 milyarla zor geçinşrken bizim halk 900 lira asgariye razı olsun diyorsun yani:44:her ses çıkaran koministmi..ben ne kadar zengin olursam olayım evladımı türkiyemde okuturdum.

Ya bunun hükümetle ne alaka var.m.k.atatürkte kızlarını gayette lüks içinde okutmuş.bir başbakan ile gelir aynı olmalı sizin mantgnza göre.
Ayrıca rakam da verdniz nerden biliyorsunuz.hayır yan komsunuz doktor 3 4 bin alır iyi okutur çocuklarını ses çkmaz başbakan çocuklarına çıkar
Olay kişisel olunca nerden vuracgnzı şaşırıysun kusura bkmayn.bende olsam bende çocuklarmı en iyi okutrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…