- 20 Ocak 2008
- 15.083
- 31.660
-
- Konu Sahibi vargasabreu
Ya bunun hükümetle ne alaka var.m.k.atatürkte kızlarını gayette lüks içinde okutmuş.bir başbakan ile gelir aynı olmalı sizin mantgnza göre.
Ayrıca rakam da verdniz nerden biliyorsunuz.hayır yan komsunuz doktor 3 4 bin alır iyi okutur çocuklarını ses çkmaz başbakan çocuklarına çıkar
Olay kişisel olunca nerden vuracgnzı şaşırıysun kusura bkmayn.bende olsam bende çocuklarmı en iyi okutrum.
O zaman konuşturmayin cnm ne senin fikrin değisecek nede onun peki tartismanin amaci ne hic hoş seyler söylenmiyor o sebepten birakalim herkes inandigi gibi yaşasin...
Mune abla gelsede kapasa artik
Ya bunun hükümetle ne alaka var.m.k.atatürkte kızlarını gayette lüks içinde okutmuş.bir başbakan ile gelir aynı olmalı sizin mantgnza göre.
Ayrıca rakam da verdniz nerden biliyorsunuz.hayır yan komsunuz doktor 3 4 bin alır iyi okutur çocuklarını ses çkmaz başbakan çocuklarına çıkar
Olay kişisel olunca nerden vuracgnzı şaşırıysun kusura bkmayn.bende olsam bende çocuklarmı en iyi okutrum.
Buraya ekleniyor mu bilmiyorum MUNE İSİMLİ ADMİNİSTRATOR VAR bu sitede, KATİLCE konuşmalar içeren bu uslüba uyarıda bulunmayacak mı???????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Toplumsal eylemler güller-karanfiller atarak gerçekleştirilmezler.
Dünya tarihinde geçen hiç bir toplumsal eylem de öyle olmamıştır.
Kitlelerin davranışı bireysel davranıştan farklıdır. Yani oradaki insanlar düşünmezler, kalabalıklara uyarlar. Ve bunu o anda farketmezler.
Yaptıklarının doğru mu yanlış mı olduğunu bile düşünmezler. Sadece yaparlar.
Bilinçli olarak katılan-ya da katılmaları sağlanan?! provokatörler kalabalığı çok kolay yönlendirebilirler.
Bu yüzden kalabalıklara katılmadan önce iyi düşünmek lazım...
Sizin oraya katılma amacınız farklıdır, ya da tesadüfen geçiyorsunuzdur ama bir anda büyük bir olayın içinde bulabilirsiniz kendinizi...
Ben etrafımdakilere hep bunları anlattım. katılmadan önce iyi düşünün. Yanımdaki kim? Kimlerle oraya gidiyorum? diye irdeleyin.
Amaçları sizden çok farklı olabilir.
Ayrıca, oradaki eylemin başlangıç noktasını iyi irdelerseniz, (yani gezi parkı olaylarının ilk gününü)
olayın kimler tarafından başlatılmak istendiğini,
kimlerin olayı körüklediğini,
eylemler gerçekleşirken neden ayrıştırıcı konuşulduğunu, vs.vs.
aslında öfke kusuyormuş gibi görünenlerin, olayın birebir içinde olduğunu da çok rahat görürsünüz.
Gezi tek yönlü bir olay değil. Bir çok grup oradaki toplumsal hareketlilikten faydalanmaya çalıştı.
3-4 bin alan iyi mi yaşıyor.. hacı yoksulluk sınırı 3700 yalnız
Imralıya oraya tutan israil anlaşmasıdır.çünkü öldürülmemek şartıyla teslim edilmştir türkiyeye
Hükümetle alaka yok.
Konuyu kapatmakta değil. BÖYLE ölüm ardına yapılan OH OLSUNlu konuşmalar uyarılmalı!
Bakn ben laf uzatma sevmem.
Eylemin rengi degşnce hükümet karşıtı oldu aleviler özgürlükçüler chpliler bdpliler blmem neler.bna bilerek provake ettiler demeyin.üst kattaki alevi komsum gece kalkp tencere tava çaldi.
Kısa ve net üni.gençleri kürtajcılar zinacılar aleviler içkicilerdi ve açık olanlar(aşaglamak için demiyorum.
Ve de hepsi dgl tabi)
Farklı görüşte olmamız ölümlere bile sevindirmemeli bizi,enazından Akpartili herkesin kedicikle aynı zihniyette olmadığını gösterdiğin için teşekkürler ranana ..
bencede. teşekkürler ranana..
kötü niyetli insanlarla gezicileri aynı kefeye koyamazsın..olay çıkmasın diye her türlü haksızlığa sessizmi kalınsın..ülke kimsenin çiftliği değil..halkın istemediği şeyi diktayla uygulatamazsın..öyle yaparsan..böyle karışır ortalık..herkezde güdülme iç güdüsü yok bu ülkede..
,[/COLOR]
hah. açık olanlara, alevilere kadar geldi olay. buyrun buradan yakın.
Bizde tencere tava çaldık,elimde içki kadeni tayyibin şerefine kaldırdım..
Çapulcumu oldum şimdi
Bir insani öldüren bütün insanligi öldürmüş gibidir diyir Peygamber Efendimiz.
Sebep ne olursa olsun
Hiç kimse böyle bir ölümü haketmez
Biz birbirimizi sevmedikce iman etmiş de sayilmayiz
Lutfen kırıcı olmayalim yapıcı olalim biraz
Çok doğru...Biri eyleme geçirmiş KATİL OLMUŞ BİRİ GELMİŞ YORUM YAZMIŞ "oh olsun" diye