• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali Babacan: Asgari ücret 1300 lira olacak demedik

Birde cımbızladıkları videoyu sanki yeni yapılmış gibi sunmazlar mı:KK53:
YİNE CUMHURİYET YİNE YALAN HABEEER:KK53:
Kanıt diye yayınladıkları videoya iyi bakın:KK53:
Ekranın sol köşesinde ANKARA KATLİAMI İÇİN İLAN EDİLEN 3 GÜNLÜK YASIN SİYAH KURDELASINI GÖRECEKSİNİZ:KK57::KK53:

Yani video seçim öncesi bir ropörtaj ve konuşmanın devamında Ali Banacan asgari ücreti 1300 lira yapacaklarını söylüyor:KK53:

Ben şimdi bu Erdoğan düşmanlarını anlıyorum:KK53:
Adamlar sabah akşam yalan söyleyip kendi yalanlarına inanıp diş biliyorlar ahshaja picikolojik vaka yanıi shahsha

ŞAŞIRDIK MIIIIIIII
HAYÜÜÜÜRRR
AHAHAHAHA
Birkezde yalanı değil doğruyu yayınlayın .. Yalan çukuru cumhuriyet, türev ve onun şakşakçıları ahahsh

KIVIR ,KIVIR,YANDAN,SAĞDAN OHHH!BUNLARDA HAKLI AMA YA .NE DE OLSA NE VERSELER ONU KABULLENEN BİR HALK VAR .BU SEÇİM SONUCUNDA EN ÇOK 4 BAKANA YAZIK OLDU .BİZ TOPLUM OLARAK ONLARI DA BAĞRIMIZA BASABİLİRDİK BENCE.

Hala yalan habere sarılıp kendileri uydurup kendileri inanıyor ya ahahsgsjhzhzjj:KK70::KK70:
Dur bidaha yazayım:KK70:

Birde cımbızladıkları videoyu sanki yeni yapılmış gibi sunmazlar mı:KK53:
YİNE CUMHURİYET YİNE YALAN HABEEER:KK53:
Kanıt diye yayınladıkları videoya iyi bakın:KK53:
Ekranın sol köşesinde ANKARA KATLİAMI İÇİN İLAN EDİLEN 3 GÜNLÜK YASIN SİYAH KURDELASINI GÖRECEKSİNİZ:KK57::KK53:

Yani video seçim öncesi bir ropörtaj ve konuşmanın devamında Ali Banacan asgari ücreti 1300 lira yapacaklarını söylüyor:KK53:

Ben şimdi bu Erdoğan düşmanlarını anlıyorum:KK53:
Adamlar sabah akşam yalan söyleyip kendi yalanlarına inanıp diş biliyorlar ahshaja picikolojik vaka yanıi shahsha:KK70:

Biraz temiz habercilik yapsalar diorum. 1300tl nettir ve uygulama 2016da hayata geçecektir evli olanlar bekar olanlara nazaran biraz daha yüksek alacaklardır. Başladır yine ortalığı bulandırmaya. Hazımsızlık bu olsa gerek.

Hadi bakalım olsun da bize yansıması nasıl olacak acaba bunun?

Bu proje hayata geçerse eğer detaylarda neler gizli acaba?

Sözcüsü gibi konuşmuşsunuz siz de. Sanki hiç kıvırdıklarını görmedik.

“Analar artık ağlamayacak” dediler. Özellikle bunu gerçekleştirsinler nasıl yapacaklarsa.

Hdp nin 2000 tl vaadini yedin ama buna inanmadın öyle mi :KK70:
Yer tabi bak bu yalan haberide yemiş ahahsha:KK70::KK70:
Zaten yalanı doğru doğruyu yalan sanıyorlar onun için sürekli yalan haber paylaşıyorlar ahahsha enteresaaaaan bir durum ahahshs:KK70:

Back
X