- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
Bende burda sinirden gülenlere gülüyorum.Sen daha çok sevinmişsin sanki kuzum, kikir kikir gülme smileyleri falan.
Bizim gülmeler sinirden.
Keşke sadece asgari ücretle çalışan AKPliler olsa da, bu kıvırmaların muhattabı bi onlar olsa. Onların oyları biz AKPye güvenmemekte haksız olmadıklarını görenleri etkilemese mesela...
Arkadasim asgari ücret alan kisim akp o yüzden onlar düşünsun ne demek?hesabı sen yanlış yapıyorsun.
asgari ücret alan ve alamayan hem AKP hem CHP hem MHP hem de HDP seçmeninde muhtemelen büyük bir kesimdir.
çünkü asgari ücretle çalışan kısım "toplum" genelinde fazla.
4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 1.379 lira.
Merkez Bankasının 2013 verilerine göre 17 milyon çalışanın 6 milyonu asgari ücret ve altında çalışıyor. 6 milyon işçinin sadece 2 milyon 40 bini asgari ücret alıyor, geri kalan yasak olduğu halde asgari ücret altında çalışıyor. 2014 ve 2015 için kesin veriler yok elimizde, çünkü hesaplanma kriterlerini daralttılar.
2014 yılı işsizlik oranı %9.9 yani 2 milyon 853bin.
yani yaklaşık 9 milyon kişi açlık sınırının altında, bunlar istatiklere girenler. giremeyenleri de sen hesapla. çünkü örneğin bir gün orada 2 gün burada çalışan insan işsizlik oranına dahil edilmez.
o yüzden okulda hocalarımız bize bu rakamı en 2 ile çarpmamızı tavsiye ederdi.
4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı yaklaşık 4bin 500 lira. yani hepimiz zaten yoksuluz da kaçımız açız onu açıklamaya gayret ediyoruz.
Oyle deme abla yaa, bak zaman zaman bize, bazende onlara lazim oluyor. Iyidir iyi sodaNefret geldi şu sodadan..
Oyle deme abla yaa, bak zaman zaman bize, bazende onlara lazim oluyor. Iyidir iyi soda
Üstelik neyin hazimsizliginda olsun oy vermeyenler? Neden akpli olmadigimi bir sürü maddeyle siralarim burada. Kötünün iyisi diyerek de hiçbir kul hakkina ortak olamam ben. Sanki kul hakkindan daha kötüsü varmış gibi.Nefret geldi şu sodadan..
hayır asgari ücret alan kısım AKP'den onlar düşünsün denmedi. diğer partilere AKP'nin bu vaadini yerine getirmeyeceğini bildiği için zaten oy vermedi e kendi seçtiği parti olmadığı için de o zaten düşünüyordu.Arkadasim asgari ücret alan kisim akp o yüzden onlar düşünsun ne demek?
Oy dagilimina bakinca asgari ücretlilerin neredeyse tamami akp li elit kesim ise akp karsiti demek degil mi
Zaten su yazdiklarin ile benimle celisen bir durum bile yok
:)
Üstelik neyin hazimsizliginda olsun oy vermeyenler? Neden akpli olmadigimi bir sürü maddeyle siralarim burada. Kötünün iyisi diyerek de hiçbir kul hakkina ortak olamam ben. Sanki kul hakkindan daha kötüsü varmış gibi.
Vicdanımız rahat cok şükür.
Yavriimmmm etiket yapsana geleyim...Ee ama apranaxx oyle dedi ben onun yalancisiyimen azindan sadece %50 ye verilecekse apranaxxa vermesinler bari ona 1300 kuru ekmek verebilirler
Yok sana altın sana kuru ekmek var.Yavriimmmm etiket yapsana geleyim...
Bak görmesem güme gidiyodu yorumun
Asgari ücretle işim yok...saraydan alıyorum maaşımı ben
Emine hanım bi kere taktığı altını bi daha takmaz...bana veriyo ben de yiyorum çatır çatır
Para için oy verenler vermesin zaten,gerennnk yok
Ahahaa sen memnun olacaksan kuru ekmekte yerim ben....bedduan mı tuttu nedir? Kaç gündür hastayım...mide bulantısından yediğim tek şey bayat ekmekYok sana altın sana kuru ekmek var.
Ben etiket yapmayi bilmiyorum apllaa bi daa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?