Rica ederim ama teşekkür edelecek birsey yapmadim dinimizcede doğru degil biz indan olarakta kimsrnin ölümünü isteme
k gibi bir lüksümüz yok ben insanlari memleketimi yopragimi vatanimi seviyorum olen kim olursa olsun Allah rahmet eyledin der gecerim kimin ne oldugunu bilemeyiz imanli deriz imansiz gider imansiz deriz ama Rabbimin sevdiği bir kuldur
Ayri zihniyet olmak baska insan olmak baska senin istefigini bende isterim ulkem en iyi yerlere gelsin kimse görüşünde dolayi yargilanmasa adalet herkes icin olsun ben üzülüyorum ya nereye gifiyoruz nedir bu nefret kin biz birbirimixi yerken disardan gelen tehlikeleri gormuyoruz
Dünyanın her tarafinda musluman kardeslerimiz katlediliyor hak ediyorlar mi boyle ölümü israile sorarsan evet
O seveptendir ki keşke peygamberimize ümmet olabilme swrefine erebilsek o isteseydi sayet taifi müşriklerin basina yikilirdi ama o dua etti.
Biz daha konusmasini bilmiyoruz katlanamiyoruz sagci solcu bir arada tasamasini bilmiyoruz yazik Üzülüyorum Rabbim yardimcimiz olsun
Polise kimse tas sopa atmasi dogru degil bunlari yapamalari hoduma gitmiyir ama polisin gorevi öldürmek olmamali polis bunu yaparsa digerleri napar soruyorum
Vicdan vicdan Rabbim vicdan vermiş kullanin ya...