Ali İsmail dövülürken polis telsizi: Üstümüze çekelim dalacağız

O kişiyi sevmesen, hatta nefrette etsen ölmüş birine iyi olmuş denmez. Ben sağ, sol olayından değil 'insanlık' tarafından bakıyorum olaya sadece.
Kim olursa olsun öyle denmez

bizim de arkadaşa anlatmaya çalıştığımız bu fakat anlamaya niyetli değil o yüzden he he dedim artık.

ali ismaili öldüren pardon döverek öldüren! insanların varlığına şaşırmıyorum ben artık.demek ki böyle şeyler (sıfat bulamıyorum) varmış,kimi bunu düşünürmüş kimi eyleme geçermiş.

Son düzenleme:

Bir ideolojinin adamı başka bir şeye inandırılamaz. İnsan değil de başka bir şey olduk biz. Çeşit çeşit ideolojilerin robotları. Onlar ne derse o. İç sesini dinleyen o kadar az insan var ki. Halbuki biraz dinlesek, biraz o sese kulak verebilsek belki de çok şey değişirdi

ben solcu falan değilim bazı insanların beyni illa yönlerle çalışıyor.illa solcu veya sağcı mı olmam lazım insan olmak için

Öncelikle sen degil "siz"diye hitap etmeniz gerekirdi.
19 degil benim için berkin elvanda birer pisliktir
Onu kullanıp ekmegi kullananda pisliktir
Evlatlarını kaosa sürende pisliktir.yaşa bakmıyorum.
Babasının cenaze kalkmadan cnntürke katlmasıda pisliktir
Polislere el kaldırıp taş atan da pisliktir
Gezicilerin"bir çogu hatta yüzde 80 i pisliktir.
Senin yaş kaç bu arada

Burda tek bir pislik var o da sizsiniz!!! Kendin insanlıktan çıkmışsın zaten başkalarını da çıkarmayın burda

sizden hiç beklemezdim bu yazıyı arkadaşım yanılmışım demekki..(

Burada geziciler pisliktir diyerek bize hakaret etmiş oluyorsun. Kibledim o ayrı mesele. Ama bil ki biz sizin gibi rüzgar nereden eserse evet diyen biri olamayız. Olsaydık o zaman vatansever derdiniz elbet. Ama sizin nasıl gördüğünüz hiç umrumuzda bile değil. Siz pislik diyin, iteleyin, kakalayın, ötekileştirin. BİZ VARIZ. HEPTE OLACAĞIZ. Delirseniz de, kudursanız da BURDAYIZ. İster kabul edin, ister etmeyin. Sizin gibi önümüze konulanı kabul eden, sorgulamayan ve hakkını aramayan vatandaşlardan olmayacağız. Bizi kısıtladığınızı düşünseniz de BİZ ÖZGÜRÜZ. Sizin olamayacağınız ve tahmin dahi edemeyeceğiniz kadar. Görüşünüzü sağ-sol diye nitelendirerek değil vicdansız/merhametsiz olarak değerlendirerek yazdım bunları. Bütün vicdan yoksunu insanlara karşı da dimdik ayakta olacağız. Bizi vurmak, yakmak, öldürmek kurtuluş değil. Elbet bunu da anlayacaksınız.

Son düzenleme:
Burda tek bir pislik var o da sizsiniz!!! Kendin insanlıktan çıkmışsın zaten başkalarını da çıkarmayın burda

It ürür kervan yürür canım.
Sevmdgm birine pislik dedgm için mi insanlıktan çkmş oluyorum:))
Ben sag sol olaynda dglm oralara hç grmyrum zaten
Böyle yumuşak tonda bile mahalle karılgn burdan belli oluyor.:)
Oyüzden lütfn alıntı yapmayın.güle güle:)

bu nasıl kindir nasıl nefrettir,pkk pisliktir teröristtir,bebek katilidir,geziciler ya da orada hiç uğruna öldürülmüş canlar kime ne zarar verdiler,hangi ülkenin bütünlüğünü bozmaya çalıştılar..
size anlatmaya çalışarak hata ediyorum..bu cümleleri kurup bu kadar vicdan yoksunu,idrak yoksunu,muhakeem yoksunu bir insana daha birşey anlatılmaz..sinin kininiz size yeter zaten,kimseye bulaştırıp,karşı kin duyguları yaratmayın..

arkadaş boyut atlamış ne dediğini bilmiyor bana cahil diyor sonra diyor ki sen değil siz demeliydin bana canım sözlerini harcamaya değmez bence

it ?
mahalle karılık ?

sen nasıl bir insansın ya!! kibleyin şunu Allah aşkına

Ülke de zaten sağ sol olayı kalmadı bir bölünme varsa o da vicdanlılar ve vicdansızlar diye...

bakın ayrımcılık kanlara kadar işlemiş..demiştim tüm Hristiyan ve Museviler..ataistler ölsede Müslümanların kavgası bitmez diye..

Aman Allah'ım..!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…