Ali İsmail dövülürken polis telsizi: Üstümüze çekelim dalacağız

Hay bismillah ne diyo bu? Kac chelzy kacccc bisey yazmadan.Kizlar cikin basliktan cikin sizdee.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3-4 bin alan iyi mi yaşıyor.. hacı yoksulluk sınırı 3700 yalnız

O zaman konuşturmayin cnm ne senin fikrin değisecek nede onun peki tartismanin amaci ne hic hoş seyler söylenmiyor o sebepten birakalim herkes inandigi gibi yaşasin...

Mune abla gelsede kapasa artik

Ben de teşekkür ederim sana insan bazen engel olamıyor işte kendine Mune nerde diye ondan sordum zaten bir el atması lazım bize

Buraya ekleniyor mu bilmiyorum MUNE İSİMLİ ADMİNİSTRATOR VAR bu sitede, KATİLCE konuşmalar içeren bu uslüba uyarıda bulunmayacak mı???????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nerden vuracağınızı şaşıran sizsiniz milliyetçiliğiyle övünen insan evladınıda kendi ülkesinde okutur..parasıyla kendi ülkesine yatırım yapar..

Konuyu kapatmakta değil. BÖYLE ölüm ardına yapılan OH OLSUNlu konuşmalar uyarılmalı!

Bakn ben laf uzatma sevmem.
Eylemin rengi degşnce hükümet karşıtı oldu aleviler özgürlükçüler chpliler bdpliler blmem neler.bna bilerek provake ettiler demeyin.üst kattaki alevi komsum gece kalkp tencere tava çaldi.
Kısa ve net üni.gençleri kürtajcılar zinacılar aleviler içkicilerdi ve açık olanlar(aşaglamak için demiyorum.
Ve de hepsi dgl tabi)

Imralıya oraya tutan israil anlaşmasıdır.çünkü öldürülmemek şartıyla teslim edilmştir türkiyeye
Hükümetle alaka yok.

tabi canım ben de ingiltere kraliçesiyim zaten.vallahi bi anne olarak yazdığınızı okuduktan sonra içim ürpererek baktım bebeğime.korktum vicdansızlıktan.Allah emel anne ye sabırlar versin.

,
hah. açık olanlara, alevilere kadar geldi olay. buyrun buradan yakın.

Son düzenleme:
siyah beyaz
açık kapalı
gavur Müslüman
alevi sunni
ayırımcılıktan vazgeçin..herkez bir arada yaşamayı öğrenecek ama bu ezerek olmaz..dışlayarak olmaz..kucaklayarak eşit şartlarda olur..

Farklı görüşte olmamız ölümlere bile sevindirmemeli bizi,enazından Akpartili herkesin kedicikle aynı zihniyette olmadığını gösterdiğin için teşekkürler ranana ..

bencede. teşekkürler ranana..

Rica ederim ama teşekkür edelecek birsey yapmadim dinimizcede doğru degil biz indan olarakta kimsrnin ölümünü isteme
k gibi bir lüksümüz yok ben insanlari memleketimi yopragimi vatanimi seviyorum olen kim olursa olsun Allah rahmet eyledin der gecerim kimin ne oldugunu bilemeyiz imanli deriz imansiz gider imansiz deriz ama Rabbimin sevdiği bir kuldur
Ayri zihniyet olmak baska insan olmak baska senin istefigini bende isterim ulkem en iyi yerlere gelsin kimse görüşünde dolayi yargilanmasa adalet herkes icin olsun ben üzülüyorum ya nereye gifiyoruz nedir bu nefret kin biz birbirimixi yerken disardan gelen tehlikeleri gormuyoruz
Dünyanın her tarafinda musluman kardeslerimiz katlediliyor hak ediyorlar mi boyle ölümü israile sorarsan evet
O seveptendir ki keşke peygamberimize ümmet olabilme swrefine erebilsek o isteseydi sayet taifi müşriklerin basina yikilirdi ama o dua etti.
Biz daha konusmasini bilmiyoruz katlanamiyoruz sagci solcu bir arada tasamasini bilmiyoruz yazik Üzülüyorum Rabbim yardimcimiz olsun

Polise kimse tas sopa atmasi dogru degil bunlari yapamalari hoduma gitmiyir ama polisin gorevi öldürmek olmamali polis bunu yaparsa digerleri napar soruyorum
Vicdan vicdan Rabbim vicdan vermiş kullanin ya...

eğer planlar yolunda gitseydi devrim yaptık diyeceklerdi olmayınca geziciler provakatörler ayrıldı....yok canım yemezler ....

yazacak bişey bulamadım

Çok doğru...Biri eyleme geçirmiş KATİL OLMUŞ BİRİ GELMİŞ YORUM YAZMIŞ "oh olsun" diye

hiçbir farkları yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…